HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2021.10.08. 21:08 Politikazabáló

Márki-Zay Péter és az őket nem támogatók

Címkék: előválasztás Jobbik MSZP LMP Karácsony Gergely Márki-Zay Péter

Napokig tartó huzavona után eldőlt, hogy Karácsony lép vissza Márki-Zay javára, és ezután az is kiderült, hogy az MSZP, az LMP és a Jobbik sem áll be Márki-Zay Péter mögé, csak a Momentum. Karácsony pártjáról nincs információ, a Párbeszéd mint párt nem nyilatkozott, de Karácsony pártja nehezen nyilatkozhatna a visszalépett jelölt ellenében. Ha ezek a pártok nem állnak be Márki-Zay mögé, akkor passzivitásukkal bizony Dobrevet támogatják.

Az az MSZP és az az LMP, amelyik ha önállóan indulna, az 5%-ot sem érné el a parlamenti választásokon. Az a Jobbik, amelyik a legtöbb helyen az előválasztás előtt megegyezett a DK-val. Szintén mai hír, hogy lemondott Gál J. Zoltán, Karácsony Gergely kampányfőnöke. Nyilván nem értett egyett a visszalépéssel. További mai hír, hogy Molnár Gyula végleg elvesztette az előválasztást a momentumos Tóth Endre ellenében. Az a Molnár Gyula, aki MSZP-tagként, mégis DK-s jelöltként indult - lett is belőle feszültség.

Márki-Zay szempontjából talán nem is baj, ha kihullanak a régi arcok, a régi politikusok, hiszen valódi változást csak nélkülük lehet elérni. Ahogy Zuglóban is csak a javukra váilk, hogy Tóth Csaba visszalépett. A lassan de biztosan veszekedőssé váló előválasztási műsornak lehet, hogy hosszútávon mégiscsak van olyan hozadéka, ami a Fidesz ellenzékét valamennyire megtisztítja a múlt embereitől. 

Karácsony Gergelynek sokkal több vesztenivalója volt, mint Márki-Zay Péternek, a Fidesz is őt gyalázta a legerősebben, az ellenkampányt is Karácsonyra építették fel, sikerült összegyurcsányozni, de a sokakat meglepő visszalépésével éppen azt mutatta meg, hogy neki nem minden a hatalom, hogy tud olyan komoly döntést hozni, ami egy felelős politikusra vall. 

266 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr3716715260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.10.09. 06:37:55

Az igazi teszt a második forduló után lesz.

Kizárt, hogy két ballib tábor képes lesz egymást elfogadni.

midnight coder 2021.10.09. 09:43:53

Az ország szégyene az, ami a Jobbikból lett.

Corvus69 2021.10.09. 14:51:51

Egyétek tovább orbán szarát!

eloi 2021.10.09. 14:56:53

Ez a poszt nem sok mindenről szól. :-)

eloi 2021.10.09. 15:03:56

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ne becsüld le a pénzt és a hatalmat (ezek akarását), mint komoly összetartó erőt!
Csak együtt szerezhetik meg!

Ez nagyjából az a helyzet, mint a II. Vh.-ban, amikor az un. demokráciáknak össze kellett magukat "sztálinozniuk", vagyis összeállni szövetségbe a másik szocialista diktatúrával, - ugyanolyan gazemberrel és diktatúrával, mint a német szocialista -, ahhoz, hogy legyőzzék az egyiket, amely rájuk nézve akkor éppen veszélyesebbnek tűnt. (Más kérdés, hogy ha nem üzennek neki hadat ők maguk...)

Szóval a közös érdek miatt le fognak ők még sok mindent nyelni.
Ami egyre könnyebben megy, amióta sutba dobták az ideológiáikat, értékeiket, amelyek csak bezavartak a hatalom megszerzésébe...

eloi 2021.10.09. 15:06:23

@Corvus69: Látom, nem akarjátok még most sem megérteni, hogy nem Orbánnak van 2,5 - 3 millió szavazója, hanem a 3 millió konzi-ker.demokrata-nemzeti gondolkodású szavazónak van Orbánja/kormánya!!!

a nagy hohohorgász 2021.10.09. 15:42:38

@eloi: nem értik meg mert az ő ertekrendjuk teljesen más. Csak azt tudnám hogy ezek az emberek akik nagy része nem részesült politikai haszonbol a ferkoek alatt, azoknak mitől volt jobb akkor???? És mivel választ érdemben nem kapok így kénytelen vagyok elhinni anyám válaszát. A proli attól boldog hogy a szomszéd sem viszi semmire.... annyira gyűlölködő hogy inkább belepusztul de a szomszéd is dögöljön meg.... és akkor fennhangon kérdezi hogy miért utáljuk őket.... ott rohadjon meg a kommunista fajtája

a nagy hohohorgász 2021.10.09. 15:44:56

@Corvus69: mi a faszat szopjuk a szarat ti eszitek:))) és látszólag nem tudtok betelni vele miközben nekünk elegünk van a szopasbol... hülye gyökér

laci_52 2021.10.09. 15:57:30

Karácsony mint felelős politikus? Röhögnöm kell! Akkor lett volna az, ha már egy héttel előbb visszalép, nem kéri a támogatóit, hogy MZP-re szavazzanak, indoklásul egyedül főpolgármesteri teendőire hivatkozik.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 16:04:17

A 467. Hurrá Márki-Zay!-blogbejegyzés. Kezd már nagyon unalmas lenni. Értem én, hogy a Momentum közönsége felül vannak reprezentálva az Indexen és vele együtt blogszférában is, de azért ez már mégis túlzás.

Ráadásul a poszt tele van ócska klisékkel és hamis állításokkal.

Az mszp - bár nagypártból előbb közép-, majd továbbamortizálódva kispárt vált, azért valószínűleg önállóan, a Párbeszéd nélkül pártlistán még bejutna a köv. Országgyűlésbe. Ellenben a szocialistákat host-pártként használó, nulla támogatottságú és ennek ellenére a politikában meglehetősen bizarr módon fontos pozíciókat birtokló Párbeszéd erre képtelen lenne. Az LMP-ből való kiválás és egy rövid ideig tartó önálló lét után helyzetüket felismerve ezért masíroztak be egy másik párt ölébe.

LMP: majd meglátjuk, pártlistán megütik-e az öt százalékot. Nem hullajtanék értük könnyeket, ha ez nem sikerülne. De néhány egyéni képviselőjük lehet.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 16:14:00

"Márki-Zay szempontjából talán nem is baj, ha kihullanak a régi arcok, a régi politikusok.."

Ééés igeen: megértük, hogy az lmp-ből is régi alakulat legyen, egykor "ígéretes" politikusai levitézlett régi arcokká váljanak. Csak nehogy 10 éven belül a Momentum is az lmp sorsára jusson...

luis5 2021.10.09. 16:14:11

Nem tökmindegy? A DK nélkül nem lesz ellenzéki kormány így Makizaj Dobrev ellenessege egy oriaskamu

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 16:35:09

Elindultak már a mzp-t fecóval összemosó reklámok? Sajnos mindig kinyomtam, most meg egy se jön.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 16:36:09

@laci_52: Kerigeri egy kapocs a DK és az MSZP között. Elég megnézni, hogy a fővárosi cégeknél vagy Feribá emberei vannak, vagy régi maszopos csapat, kiegészítve 1-2 volt III/II-es elhárítóval.
Kár, hogy visszalépett, mert a második forduló lehetett volna egy elég jó kis belpiacos csata

dare 2021.10.09. 16:36:45

Márki-Zaynak én nem adtam sok esélyt a második fordulóba jutáshoz, mivel akikkel beszéltem többségében vagy Dobrev Klárát, vagy Jakab Pétert támogatták.
Gondoltam meg is vannak kik azok, akik bejutnak a második fordulóba Karácsony mellett, és engem tényleg meglepett ez az eredmény.
Nekem Márki-Zay volt a titkos favoritom, vitatkoztam is miatta másokkal, ráadásul olyan Dk-t támogató fiatalokkal is, akiknek az erő mint olyan azért volt támogatni való opció, mert a legerősebb kihívó személyét, a változás lehetőségének eljövetelét a legerősebb ellenzéki párt jelöltjétől várták és remélik. Gondoltam biztos ezért jön számításba sokaknál Jakab is, mint a második legerősebb párt jelöltje.

Mikor kiderült, hogy ki jutott be a második fordulóba, akkor viszont egy kicsit elbizonytalanodtam, mert Márki-Zay Péter mondásai (már korábban is) nekem egy kis vészvillogót kapcsoltak be a buksimban, és arra gondoltam, hogy talán nincs most itt az ideje ennek a retorikának, egy kicsit a megbékélésre lenne inkább jobb játszani a mostani covid utáni inflációval fűszerezett légkörben, mivel van már egy ilyen kérlelhetetlen jelölt a legjobb háromban Dobrev Klára személyében, akit Karácsony egy jó hajrával még le is körözhet, és akkor talán nem lesz a végletekig kiszélesítve ez a küzdőtér.
Mostmár biztos hogy ki lesz, akár Dobrev Klára nyer, akár Márki-Zay Péter, közös nevezőt velük egészen biztosan nehezebben fog találni a Fidesz (leginkább sehogy), mint mondjuk Karácsonnyal.
Ez van, most úgy látszik mindenki ezt szeretné, az ellenzék és a kormány kemény magja is, ezért jöjjön aminek jönnie kell.

