HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2017.04.06. 20:31 Politikazabáló

De mi lesz, ha Soros György meghal?

Soros György 1930. augusztus 12-én született Budapesten. Idén nyáron 87 éves lesz. Lehet, hogy még élni fog 20 évig, de lehet, hogy már nem. Félreértés ne essék, senkinek nem akarjuk a halálát. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy mi lesz az ellene felépített kampánnyal, ha netán meghal. Olyan szinten kezdenek mindent Soros György kártékony tevékenységének beállítani, hogy ez a főgonoszi vád könnyen veszélybe kerülne, ha meghalna. Persze, van még négy gyereke, rengeteg hozzá köthető szervezet, pénzalap, alapítvány, az örökség, stb., de lehet, hogy sokkal kisebb lesz a kampány ereje, ha már nem él a "főellenség". Így állhat elő az az abszurd helyzet, hogy az, hogy Soros György éljen és viruljon, leginkább azoknak az érdeke, akik ma a legnagyobb ellenségnek kiáltják ki. Talán ezért nem jó ötlet mindent az ő nyakába varrni. Biztos van benne igazság, de könnyen visszaüthet, ha mindent erre az egyre építenek fel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr312404485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.06. 20:34:04

Semmi. Soros egy jelképe csak a háttérhatalomnak. Halálával nem fog megszűnni a háttérhatalom népellenes ügyködése.
süti beállítások módosítása