HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2022.12.10. 17:05 Politikazabáló

Bencsik János és Volner János is külszolga lesz

Címkék: Volner János Bencsik János Szijjártó Péter Külügyminisztérium

A hírek szerint Bencsik János főkonzul lesz Torontóban, Volner János pedig külgazdasági attasé lesz Szingapúrban. Közel egy éve még egymás mellé sem ültek le. Mindkét politikus a Jobbikban politizált, Volner előbb lépett ki, Mi Hazánk, Volner Párt majd Huxit pártok következtek. Volnert korábban a NER-média is próbálta lejáratni. Bencsik Polgári Válasz pártja jelentéktelen volt, de azért egyenesebben politizált, mint Volner.

A fideszeseknek majd valahogy meg kell magyarázni, hogy miért volt jobbikosokkal töltik fel az állományt. Vajon ennyire elfogytak a káderek, vagy az illetők csak elvégezték a feladatukat, és ezért jár valami? Végül is ez is egy üzenet: akiknek ajánlatot teszünk a másik oldalról, az a végén kifizetődő lesz. Vajon mennyire megbízhatóak azok, akik ilyen könnyen oldalt válnak? Hitelességük már nem igazán lesz. 

Az ellenzék részére is több jó támadási felületet hagytak. Huxit párti vajon miért van a külszolgálat kötelékében? Vajon tényleg elkezdődött az EU-ból való kilépés felkészítése? Ha eddig a jobbikosok nácik voltak (főleg a régiek), vajon mennyire védhető, ha több volt politikusukat maguk mellé veszik?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr7917999140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boldeone2 2022.12.10. 22:56:41

Ez az ember a legocsmányabb, köpönyegforgató , náci senki ! Most fizetik ki neki a szolgálatait ....
süti beállítások módosítása