Csak előbb Dobrev és Márki-Zay küzdelme fog lezajlani, ami szintén nem lesz egy babazsúr.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 16:44:47

@Corvus69: Igazad van. Csak Orbán szarát pont feltó miatt kell lenyelni, akinek a 3 egymás utáni 2/3 köszönhető. És ez a faszfej most ferinéni bőrében próbál majd elszámoltatni? Oszt majd magával kezdi, meg puch lacibával?
Ez az ország, meg főleg a választó azért szánalmas, mert összesen két használható politikust termelt ki 30 év alatt. Tudod kikre gondolok?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 16:47:02

@dare: Ők a leg megfelelőbb jelöltek csak sajos kettejükben külön külön vannak meg azok a tulajdonságok amiknek egy emberben kellene meglennie.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 16:50:52

@Közlekedő tömegközlekedő: fecóval leginkább az agyhalott fideszbirkát lehet riogatni.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 16:54:34

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Az is lehet, hogy igazad van, csak ez a tömeg az utóbbi 3 választáson a szavazók jóval több, mint fele volt. Szóval a (kis, vagy nagy) többség nem kér a formaldehid szagú régi elvtársakból. Meg valószínűleg a családjukból sem.

Ekrü 2021.10.09. 17:07:41

"Ha ezek a pártok nem állnak be Márki-Zay mögé, akkor passzivitásukkal bizony Dobrevet támogatják."- Márpedig bizony a Dobrevet támogatják. Majd nem központilag teszik,hanem helyi szinten.Mint ahogy Szombathely MSZP-s polgármestere.
"Márki-Zay szempontjából talán nem is baj, ha kihullanak a régi arcok, a régi politikusok, hiszen valódi változást csak nélkülük lehet elérni. "- Na ezt azért gondold át. Hogy a fenébe hullottak volna ki,ha a legnagyobb frakció Marki -Zay mögött (feltéve ha nyeri az előválasztást) az a DK lesz amelyikbe a legtöbb régi arc ül? :))))))
"Az a Molnár Gyula, aki MSZP-tagként, mégis DK-s jelöltként indult - lett is belőle feszültség."- Ha azt hiszed,hogy nem fog ott csücsülni a parlamentben,nagyon tévedsz.Az első helyek egyikén fog szerepelni a pártlistán,hogy biztos befutó legyen.

Vén motoros 2021.10.09. 17:09:46

@a nagy hohohorgász: Szerintem teljesen igzad van. Kellene ide egy megfelelő néprajzkutató vagy milyen szakember, aki megtámogatna, de nem hiszem, hogy az ENSZ 239 tagállama közül egyetlen egy népnek is lenne még két ehhez hasonló közmondása: 1.) "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" 2.) Amikor jégverés alatt a gazda cséphadaróval püföli a földjét: "Nézd, Uram, mire megyünk ketten!!" Ez a két közmondás egyészen kiválóan ábrázolja a magyar nép lelkivilágát.

dare 2021.10.09. 17:13:37

@luis5: Ahogy a Dk legnagyobb szimpatizánsai és az értelmiségi elit által lesajnált Márki-Zay sem egy Trump hasonmás vagy egy futóbolond, hanem inkább egy erős üzenet, amire illene értelmes választ adniuk nekik is.
Ha viszont csak ilyen válaszokat tudnak rá kipréselni magukból, mint amiket most sokan, akkor inkább jobb lenne ha csendben maradnának, mert javítani egészen biztosan nem fognak ezzel a kialakulni látszó helyzeten.

Ekrü 2021.10.09. 17:22:06

@midnight coder:
"Az ország szégyene az, ami a Jobbikból lett. "-Nem, ez a Jobbik szavazók szégyene. Egyáltalán miből gondolod nem a mostani az igazi arca a Jobbiknak? A Jobbik nacionalista pártként tele volt a Csanádiakkal meg a Jakabokkal.Vajon miért? A Jobbikot akkor hozták létre,amikor már látható volt,hogy a Fidesz toronymagasan nyeri a 2010-es választásokat, a kérdés csak az volt ,hogy milyen arányban. Kellett egy olyan párt amelyik szavazókat szakít le a Fideszről,csakhogy a Fidesznek nélkülük is meglett a 2/3. Majd amikor eljött az az idő,hogy a Jobbik nem jobbról hanem balról szipkáz el embereket akkor elkezdték szépen azzal a cukisodásnak nevezett valamivel leamortizálni. Mostanra pedig eljött az idő,hogy Jakab szépen tálcán átnyújtsa a megmaradt szavazókat a DK-nak.

"Elindultak már a mzp-t fecóval összemosó reklámok? "- Minek indultak volna? Elintézitek a lejáratást egymás között magatok is.Én még annyi gyermekverős mémet nem láttam,mint amit a balliberális ismerőseim osztogatna elrettentő példaként a Marki-Zayról. :))))))

Ekrü 2021.10.09. 17:24:25

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
""Elindultak már a mzp-t fecóval összemosó reklámok? "- Minek indultak volna? Elintézitek a lejáratást egymás között magatok is.Én még annyi gyermekverős mémet nem láttam,mint amit a balliberális ismerőseim osztogatna elrettentő példaként a Marki-Zayról. :)))))) "

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 17:37:46

@Ekrü: mivel már elég sok gyereke van, nem kell az asszonyt vernie, fideszes logika szerint.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 17:39:18

@Ekrü:.... persze, a balliberális ismerőseid.... :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 17:40:17

@Ekrü:..... botmixer katika..... fene a gusztustalan fajtátokat...!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 17:41:10

@Ekrü: azért gerinc híján elfér a gyomrotok...!

Buchhalter 2021.10.09. 17:44:52

Úgy látom nem lesz itt nagyon kormányváltás. Ez a Karácsony bohózat egyértelművé tette. A kedves ellenzék ott rúg magába a leendő koncon marakodva, ahol csak tud. Lesz egy erős DK és a gyanúm szerint egy kissé megerősödő Mihazánk ( 5% helyett talán szerezz 10 %-ot) De a Fidesznek így előre borítékolható az 51% +. Miért is? Fentebb írtam, hogy az ellenzék megint marakodik magával. A Fidesz elkezdett osztogatni: nyugdíjasoknak prémium ,emelés és 13 havi. Minden szülő akinek a gyereke 18 alatti és iskolás visszakapja az SZJA-t.Kitolták a moratóriumot. Bár száguld az infláció és a szociális háló egyre szűkül és a tanárok megint kimaradtak a béremelésből ezekkel a szavazók bő felét sikerült megvenni. Az már más kérdés, hogy konkrétan sikerült kiüríteni az államkasszát. A fekete leves majd 2023 tavaszán vág az átlag ember pénztárcájába.Vagy a kínai ingatlan cégek borulása itt is végig seper majd.

horrorpornó bábszínház 2021.10.09. 17:56:29

Karácsony ipari áramon kívül másnak a vezetésére nem alkalmas, ezt Budapesten lassan 2 éve fényesen bizonyítja.

Legalább megóvott attól, hogy a Fideszre kelljen szavaznom, mert ha ez a pipogya, agyatlan, szerencsétlen pojáca (Karácsony) lett volna a győztes ellenzéki jelölt, inkább a Fideszre szavaztam volna, mert ezt a barmot annyira nem akarnám miniszterelnöknek.
Dobrevre sem szívesen, de rá azért szavaznék. Karácsonyra soha többé, egyszer megtettem, pár nappal később megbántam, amikor elkezdte kinevezni a kriptokommunistákat a különféle bizottságokba (Draskovicsot és társait). Minden segget kinyal, amit a pártja elé tesz.

Szóval hála istennek, hogy elhúzott a 'csába.

Hajrá, MZP!
Végre egy ember 2002 (d inkább 1990) óta, akire lehet jó érzéssel szavazni.

otun 2021.10.09. 17:57:30

@Buchhalter: kaleidoscope.blog.hu/2021/05/23/gyorsjelentes_a_hazai_egeszsegugyrol?full_commentlist=1#c40669226

a tény, hogy Orbanisztán a világelső halálozásban. amit te itt összehabogsz, az nem tény, hanem spekuláció. hiheted azt, hogy te vagy a legjobb, miközben utolsó lettél egy sportversenyen, de ez a nagyon ostoba loserek totál idióta hülyesége.

otun 2021.10.09. 18:01:10

@a nagy hohohorgász:

ponyvalegeny.blog.hu/2021/08/27/oltopont_level_orban_viktornak?full_commentlist=1#c40874922

"nem lehet hogy Magyarország az egyetlen aki nem hazudik covid halalozasban??? "

hogy lehet valaki annyira elvakult mongolFidióta, hogy ennyire elmebeteg hite legyen? nyuszika, ilyen írdatlanul elborult dologgal szerintem még egy Habony féle kokópartyn is kinevetnek.

Értelmes embernek nem kell magyarázni, de a magyarázatból értelmes ember mégis tanul valamit, úgyhogy ideírom.

1) Mennyi lenne a fenti hipotézis valószínűsége, ha mindenféle háttértudás nélkül közelítjük meg a dolgot, az országokat ugyanolyanoknak modellezve? Tehát annak a valószínűsége, hogy egy ország jelentősen hazudott a koronavírus halálozásokról, méghozzá pozitív irányban, legyen ez P. P egy valószínűség, tehát P 0 és 1 közötti szám, azaz P eleme [0,1]. Orbanisztán jelenleg a második legrosszabb a világ halálozási listájában. Ahhoz, hogy azt mondjuk, Orbán nem baszta el nagyon, minimum egy olyan 50. helyezés kellene, mert népsűrűségben, turisztikai forgalomban nem vagyunk előrébb a világban.

