HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2010.08.19. 21:30 Politikazabáló

Mezítlábas Jávor, narancssárga MSZP - a legújabb választási plakátok

Címkék: mszp önkormányzati választások plakát lmp jávor benedek

Az MSZP narancssárga alapú plakáttal készül az őszi választásokra. Már korábban kiderült, hogy a szórólapjuk LMP-s zöld lesz, ezért nem annyira meglepő, de mégis érdekes, hogy most a Fidesz színeivel kampányolnak. A szöveg (A Fidesz semmit sem tanult és semmit sem felejtett) üzenete nem egyértelmű, de az kiderül, hogy a plakát egy negatív kampány része lesz. Érdekesség, hogy eltűnt a szegfű, csak egy négyzet maradt az MSZP felirat mellett.  

Az LMP új plakátján a párt főpolgármester-jelöltje, Jávor Benedek mezítlábas képpel pózol. Mellette több üzenet és fontos információ megjelenik. Háromszor szerepel a tiszta szó: "tiszta lappal, tiszta szívvel, tiszta sor". Az LMP továbbra is az újdonság erejével hat(na). Egy nagyon fontos információ is a plakátra került: a párt szeptember 3-ig várja az ajánlószerlvényeket. Ez azért is fontos, mert már csak 15 nap áll rendelkezésükre, és a tavaszi választáskor és sok helyen gondot okozott a megfelelő számú ajánlószelvény összegyűjtése. Hogy a mezítláb a pártkasszának vagy a tisztaság üzenetének szól, azt mindenki maga döntse el.

Fotók: Politikazabáló (saját)

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr642233881

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Itt a program, hol a program játék az MSZP-vel 2010.08.20. 00:22:57

Sajátos pingpongozás alakult ki Szanyi Tiborral az elmúlt napokban a szocialisták szellemprogramja kapcsán. "Az LMP kampányfőnöke egy láda sört ígért annak, aki elsőként találja meg az MSZP programját". Karácsony Gergely ezt csütörtöki, a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása