HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2010.09.04. 10:00 Politikazabáló

In memoriam Wermer András

Címkék: fidesz elhunyt wermer andrás

A Politikazabáló nem csak a politika főszereplőivel, a politikusokkal, politikai döntésekkel, és eseményekkel foglalkozik, hanem a politológusokkal, elemzőkkel, tanácsadókkal, politikai stratégákkal, tehát a hozzáértőkkel is. Tegnap elhunyt Wermer András, az egyik leghíresebb hazai marketingstratéga. 1994 és 2002 között a Fidesz mellett három választási kampányban is részt vett. Szakmai hozzáértését sose vitatták, miután 2002-ben eltávolodott a Fidesztől, a politikai támasdások is visszaszorultak. A kampányokkal, stratégiákkal, politikai marketinggel foglalkozó műsorok, beszélgetések, szakmai fórumok állandó vendége volt. Tudását nem csak tanácsadóként hasznosította, hanem tanárként is továbbadta.

Személyesen nem ismertem, de szavaira mindig érdemes volt figyelni.  Kisugárzása magára vonta a figyelmet. Az Álmok Álmodói - Világraszóló Magyarok című kiállítás - mely szintén az ő ötlete volt - mély benyomást tett rám. A kiállítás sikere önmagáért beszél.

A Fidesz honlapján hiányzik egy rövid memoár, így ez az írás azt is pótolni hivatott. Isten nyugosztalja, Wermer András!

Fotó: wermer.hu

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

süti beállítások módosítása