Legyen 52. és tegyük fel, hogy 50. másik ország tulajdonképpen rosszabbul teljesített, mint Orbanisztán, csak hazudtak. Ennek a valószínűsége akkor P ^50, azaz P az ötvenediken. Ez a szám csak akkor nem irdatlanul kicsi, ha P gyakorlatilag 1-gyel egyenlő, azaz akkor, ha az országokról szinte biztosra vehető, hogy hazudnak. De ezt a valószínűséget meg kell szorozni azzal a valószínűséggel, hogy Orbán nem hazudott, ami viszont (1-P). Ez pedig az előbbi esetben nulla. Azaz az hipotézised valószínűsége (1-P)P ^50 minden lehetséges P értékre irdatlanul kicsi. P=0 és P=1 esetén nulla az értéke, közötte pedig irdatlanul kicsi értéket vesz fel.

2) Az értelem kicsi szikrája pislákolt benned, amikor arra utaltál, hogy Orbán szerinted azért nem hazudik, mert ott van az ellenzék. Szép dolog, hogy felismerted azt, hogy miért jó, ha van ellenzék, miért rossz a kétharmad, miért rossz a diktatúra. Miért jó például egy koalíciós kormány, és miért jó, ha egy demokráciában a kormányok váltogatják egymást. Kár, hogy ezzel akkor meg is mondtad azt, hogy mi a legnagyobb léptékben a baj azzal, hogy Orbán 10 éve teljhatalommal bassza szét az országot.

3) Továbbá, ha ezt figyelembe vesszük, akkor rájöhetünk, hogy P értéke nyilván eltérhet országonként. Mégpedig, ha egy országban nagyobb a diktatúra, gyengébb az ellenzék, gyengébb a sajtószabadság, akkor P értéke nagyobb lehet. Nyilván van néhány ország a világon, amely könnyebben hazudik, mint Orbán. Például Kína, Oroszország, Fehéroroszország tényleg nyilvánvalóan hazudott, és köze nincs a számoknak a valósághoz. De a másik oldalon több olyan ország is volt, ahol koronavírus közben kormányváltás volt. Te olyan eszeveszettül mongolFidióta barom vagy, hogy azt hiszed, hogy olyan országok, ahol Orbanisztánnál nagyobb a demokrácia, sajtószabadság, ellenzék van, ez az ellenzék még hatalomra is került, azaz nemcsak lebuktathatta a kormányt, hanem utána hatalmat is kapott ehhez, na ott szerinted nem bukott le az első kormány a hazugsággal. Sőt, azt hiszed, a második kormány folytatta a hazugságot.

De azt hiszed, hogy Orbán nem hazudhat, mert Magyarországon olyan kurva erős az ellenzék, hogy Orbán belebukna a hazugságaiba. Miközben Orbán az elmúlt tíz évben annyiszor hazudott már bele mindenki pofájába olyan bődületeset, hogy a rendszerváltás óta nem volt ilyen hazug és tolvaly qrmánya Magyarországnak. Például ugye a 16 ezer lélegeztetőgép soha nem kellett, kurvára túl volt árazva, és kurvára meglopták vele az országot különféle idegen maffiákon keresztül. Vagy, hogy mára már tök nyilvánvaló, hogy a SInopharm vakcinát nemcsak elégtelen tesztekkel engedélyezték, nemcsak, hogy az is kurvára túl volt árazva, a legdrágábban vett vakcina volt az összes közül, de a legszarabb vakcina is volt az összes közül, amelyet Magyarországon engedélyeztek.

Na, ennyire elborult egy mongolFidióta, mint te. Ti vagytok Magyarország genetikai selejtje.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 18:02:11

Úúú, tátott szájjal a faszerdőbe...nem tudom megállni, erre muszáj reagálni, de nem válaszként.

Azt írja a derék fidesztálib kommentelő: "A Jobbikot akkor hozták létre,amikor már látható volt,hogy a Fidesz toronymagasan nyeri a 2010-es választásokat, a kérdés csak az volt ,hogy milyen arányban. Kellett egy olyan párt amelyik szavazókat szakít le a Fideszről,csakhogy a Fidesznek nélkülük is meglett a 2/3."

Na most a valóság az, hogy a Jobbikot 2003-ban hozták létre, akinek elnöke az a Vona Gábor volt, aki Orbán Viktorral egy polgári körben ült...puszipajtások voltak.

2006-ban még nem, 2010-ben sikerült a parlamenti küszöb megugrása, sőt! Ehhez egyfelől kellettek az árpádsávos Magyar Gárdával, cigánysorok előtt való masírozással feltüzelt és magukhoz édesgetett radikális fiatalok. Másrészt rengeteg rendpárti vidéki, pártjából kiábrándult, a Fideszre soha nem szavazó egyszerű lélek volt maszop-szavazó, akiket a rendrakás, a cigánybűnözés megszüntetésének ígéretével lehetett megnyerni.

2010-ben a Jobbik - részben kihasználva a gazdasági válság okozta szociális sokkot is - ezért jutott be a Parlamentbe, és nem azért, mert mint fideszállat állítja: a Fidesz dolgát nehezítsék meg.

És hogy kezdetben mennyire nagy volt az ideológiai egyezés a Jobbik és a Fidesz között, mennyire haverjai voltak egymásnak, mi sem bizonyítja jobban, mint a házbizottságokban köztük lévő kiváló együttműködés, az egymással feltűnően mérsékelt hangnem, a másikkal való kesztyűs kézzel való bánás.

Ennek lett vége a "G" nap után, mikor Simicska megszerezte magának a Jobbikot és "őfelsége kedvenc "ellenzékéből" az orbáni hatalommal szakító jobbos néppártot kívánt faragni. Közben jött egy vezetőváltás, de a cukikodás már a köpönyegforgató Vona alatt elkezdődött. Cukiskodó náciból sosem lesz demokratikus szalonna - jegyzem meg, de ha sikerül az átverési kísérlet, mind több fiatalt bevonva a Jobbik előtt nyitva az út a naggyá váláshoz.

Szóval ez a Jobbik tömör gyönyör története, és nem az, amiről fideszállat zagyvál pártérdekből. A múltat nem lehet elfeledni. A Jobbik a Fidesz partnere, kistestvére volt a Simicska belépéséig. Onnantól vett fordulatot a párt szekere.

otun 2021.10.09. 18:05:01

@Ekrü:

intro-vertigo.blog.hu/2021/06/22/par_mondat_az_elfogadasrol?full_commentlist=1#c40743054

Orbán mocskos törvénye azt nem mondanám, hogy világosan fogalmaz, de egyértelműen sérti a homoszexuálisok szabadságjogait, és az esélyegyenlőséget. Orbán a homoszexualitás megjelenítését tiltja a gyerekek előtt, miközben a heteroszexualitás megjelenhet a gyerekek előtt.

MI a faszomnak nem tudod ezt felfogni? Ja, mert Fideszes elmebeteg vagy, genetikai selejt, akárcsak a többi.

„(1a) Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a
szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való
eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

Ott van a szövegben a "homoszexuális" szó? Ott. Ott van a "tilos" szó? Ott. Ott van a "heteroszexuális" szó? Nincs. Tehát a törvény a homoszexuálisoknak tilt valamit, amit a heteroszexuálisoknak nem. Egyenlőség ez? A jó édes kurva anyádat egyenlőség.

Ja, és btw. mi definiálja azt, hogy mi reklám, és mi nem? Ki tudja továbbá garantálni, hogy egy gyerek nem olvashat vagy nézhet meg valamit? Meg lehet-e ezek után biztonságban jeleníteni bárhol a heteroszexualitást? Nem. A törvény alapján bárkit meghurcolhatnak.

Ez egy diktatorikus, elmebeteg törvény.

otun 2021.10.09. 18:08:51

@Buchhalter: kaleidoscope.blog.hu/2021/05/23/gyorsjelentes_a_hazai_egeszsegugyrol?full_commentlist=1#c40669226

a tény, hogy Orbanisztán a világelső halálozásban (amikor a kommentedet írtad). amit te itt összehabogsz, az nem tény, hanem spekuláció. hiheted azt, hogy te vagy a legjobb, miközben utolsó lettél egy sportversenyen, de ez a nagyon ostoba loserek totál idióta hülyesége.

horrorpornó bábszínház 2021.10.09. 18:10:20

@eloi:
Gondolod, hogy mindenki csak lopni akar, mint a gazdád, akinek most is a seggében van a nyelved, fidesztálib?

Te nem nemzeti gondolkodású meg konzervatív vagy, hanem gondolkodásképtelen, agyatlan, seggbuta náci. A többi fidesztroll haveroddal együtt.

Kurvára nem ugyanaz.

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Ami a hozzád hasonló fidesznáci faszoknak rossz, az mindenki másnak jó.

@Közlekedő tömegközlekedő:
Téves. Fletónak még a első 2/3 sem köszönhető, hanem az ostoba segg szavazóknak, akik nem voltak képesek felfogni, hogy mi lesz ennek a következménye. Én már akkor óvtam ettől a barmokat, mert ismerem Orbánt.
A többi 2/3 már a Fidesz csalásának eredménye.

Egyébként a 47% mióta jóval több, mint a fele? Ennyit értek el a gazdádék.

@Ekrü:
Baromka, a Jobbik 2003-tól létezik mint párt.
Ezt nem mondták az eligazításon a Lendvay utcában, agyatlan, seggbuta fidesztálib?

otun 2021.10.09. 18:12:37

@Ekrü:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767600

@Ekrü: az olasz náci szurkolók kifütyülik a saját olasz csapatukat? na, azt megnézem!

olyan zavaros, idióta, hülye faszok vagytok, ti nácik, hogy öröm nézni.

és azt se fogtad fel, hogy nem mindegy, hogy miért fütyülsz. a legtöbb dolog erkölcsi megítélése függ attól, hogy mikor, milyen körülmények között, miért csinálod.

ha valaki szabálytalankodik, akkor jogos kifütyülni, mert megérdemli. ha csak térdepel, mert ki akar fejezni, akkor bunkóság kifütyülni.

nem tilos, ezt se fogod fel, a fütyülős szurkolókat nem vitte el a rendőrség. el is mondtam, hogy a kifütyülés nem jogi eset, hanem etikai kérdés.

de hát nem fogod fel, mert egy selejtes idióta vagy. ezért vagy náci. akárcsak a többi. ilyen kurva egyszerű dolgokat nem bírtok felfogni a csökött "agyatokkal".

otun 2021.10.09. 18:17:57

@Buchhalter:

kaleidoscope.blog.hu/2021/05/23/gyorsjelentes_a_hazai_egeszsegugyrol/full_commentlist/1#c40669226

30 ezer halott (amikor a kommentedet írtad). Világutolsó hely (a világelső halálozás ugye negatívum, tehát utolsó). Nem szétzilálódott, hanem totál tönkrevágta a geci, népirtó, pszichopata Orbán az egészségügyet. Az elmúlt 10 évvel is, meg a járványkezelés világbajnok elbaszásával is.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 18:19:46

@horrorpornó bábszínház: Úristen, itt a másik tátott szájjal faszerdőben rohangáló - ráadásul nem is fidesztálib.

Tiszta pornó lesz lassan a bejegyzés alatti kommentszféra.

otun 2021.10.09. 18:21:49

@Buchhalter: kaleidoscope.blog.hu/2021/05/23/gyorsjelentes_a_hazai_egeszsegugyrol?full_commentlist=1#c40669226

a tény, hogy Orbanisztán a világelső halálozásban (amikor a kommentedet írtad). amit te itt összehabogsz, az nem tény, hanem spekuláció. hiheted azt, hogy te vagy a legjobb, miközben utolsó lettél egy sportversenyen, de ez a nagyon ostoba loserek totál idióta hülyesége.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.10.09. 18:23:47

@Lesz még Magyar Köztársaság: mi az hogy egyszerű lélek volt maszop szavazó, kötsög? :)
Amúgy van benne valami, én csak tudom.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 18:24:34

@horrorpornó bábszínház: A kettővel ezelőtti kommentemet is figyuzzad légyszi, légyszi...

otun 2021.10.09. 18:25:21

@Ekrü:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767678

@Ekrü: te hülyébb vagy, mint egy betonkocka.

1) Én ugye egy kérdést írtam, te ezt úgy állítottad be, mintha én ezt állítottam volna, ezt szűrtem volna le a kommentedből. egy kérdést. elmebeteg vagy, egy kérdést se tudsz értelmezni.

2) Az olasz-belga Münchenben volt, és én ott nem emlékszem a letérdelésnél olyan nagy kifütyülésre. pedig Münchenben nem kevés olasz szurkoló volt.

ergo, a kis náci olasz szurkolóid kis törpe minoritás. Orbán, a magyar nácik törpe kis minoritáshoz csatlakoztak az EU-ban. a szemétdomb szélén vagytok, ti kis elmebeteg, náci pszichopaták!

eloi 2021.10.09. 18:27:00

@Ekrü: " A Jobbikot akkor hozták létre,amikor már látható volt,hogy a Fidesz toronymagasan nyeri a 2010-es választásokat, a kérdés csak az volt ,hogy milyen arányban. Kellett egy olyan párt amelyik szavazókat szakít le a Fideszről,"

A taktika nem változott! Most - váratlanul - vajon miért lett a BALOLDAL egyik nagy favoritja MZP??? (Mennyire életszerű, hogy egy jóval ismertebb, erősebb Karácsony lép vissza a vidéki törperős mögé??? Ugyan már. Ez egy igen jól kitalált forgatókönyv. A színészek meg eljátsszák. Hiszen nyilvánvaló, hogy ha nem tudják robbantani a Fidesz-tábort, semmi esélyük. Még proteszt szavazatokkal sem. A szétrobbantáshoz kell a jobbosnak látszó MZP!)

Ugyanezért kell most MZP!
Mert konzi-kereszténynek látszik, tehát az ő feladata is az, hogy elhozzon jobbról minél több embert!!!
Ugyanaz!!!

horex · http://horex.uw.hu/ 2021.10.09. 18:27:22

@midnight coder:
Magyar Gárda meg Betyársereg , hősi idők
Zsidózással árpádsávval fekete mentében nem jutottak volna az ogy-be
Időben elzavarták Gaudit és Morvait is

otun 2021.10.09. 18:29:09

@Ekrü:

obudaihirek.blog.hu/2021/09/07/elovalasztas_obudan_komedia_egy_felvonasban?full_commentlist=1#c40896640

ha ebből a kommentből levonjuk azokat a kifejezéseket, amik csak azt jelzik, hogy zsigerből utálod az ellenzéket, mert nyakig Orbán seggében vagy, akkor marad az, hogy "teljesen normális"

ennyikeh.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 18:29:54

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ha van benne valami, mi a gond? Hol a probléma? Aztán meg nem csak van benne valami, hanem így is van. Tényekkel ne vitatkozzunk már a Jobbik 2010-re való megerősödését illetően. Leírtam, miért tegyem meg újra? Abban, hogy a Jobbik 2010-ben bejutott az Országgyűlésbe, a pártjukból kiábrándult maszop-szavazóknak nagy szerepük volt. Ezek sosem szavaznának a Fideszre, ott kötöttek ki.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 18:32:44

@horrorpornó bábszínház:
1. A lopás jogi értelemben eddig a te elvtársaidról derült ki (hunvald, Hagyó, Molnár, és tsi.
2. Fletó a kurva nagy demokrata annyira sem volt gerinces, mint Karigeci, aki legalább belátta, hogy mikor jobb a tiplizés.
3. Nyilván ettől jobban alszol, de a válaszást az elvtársaid azért vesztették el, mert a támogatóik (a) vagy nem léteznek, vahy (b) nekik is derogált rájuk szavazni, így az össz választók 47%a elég a 2/3-ra. De ez mióta Orbán hibája, hogy az ő választói elmennek, a posztkomcsi krema szükevényekre meg senki nem kíváncsi?

otun 2021.10.09. 18:32:48

@Buchhalter: kaleidoscope.blog.hu/2021/05/23/gyorsjelentes_a_hazai_egeszsegugyrol?full_commentlist=1#c40669226

a tény, hogy Orbanisztán a világelső halálozásban (amikor a kommentedet írtad). amit te itt összehabogsz, az nem tény, hanem spekuláció. hiheted azt, hogy te vagy a legjobb, miközben utolsó lettél egy sportversenyen, de ez a nagyon ostoba loserek totál idióta hülyesége.

eloi 2021.10.09. 18:34:45

@horrorpornó bábszínház: Azta. Ezt az éles logikát:
"Dobrevre sem szívesen, de rá azért szavaznék. Karácsonyra soha többé, egyszer megtettem, pár nappal később megbántam, amikor elkezdte kinevezni a kriptokommunistákat a különféle bizottságokba (Draskovicsot és társait)."

Karácsonyra nem, mert körülvette magát kriptokommunistákkal, de a kriptokummunisták legtökéletesebb reprezentására és mai bástyájára Dobrevre (és b. családjára) igen!

Hmmm....

Ezért lépünk bele mindig újra ugyanabba a szarba.

otun 2021.10.09. 18:36:07

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

eloi 2021.10.09. 18:37:55

@otun: Otun? Mátyás minek neked ennyi nick???

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 18:39:35

@otun: Na megint itt vagy Matyi, hogy vernéd anyád urnájába, oszt nyugodnál le kicsit?

otun 2021.10.09. 18:41:04

@Ekrü:

mizantroop.blog.hu/2021/09/28/a_parlamenti_voksolasokon_resztvevok_10_szazaleka_szavazott?full_commentlist=1#c40943432

@Ekrü: @Ekrü: A mongolFidióta már megint olyan hülyeségekről álmodozik a gumiszobájában, aminek nincs köze a valósághoz, és egyébként is semmi köze hozzá.

1) mert téged mit érdekel az, hogy az ellenzék hogy fog miniszterelnököt választani? ez majd akkor lesz kérdés, amikor Orbán megbukott. te pedig reméljük, felakasztod magad.

2) honnan a faszomból veszed, hogy az ellenzéki jelöltek nagy része DK-s lesz? az ellenzéki jelöltek nagy része eleve nem DK-s már az előválasztáson sem.

3) a jelöltek nyilván kb. a népszerűségük szerint fognak nyerni, aminek jelentős része a pártok népszerűségét tükrözi, de ezt megváltoztathatja a jelölt népszerűsége is. no de melyik párt jöhet azzal, hogy ez nem jó így? az csak a Fidesznél van úgy, hogy ha valaki azért nyer, mert jobb, az nem igazságos. ez csak a Fideszes selejtek betegsége.

4) ha a DK az előválasztáson esetleg jobban teljesít, mert jobban mozgósít, akkor se jöhet senki azzal, hogy ez nem igazság. megint, az csak a beteg Fideszeseknél nem igazságos, hogy nyerjen a jobb.

5) aztán ugye vannak a listás jelöltek, amelyeknek aránya végül is a pártok népszerűségének felel meg.

6) összesen, a DK-nak nem lesz többsége az ellenzékben. jó mozgósítással legfeljebb kicsit jobban fog ebből kijönni, mint a többi párt. de ez is spekuláció. még nem láttuk az eredményeket. és a listás választásos eredményeket pláne nem

7) 30%-kkal átnyomni egy másik miniszterelnök jelöltet, mint aki nyert a szavazáson, akiről megállapodtak, azt először is nem lehet, ha a többi párt nem egyezik bele, másrészt öngyilkosság volna. miután Orbán bukott, aligha fogja egy ellenzéki párt megkockáztatni ennek a gyúzelemnek az elrontását. pláne, hogy előre aláírták.

8) de, ha valahogy a DK átnyomja, a többi párt beleegyezik, és Dobrev lesz a miniszterelnök, pedig Karácsony nyert (most éppen ez nem is így áll), akkor mi van? majd nem így szopsz, hanem úgy.

9) ja, és te mongolFidióta, kb. olyan beteges hülyeség amin itt szenvedsz, mintha mi azzal jönnénk, hogy mi van, ha a KDNP nem szavazza meg Orbánt minielnöknek.

elmebeteg pszichopata vagy. ezért vagy mongolFIdióta. akárcsak a többi.

eloi 2021.10.09. 18:43:26

@Lesz még Magyar Köztársaság: Így sem teljesen igaz a Jobbik története. De mindegy.
Mindenkinek lehet erről saját vélekedése.

Ha a nemzeti szocialistákból (nácik) szerinted nem lehet demokratikus szalonna, akkor a többi - nemzetközi - szocialistából lehet?

horex · http://horex.uw.hu/ 2021.10.09. 18:48:23

@Közlekedő tömegközlekedő:
" Orbán szarát pont feltó miatt kell lenyelni, akinek a 3 egymás utáni 2/3 köszönhető."
Ha nincs DK a pártocskák max 5%-kal jutnak az parlamentbe és annyi
Ki mással zavarhatnák el a kondértol Orbánt, mint összefogással a DK vezetésével?

A legrosszabb esetben nem lesz 2/3-a a Fidesznek, de megnyerik a választást

otun 2021.10.09. 18:50:52

@midnight coder:

meltanyossag.blog.hu/2021/05/24/a_korrupciouldozes_uj_dimenzioja?full_commentlist=1#c40666360

a tény, hogy a Fidesz korruptabb minden korábbi kormánynál, beleértve a Kádárizmust. a többi csak a te, azaz egy mongolFidióta ostoba elképzelései, nem érvek.

otun 2021.10.09. 18:53:29

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 18:54:06

@horex: Azt kellene belátni, hogy a DK stabil és aktív szavazóbázisa sokkal kisebb, mint a Fideszé, ellenben a Fidesz elutasítók tábora sokkal kevésbé aktív szavazó, mint a DK = Fletó elutasítóké. A Gyurcsány családnak el kellene takarodni a közéletből, mert a választások rendre azt mutatják, hogy utálja őket a nép. Ezen nem segít - az amúgy jó irány - ellenzéki összefogás, pontosabban az, hogy abban részt vesznek. Ha csak szerveznék és egy politikust se delegálnának, akkor lenne esély.

eloi 2021.10.09. 18:59:08

@otun: Értsd már meg, hogy ez egy kereszténydemokrata nem buziimádó kormány! Majd választotok olyat, amelyik megengedi a gyermekek megrontását is. Pl. LMBTQ propagandával az ilyen életvitelek pozitív, vonzó bemutatásával, reklámozásával.
Tudom, nagyon szeretnéd. Mi meg nem.

Persze azt most sem tiltja semmi, hogy a saját gyerekedet homokosnak neveld! Ilyen mintákat mutass neki a legfogékonyabb korban, amikor a nemi szerepeket még tanulja.
Vagy lejárj vele a Kék Osztriga bárba.

Azt nem akarod, akarjátok megérteni, hogy mások nem akarják ezt! Sem maguknak, sem a gyerekeiknek! Mert másban hisznek, más ideológiát követnek, mások az értékeik, AMELYEKET NEKTEK IS TISZTELETBEN KELLENE TARTANOTOK, ha nem lennétek rosszabbak, mint a legsötétebb kommunisták a maguk idejében. Toleranciáról papoltok, de nem tűritek a mások más véleményét, más hitét, más álláspontját.

Miért nem vagy képest ezt tiszteletben tartani???
Mert egy intoleráns komcsi vagy, aki nem tűri a más véleményt, a más világnézetet, más ideológiákat.

Nem mi megyünk be folyton más hálószobájába, hanem mások jönnének be hozzánk a maguk hálószobájából, hogy meséljenek a szexuális szokásaikról! Csak mi ezt nem akarjuk, nem vagyunk rá kíváncsiak! A gyerekeink sem.
Úgy, hogy el a kezekkel tőlük.
És le kéne már állni ezzel az erőszakolással!!!

CSOKKI MÁLNA 2021.10.09. 18:59:16

Na, egy telefonügynök, a bukott szociológus után..

otun 2021.10.09. 19:03:04

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Ekrü 2021.10.09. 19:04:56

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Látom elgurult a gyógyszer...Elég megnézni a Facebookot,hogy a ballib tábor mekkora szennyáradatot zúdít egymásra....Nem kell ehhez a Fidesz,elintézitek magatok....

eloi 2021.10.09. 19:04:58

@otun: Matyi! Nálunk a térdelés azt jelenti, hogy behódolsz. Vagy azt, hogy "térdelj és szeress"!!!

Ez melyik, amit a focistákkal csináltatnak?

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 19:05:09

@eloi: Én tényeket írtam. Mégis ki a búbánat szavazott szerinted 2010-ben a Jobbikra? Mert az például tény, hogy az mszp összezuhanásával párhuzamosan erősödött meg a Jobbik, mint ahogy bizonyított az is, hogy a pártjukat elhagyó mszp-szavazók kötöttek végül ki a Jobbiknál. Az okai szintén ismertek. Meg kell nézni, Bordod m. választókerületeiben a 2002-hőz és 2006-hoz képest hogyan alakultak a pártreferenciák. Hogyan zuhant meg ott az mszp, és hogyan jött fel a Vona-párt. És hogy hol erős is most a párt leginkább. Jobbikos Ózd? Régen Szocialista fellegvár volt! De ez volt az ország más részein is. Az összefüggések egyértelműek, kár lenne tagadni. Meg volt egy rakat, a 2000-es években választókorúvá vált Magyar Gárdával hülyített fiatal radikális jobboldali, akik a valamivel idősebb és jóval idősebb korábbi ex-miépesekkel együtt már szintén komoly választóközönséget képeztek.

Nos, ha kétségeid vannak, akkor tedd pontossá a Jobbik történetét! Ne legyen mindegy, lássuk! De legalább az évszámok azért stimmeljenek, és ne az legyen a végkövetkeztetés, hogy 2010-re Gyurcsány hozta létre a Jobbikot, mint azt munkaszolgálatos fideszállat állítja, mert sikítok. :)

otun 2021.10.09. 19:14:06

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

eloi 2021.10.09. 19:15:02

@Lesz még Magyar Köztársaság:
"Kijelentette: aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete. A Miép úgy látja, hogy most, de különösen a 2010-es magyarországi választásokon fog eldőlni, hogy folytatódik-e az idegen megszállás, mely nem engedi munkához, jövedelemhez jutni a magyarokat, s mely megfojtja a magyar gazdaságot és a kultúrát, vagy ismét teret nyert magának a magyarság. Az nem igaz, hogy csak a két nagy párt között lehet választani.

Csurka biztosnak tartja, hogy a Fidesz kerül kormányra jövőre a választások után, de szerinte nem mindegy, hogy az ellenzéke a Baloldali Blokkba tömörülő nemzetietlen MDF, SZDSZ és MSZP vagy a radikálisnak bemutatott Jobbik lesz-e, vagy a népi nemzeti értékekben gondolkozó erők kerülnek ellenzéki szerepbe.

A sajtótájékoztatón részt vevő, a nemzeti baloldalt képviselő Szűrös Mátyás szerint mozgalmukban és a Miépben a népi, nemzeti elkötelezettség a közös, míg a Jobbik csak a trójai faló szerepét játssza. "

horex · http://horex.uw.hu/ 2021.10.09. 19:18:07

@Közlekedő tömegközlekedő:
Ahogy mondod, csak lusta voltam többet irogatni.
Orbán egy szavára együtt mozdul a fidesz tábor, mig bármely ellenzéki szavazók nagyja, fotelböl szavaznának

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 19:21:45

@eloi: RatyiMatyi esetében egyértelmű a jelentése.
A frusztrációja meg érthető, a dákó rosszabbik végén élve a pubertás óta..

élhetetlen 2021.10.09. 19:22:34

@Vén motoros: Nem értek veled egyet. "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!".
Két példa, Csopakon és Világoson sem azért küzdenek, hogy a szomszéd faluban is zárják le a Balatonhoz jutást. A „Lássuk, Uramisten, mire megyünk ketten!!”, pedig csak az elkeseredés plasztikus kifejezése. Semmi köze a néplélekhez. Valószínű, hogy egyetlen országban sem tapsikolnak boldogan, ha az éves termést, amivel dolgoztak, elveri a jég, elviszi az árvíz, a tájfun, stb., ott is megvan a megfelelő kiszólás, ha nem is ugyanez.

otun 2021.10.09. 19:24:00

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 19:26:22

@eloi: Eegen, sértődött Csurka érvelése - akiből kiszerettek választói és lett egy fiatalos újnáci alakulat, amely fickósabban képviselte a szélsőjobb hagyományt, mint a nyugdíjas MIÉP - hiteles magyarázat. :)

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 19:27:11

@otun: Baszki, ennyire fáj az aktuális heti ánuszplasztika?

otun 2021.10.09. 19:30:02

@Ekrü:

k.blog.hu/2021/06/29/stipendium_jordania?full_commentlist=1#c40759326

a mongolFidióta tudatlan, és hazudik.

1) attól, hogy valakinek nincs papírja, még nem veszélyes. Magyarországon évente nem tudom hányan vesztik el a személyi igazolványukat, és nem toloncolják ki őket az országból. az, aki ennyire papír-fétisiszta, mint te, és Orbán, az beteg.

2) a náci Orbán papírokkal rendelkezőket is kitoloncolt az országból. törvénytelenül. a strassbourgi bíróság megállapította, hogy Orbán egy bűnöző

ti mongolFidióták tudatlanok vagytok, idióták vagytok, ti vagytok a magyar genetikai selejt.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 19:32:12

@Buchhalter: Az ellenzéknek csak az egyik problémája az a vérveszteség, amit a saját magukon ejtett sebekből szenvednek el, a másik a kényszeres önmegvalósítás. A fidesz közben úgy önmegvalósít, hogy közben a nép által igényelt populista tetteket is meglépi (vagy elhiteti, hogy meglépi).
Ezek a faszok meg neomarxista zöldánci szólamokon játszanak, ami bár Ny-Európában most épp trendi, de a magyar későn érő típus, ugye, szóval ez még ráérne úgy 20 évet.

horex · http://horex.uw.hu/ 2021.10.09. 19:36:29

@eloi: Értsd már meg, hogy ez egy kereszténydemokrata nem buziimádó kormány! Majd választotok olyat, amelyik megengedi a gyermekek megrontását is. Pl. LMBTQ propagandával az ilyen életvitelek pozitív, vonzó bemutatásával, reklámozásával. "

Mióta ez a barom trv. megszületett, tömegével jártak megrontani a buzik és társai az ovodákba

Majd nézz meg egypár mesefilmet a tv-ben. Kevés kivétellel szörnyek vannak és gyilkolászás, oszt a "nem buzibarát kormány" csodálkozik ha az emberek öldösik egymást

Szerintetek még mindig lehet buzivá nevelni bárkit is? Jobban kellene az orvostudomány felé fordulni, hamár orvos az emberminiszter

otun 2021.10.09. 19:36:44

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 19:39:35

@otun: Ezek szerint ennyire fáj..
Helyezz fel egy fagyasztott túrós rudit és gondolj a mamára.

otun 2021.10.09. 19:40:32

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Ekrü 2021.10.09. 19:42:19

@Lesz még Magyar Köztársaság:
"Na most a valóság az, hogy a Jobbikot 2003-ban hozták létre, akinek elnöke az a Vona Gábor volt, aki Orbán Viktorral egy polgári körben ült...puszipajtások voltak."-Nos,akkor pontosítsunk,A Jobbik 1999-ben alakult,ifjúsági szervezetként.Az első vezetője Kovács Dávid volt akit 2006.november 25-én!!!! (minő véletlen) leváltottak és a helyére Vona Gábor került.

" Ehhez egyfelől kellettek az árpádsávos Magyar Gárdával, cigánysorok előtt való masírozással feltüzelt és magukhoz édesgetett radikális fiatalok. Másrészt rengeteg rendpárti vidéki, pártjából kiábrándult, a Fideszre soha nem szavazó egyszerű lélek volt maszop-szavazó, akiket a rendrakás, a cigánybűnözés megszüntetésének ígéretével lehetett megnyerni."-Tehát az egész egy nagy humbug volt,egy jól felépített hazugság a szavazók megszerzéséért.Miután pedig a Jobbiknak sem pénze sem pedig médiája nem volt kellet valaki a háttérben aki pénzelte őket.Csakhogy, mint ahogy te magad is leírod,a baloldal pechjére nem a Fidesztől vettek el szavazatokat,hanem a baloldalról ezért végül el kellett sorvasztani.

"És hogy kezdetben mennyire nagy volt az ideológiai egyezés a Jobbik és a Fidesz között, mennyire haverjai voltak egymásnak, mi sem bizonyítja jobban, mint a házbizottságokban köztük lévő kiváló együttműködés, az egymással feltűnően mérsékelt hangnem, a másikkal való kesztyűs kézzel való bánás."-A Fidesz mindig is tartózkodó volt a Jobbikkal szemben,átjárás csak a szavazóik között volt.Erre utalt Orbán Viktor kijelentése is,miszerint:
"Amikor 2008 májusában a Fidesz vezérét arról kérdezték, hogyan viszonyul a radikális szélsőjobbhoz, azt az emlékezetes választ adta, hogy hatalomra kerülése esetén „úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal, kioszt nekik két pofont és hazazavarja őket”.
No ennyit az összeborulásról.

" A Jobbik a Fidesz partnere, kistestvére volt a Simicska belépéséig. Onnantól vett fordulatot a párt szekere. "-Ezzel szemben az igazság az,hogy nem a Fidesz hanem a teljes baloldal az amelyik összeborult a Jobbikkal. Tette úgy ,hogy a nagy "nácikről" mind kiderült,hogy csak álcázták magukat (lásd Csanádi,Jakab) és a cél a választók átverése volt.
Hogy mennyire az te magad is elismered mikor ezt írod:
"de ha sikerül az átverési kísérlet, "
Szóval átverési kísérlet...
A szavak amiket írtál: "fidesztálib,fideszállat téged minősítenek.De mit is várhat az ember egy ellenzéki hozzászólótól...Kultúrát biztos nem.

Kivlov 2021.10.09. 19:43:50

Hagyjuk már ezt a, "ha nem szavazol xyz-re, akkor ezt meg azt támogatod" dumát. Lóf*szt. Erről szól a demokrácia. Mindenki eldönti, kire akar X-elni és kész.

Boldeone2 2021.10.09. 19:52:30

Pozitív változások vannak a világban , hiszen Orbán haverjai sorra elbuknak : Trump elbukott, Netanjahu elbukott , a PIS- kormány meggyengült , ès most elbukott velejèig korrupt cimborája is, Babis

hvg.hu/vilag/20211009_Kikapott_az_ellenzektol_az_eselyesnek_josolt_Babispart_a_cseh_valasztasokon

Orbán körül elfogyott a levegő , jövőre veszíteni fog !

otun 2021.10.09. 19:53:11

@eloi: figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A Fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) orbán harminc évig türte a buzi SZájert, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

élhetetlen 2021.10.09. 19:56:02

@a nagy hohohorgász: „Csak azt tudnám hogy ezek az emberek akik nagy része nem részesült politikai haszonbol a ferkoek alatt, azoknak mitől volt jobb akkor???? „. Nem tudod, ugye? Pedig egyszerű. Nem részesültek ugyan a politikai haszonból, de nem vették el az életterüket. Csak pár példa, nem szándékozom belemélyedni. A vitás ügyek, Balatonvilágos, vagy vissza tudnak perelni pár méter partszakasz, vagy nem mennek a vízre sem fürödni, sem horgászni. Most Csopakon ue, ha veszít az önkori, márpedig a szuper vállalkozók erős hátszéllel mozognak, akkor este 7-ig a víz közelébe sem mehet az egész falu, csak pénzért. Törvényesen adják el a Balatont, csak nem etikus, amit csinálnak. Fertő tó? Lebontatták a saját tulajdonú cölöpházakat, mert a hely kell másnak? Párizsi udvar? Eddig átsétálhattál, ezentúl nem, egy arabnak hoz hasznot. Ha továbbra sem tudod, hogy miért volt jobb, akkor nem segíthetek. De, ha meg tudod mondani, hogy egy átlagembernek miért jó, hogy Mészáros és Tiborcz felvásárolta a Balatont, (szállodák, kempingek, kikötők), magyarázd meg nekem. De ne azzal gyere, hogy tíz takarítónővel kevesebb a munkanélküli, mert egy szállodában eddig is annyi szakács, pincér, és takarító dolgozott, amennyi kellett a működéshez.

otun 2021.10.09. 19:57:52

@CSOKKI MÁLNA: meltanyossag.blog.hu/2021/10/04/osszellenzeki_agytrosztok?full_commentlist=1#c40958250

te például egy gumiszobában laksz és elmebeteg vagy. ahogy az összes mongolFidióta. ti vagytok a magyar lakosság legalja, a selejt.

Ekrü 2021.10.09. 19:59:39

@eloi:
"A taktika nem változott! Most - váratlanul - vajon miért lett a BALOLDAL egyik nagy favoritja MZP??? "-Mert úgy gondolják,ha egyszer bejött majd bejön másodszor is.De már a Jobbik esetében sem jött be,hisz Jobbik ide vagy oda a Fidesz háromszor nyert 2/3-al.
Aki meg olyan hülye,hogy azt hiszi ,hogy el lehet hitetni bárkivel is,hogy MZP jobboldali úgy ,hogy a Gyurcsány és a teljes baloldal ott kandikál a válla fölöl azt meg kell hagyni a hitében.Majd rájön,hogy megetették ha szembetalálja magát az újabb Fidesz 2/3-al. :))))
A szavazólapon ugyanis NEM lesz rajta Marki-Zay,miután Magyarországon nem miniszterelnököt választunk. Azt ugyanis a parlamentben a többségi képviselők teszik.A lapon pártok lesznek meg egyéni képviselőjelöltek, alattuk pedig,hogy mely pártok támogatják őket.Ott lesz fehéren-feketén,hogy DK,MSZP stb...
Onnantól kezdve pedig,hogy el kell mondani,hogy ha a Marki-Zayra akar szavazni akkor az x-t a DK-ra és a DK által támogatott jelöltre kell húzni,onnantól borul az egész MZP-féle hazugság.

otun 2021.10.09. 20:00:20

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 20:04:10

@eloi: Hát tudniillik, hogy szemét dolog ám szembesíteni másokat az öt perccel azelőtti következetlenséggel.

Boldeone2 2021.10.09. 20:05:13

index.hu/kulfold/2021/10/09/sebastian-kurz-lemondott-osztrak-kancellar-korrupcio-hazkutatas/

Így működik egy demokrácia! Az ügyèszsèg mer ès kèpes nyomozni a kormányfővel szemben, működik a hatalmi ágak szètválasztása !
Koalíciós pártok vannak, ès nem egyszemèlyes irányítás , autokrácia , mint Magyarországon !

otun 2021.10.09. 20:06:58

@Ekrü: "A szavazólapon ugyanis NEM lesz rajta Marki-Zay"

pontosan, faszfejkém. ahogy nem lesz rajta DObrev Klára sem, ha ő nyer.

tudod ki mi lesz a szavazólapon?

1) a listás helyen az összes ellenzéki párt, és mindegyik szavazója leszavazhat a saját pártjára veszteség nélkül, és le is fog

2) a közös egyéni jelölt, aki győzött az előválasztáson. márpedig az ellenzéki pártok megegyeztek arról, hogy el fogják fogadni azt, aki nyert. továbbá, minden demokratikus érzelmű, normális ember elfogadja azt, hogy aki nyert az előválasztáson, aki legesélyesebb ellenfele a Fideszes gecinek a másik oldalon, arra nyugodtan le lehet szavazni. és az előválasztások azt is megmutatták, hogy az ellenzéki választók elég szépen le is szavaznak egymás jelöltjeire. inkább, mint a hazaáruló, országromboló tolvajbanda Fideszre.

otun 2021.10.09. 20:08:26

@Ekrü: "A szavazólapon ugyanis NEM lesz rajta Marki-Zay"

pontosan, faszfejkém. ahogy nem lesz rajta DObrev Klára sem, ha ő nyer.

tudod ki mi lesz a szavazólapon?

1) a listás helyen az összes ellenzéki párt, és mindegyik szavazója leszavazhat a saját pártjára veszteség nélkül, és le is fog

2) a közös egyéni jelölt, aki győzött az előválasztáson. márpedig az ellenzéki pártok megegyeztek arról, hogy el fogják fogadni azt, aki nyert. továbbá, minden demokratikus érzelmű, normális ember elfogadja azt, hogy aki nyert az előválasztáson, aki legesélyesebb ellenfele a Fideszes gecinek a másik oldalon, arra nyugodtan le lehet szavazni. és az előválasztások azt is megmutatták, hogy az ellenzéki választók elég szépen le is szavaznak egymás jelöltjeire. inkább, mint a hazaáruló, országromboló tolvajbanda Fideszre.

úgyhogy jó esélye van az ellenzéknek, és a legjobb megoldást találták Orbán elbaszott választási rendszerére.

nyilván lehetséges, hogy 2022 áprilisában mégis újra a geci nyer, de, hogy az előválasztás és az összefogás eme formája a legjobb megoldás volt, az biztos.

Boldeone2 2021.10.09. 20:11:07

@Ekrü: szavazólapon ugyanis NEM lesz rajta Marki-Zay,miután Magyarországon nem miniszterelnököt választunk"

Viszont, azt mindenki tudja , hogy 2022- ben lesz valódi esély leváltani a Fidesz pártállami rezsimet , így a szavazólapon az emberek tudni fogják hová tegyèk az x- et, hogy megszabaduljunk ettől, korrupt , bűnös, haveri kapitalista rendszertől!

Budapesten ès a regionális központokban ellenzèki többsèg van , úgyhogy, fidesztálib , jövőre könnyen pofára estek!

otun 2021.10.09. 20:12:57

@Ekrü:

elegemvan.blog.hu/2021/09/26/elegem_van_szegeny_viktorbol?full_commentlist=1#c40938864

a ti oldalatokon szokott a hangnem sokkal durvább lenni. a majmozáshoz képest az, hogy rasszista módon embereket a tengerbe lövetnétek, meg ilyenek, az azért mégis csak komolyabb dolog. meg az is, amikor birca, aki maga vallotta be, hogy elmebeteg, a homoszexuális emberek ellen uszít, hogy betegek, miközben a homoszexualitás nem betegség, de a homofóbia és az autizmus igen. miközben állandóan a homobár programjáról érdeklődik a kis látens buzi. meg az is, amikor egy náci a ti oldalatokon ész nélkül zsidózik olyan embereket, akik de facto nem zsidók, és egyébként semmit nem tud róluk ez a náci, csak egy reflex nála a zsidózás.

és ezt az nácit sem a bloggerek, sem a blog.hu nem akarja kitiltani, pedig BTK alapjáűn feljelenthető ő is, a blogger is, meg a blog.hu is a kommentjei miatt.

úgyhogy magadhoz kapsz, magadba roskadsz, és kussolsz, büdös náci! amit ti itt kaptok, az töredéke ahhoz képest, amit ti csináltok, és ahhoz képest, amit megérdemelnétek!

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 20:13:30

@Boldeone2: Mondjuk én is megnézném, ahogy Ballonkabát megjelenik a Cinege utcában házkutatni.
De gondolom már megbeszélték, hogy "ugye ilyesmi nálunk nem fordulhat elő?"

otun 2021.10.09. 20:16:55

@Közlekedő tömegközlekedő:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962206

A DK a közvéleménykutatók szerint egy olyan 15%-os támogatottsággal bír. Ha a DK eltűnik, akkor Orbán olyan 10%-kal veri az ellenzéket. Továbbá, hogy a jó édes kurva anyádba jössz te azzal, hogy valakik tűnjenek el a választásról, pláne olyanok, akiknek jelentős támogatottságuk van? Ha az előválasztáson a választók azt mondják, hogy Dobrev Klárára szavaznak inkább, mint MZP-re, akkor honnan a jó büdös kurva anyádból evszed te a pofát ahhoz, hogy leszard az ellenzéki választók többségét?

Egy Orbánfassziopó, diktátor selejt vagy.

eloi 2021.10.09. 20:21:45

@Lesz még Magyar Köztársaság: Azért az megvan, hogy az "új náci", náci az SZOCIALISTA!?
Tehát BALoldali. Nem jobb.

Ezért nem meglepő, amikor összeborulnak a nemzeti szocik a többi szocival!!! Hiszen tesók. Egy tőről fakadnak.

A Jobbik persze egy ideig vegyes alakulat volt, mert kétségtelenül volt benne egy ideig nemzeti szín is. Mondjuk ettől sem lesz valaki jobb-konzi oldali.
Tehát simán igaz lehet,a mit Csurka eleve állított róluk, hogy egy radikális balos párt, amely ezt némi nemzeti színnel jól elfedi.

És, ha megnézzük, hogy kik vezették, vezetik és merre, no és most hol van!!!, nem is annyira életidegen ez a verzió.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 20:22:21

@otun: Kedves Ratyimatyi, javasoltam már, hogy verd anyád urnájába, hátha lenyugszol.
A te faszságod szerint akkor Hitler volt a leg legitimebb politikus a XX században, mert elsöprő támogatással került hatalomra.
Amúgy szopjál faszt.

Bár mivel rólad van szó, inkább ne szopjál, az a bünti

Boldeone2 2021.10.09. 20:23:55

@Közlekedő tömegközlekedő: Az is mutatja , hogy mennyire beteg ország Magyarország ,hogy az összes közjogi mèltósag Orbán embere, elkötelezettje ...Ez a valódi mèlyállam ... Orbán egymaga az összes hatalmi ág , ő a diktátor .

Ekrü 2021.10.09. 20:25:03

@Boldeone2:
Azért annyira ne örülj,jobboldali kormány lesz megint a cseheknél. :))))
Viszont ami örvendetes,hogy megbukott a Kurz...Ideje volt...
"így a szavazólapon az emberek tudni fogják hová tegyèk az x- et, "-És mégis ,hogy képzelitek el,hogy fogjátok megmondani az embereknek,hogy a DK mellé tegyék az x-et?
Szerinted tényleg olyan hülye egy jobboldali,hogy elhiszi,hogy MZP nem a Gyurcsi embere,miközben a DK-ra kell szavazzon?
"Budapesten ès a regionális központokban ellenzèki többsèg van ,"- Igen, DK-s és MSZP-s háttérrel,Dobrev imádattal.Akit ugye a Marki most vérig sértett,a Karácsony pedig elárult.Ha ehhez hozzáveszed a budapesti állapotokat szerinted,szerinted hányan lesznek akik Dobrev veszítése esetén el sem mennek szavazni?

otun 2021.10.09. 20:26:10

@Közlekedő tömegközlekedő:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962206

A DK a közvéleménykutatók szerint egy olyan 15%-os támogatottsággal bír. Ha a DK eltűnik, akkor Orbán olyan 10%-kal veri az ellenzéket. Továbbá, hogy a jó édes kurva anyádba jössz te azzal, hogy valakik tűnjenek el a választásról, pláne olyanok, akiknek jelentős támogatottságuk van? Ha az előválasztáson a választók azt mondják, hogy Dobrev Klárára szavaznak inkább, mint MZP-re, akkor honnan a jó büdös kurva anyádból evszed te a pofát ahhoz, hogy leszard az ellenzéki választók többségét?

Egy Orbánfassziopó, diktátor selejt vagy.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 20:27:53

@Boldeone2: Azt nem szabad elfelejteni, hogy nem magát választotta meg 2/3-dal. Szóval egyrészt tényleg beteg ország, másrészt, mivel magunknak választottuk, viseljük egészséggel.
Harmadszor: bár buzimatyi fentebb ezt tagadja, de Fletó hibája, hogy annyira magasra tolta a fájdalomküszöböt és emiatt lett 2/3. Erre megint csak a fletó családból lehet választani - remek.
Most legalább az adók alacsonyak.

eloi 2021.10.09. 20:28:42

@otun: "a náci Orbán"

Orbán, bár önhibáján kívül szocialista rendszerben született, így volt kisdobos, úttörő és kiszes is, ma aligha vádolható azzal, hogy szocialista lenne!!!
Ne hülyéskedj!

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 20:29:16

@otun: Korábban legalább egy copy-paste akciónál többre futotta. Kifáradtál a seggtáncban?

otun 2021.10.09. 20:29:56

@Közlekedő tömegközlekedő: Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

otun 2021.10.09. 20:34:46

@Közlekedő tömegközlekedő:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962206

A DK a közvéleménykutatók szerint egy olyan 15%-os támogatottsággal bír. Ha a DK eltűnik, akkor Orbán olyan 10%-kal veri az ellenzéket. Továbbá, hogy a jó édes kurva anyádba jössz te azzal, hogy valakik tűnjenek el a választásról, pláne olyanok, akiknek jelentős támogatottságuk van? Ha az előválasztáson a választók azt mondják, hogy Dobrev Klárára szavaznak inkább, mint MZP-re, akkor honnan a jó büdös kurva anyádból veszed te a pofát ahhoz, hogy leszard az ellenzéki választók többségét?

Egy Orbánfassziopó, diktátor selejt vagy.

otun 2021.10.09. 20:37:20

@Közlekedő tömegközlekedő:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962206

A DK a közvéleménykutatók szerint egy olyan 15%-os támogatottsággal bír. Ha a DK eltűnik, akkor Orbán olyan 10%-kal veri az ellenzéket. Továbbá, hogy a jó édes kurva anyádba jössz te azzal, hogy valakik tűnjenek el a választásról, pláne olyanok, akiknek jelentős támogatottságuk van? Ha az előválasztáson a választók azt mondják, hogy Dobrev Klárára szavaznak inkább, mint MZP-re, akkor honnan a jó büdös kurva anyádból veszed te a pofát ahhoz, hogy leszard az ellenzéki választók többségét?

Egy Orbánfassziopó, diktátor selejt vagy.

a nagy hohohorgász 2021.10.09. 20:38:59

@élhetetlen: ebben igazad van, sőt ez engem is nagyon zavar. Viszont az én vágyam az hogy tudjak venni egy körös folyóparti nagy telket saját parttal. Ehhez viszont pénz kell amit a fidesz alatt jobban tudok keresni kapcsolat nélkül. Most abba nem megyek bele hogy amúgy a Balaton parton milyen partreferenciaju tulajdonosok vannak és hogy hogyan szereztek!!!!de a lényeg hogy ebben igazad van.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 20:41:14

@otun: Érdekelne, hogy jövőre, ha OV megint behúzza, mihez kezdesz? Fröcsögsz itt tovább, előkeresed a Kövérlacis kötelet, vagy menedékjogot kérsz mondjuk Hollandiában (sok ott az orientációs partner neked, ha érted)?

otun 2021.10.09. 20:41:55

@a nagy hohohorgász:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767568

@a nagy hohohorgász: 1) a bűnözőnek is van olyan joga, hogy ne térdeljenek a nyakára. a konkért ügyről a bíróság úgy ítélte, hogy a fehér rendőr volt a bűnöző, és 22.5 év börtönre ítélték. de azért, te kis náci selejt ugrálsz. 2) mondom, a fütyülés nem jogi kérdés, hanem pszichopata kérdés. nem fogtad fel, mert egy elmebeteg, pszichopata selejt vagy. ezért vagy náci. ti vagytok a magyar genetikai selejt.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 20:42:21

@Ekrü: Nagyon örülök neki, párttá viszont 2003-ban alakult.

Én: " A Jobbik a Fidesz partnere, kistestvére volt a Simicska belépéséig. Onnantól vett fordulatot a párt szekere. "

Te:"Ezzel szemben az igazság az,hogy nem a Fidesz hanem a teljes baloldal az amelyik összeborult a Jobbikkal."

Mi az, hogy EZZEL SZEMBEN??! Volt az, aztán meg van ez! A Fidesz és a Jobbik szinte testvérek voltak, olyan nagy volt az ideológiai egyezés. A különbség annyi, hogy a magyargárdás múltját 2010 után gyorsan feledtetni kívánó Jobbik radikálisabb hangvételű volt a Fidesznél. Kimondott olyanokat is, amit (akkor) Orbánéknak nem lehetett vagy nem akartak. Az Országgyűlésben - de utálom magam ismételgetni - kiváló volt a munkakapcsolatuk. Még kölcsönös nemmegtámadási egyezményről is túlzás beszélni, annyira jó volt a viszony. Orbán pontosan tisztában volt azzal, hogy az a Jobbik nem nő a fejére, nem fogja veszélyeztetni a további kétharmadát sohasem. A törés 2015-ben következett be, onnét a Jobbik hirtelen ütni való ellenséggé vált.

A Jobbik időközben felismerte, hogy újnyilas alakulatként soha nem fognak továbbfejlődni, nagypárttá válni, mert legalább 2 millió radikális nyilasnáci (szerencsére) nem tanyázik az országban. A radikalizmussal való (kényszerű) felhagyás, a mérséklődés volt a néppártosodási kísérlet záloga. És elindultak egy úton.

És igen: összebútoroztak a bal-liberálisokkal. Nincs ínyemre, mivel alapból rühellem őket, és pláne mivel meggyőződésem, hogy a mérséklődés csupán álca, a maszk mögött legbelül ezek most is ugyanazok, mint néhány évvel ezelőtt. De ha komolyan vehető tényezőnek kívánnak maradni, a maszknak örökre rajtuk kell maradnia. Ha nem jön be, legfeljebb visszavedlenek vérnácivá. Átverési kísérlet, igen. Azt hiszed nehezemre esik kimondani? Ez tény. Ismétlem, rühellem őket. De ha oda akarnak ülni az asztalhoz, össze kell fogni akár az ősellenséggel is. És akkor lehetne írni a dékásokról, akik vagy tényleg beveszik a jobbik tisztulását, mert istenverte hülyék, vagy gátlástalan opportunisták. De Jobbik nélkül nem fog menni. Ez legalább olyan tehertétel az összefogás nyakán, mint Gyurcsány személye.

De mindegy is, mert a fő ellensége most nem az ellenzéki cukis szélsőjobb, hanem a hatalmat 11 éve bitorló országrontó szélsőjobb, ami hiába tud gazdasági fejlődést felmutatni, kirabolta és fizikai-mentális züllésbe sodorta az ország lakosságát. Csomó negatív társadalmi folyamatot idézett elő vagy már létezőt erősített fel.

De nyugodt lehetsz, a kormányváltás nem fog menni, mert Orbán leválthatatlan.

"A szavak amiket írtál: "fidesztálib,fideszállat téged minősítenek"

Ó, eszem a hazaárulózós, bolsevikozós, buzizós érzékeny lelkedet. Azt kapod, amit adsz.

Boldeone2 2021.10.09. 20:42:40

@Ekrü: Azért annyira ne örülj,jobboldali kormány lesz megint a cseheknél."

- Mèrsèkelten jobbos, nem populista ès nem tolvaj,korrupt mint Orbán haverja !

És mégis ,hogy képzelitek el,hogy fogjátok megmondani az embereknek,hogy a DK mellé tegyék az x-et?"

- Az egyèni jelöltet már kiválasztották, a legesèlyesebbet, a legnèpszerűbbet
A listán pedig egyèrtelmű : szinte az összes magyar párt , amely mèrhető , együtt ,választási szövetègben Orbán korrupt , autoriter rezsimjèvel szemben!

Szerinted tényleg olyan hülye egy jobboldali,hogy elhiszi,hogy MZP nem a Gyurcsi embere,miközben a DK-ra kell szavazzon?"

Èppen az ellenkezője igaz: Pálinkás Józseftől a Csaba Lászlóig sokan támogatják Marky - Zayt vagyis a konzervatív társadalmi elit is , jelentős rèszben , ezèrt Marky Zayt sok mèrsèkelt konzervatív követi
Azt is tudja mindenki , hogy Orbánt csak összefogással lehet leváltani , ehhez pedig kell a DK - is! Ennyi.

Mindenki , aki kormányt akár váltani, az el fog menni szavazni! A kèrdès egyszerű: marad Orbán egypárti ,korrupt , autoriter rendszere vagy esèlyt kap az ország , hogy plurális demokratikus országgá alakuljon
A legjobb egy 2\3 lenne , hogy ki lehessen dobni a Fidesz egyeduralmat megalapozó alkotmányt , ès aranyosítani lehessen a választási rendszert . Soha többet ne lehessen kvazi egypárti rezsimet felèpíteni Magyarországon !

horex · http://horex.uw.hu/ 2021.10.09. 20:44:31

@eloi:
Orbán, bár önhibáján kívül :) a Liberális Internacionálé alelnöke is volt. Valami Európai Néppártbol ebrudalták nemrég, ha jól emlékszem
Kaméleon hozzá képest egyszínű szürke
www.facebook.com/JobbikMagyarorszagertMozgalom/videos/orb%C3%A1n-viktor-olykor-saj%C3%A1t-mag%C3%A1nak-is-hazudik/220733456481206/

eloi 2021.10.09. 20:45:39

@horex: Igen lehet. Ezt hívják nevelésnek és minták átadásának.
Az LMBTQ-sok döntő háyada nem annak született, hanem azzá lett. Ahol felütötte a fejét a mozgalom és át is tört, ott gomba módra szaporodnak az esetek, hogy fiatalok hirtelen XYZ-nek ÉRZIK MAGUKAT.

Amíg nem üldözték az igazságért az orvosokat és pszichiátereket, addig ők is azt mondták, hogy a szexuális irányultság befolyásolható, a szexuális szerepek nagymértékben tanultak. Fiúnak és lánynak születünk, de férfivá és nővé (vagy mássá) leszünk. Egy folyamat által.

Ahogy bármely nevelés és szocializáció, és a minták átvétele sem működik mindenkinél egyformán, és mindig vannak kivételek, úgy nem mondható, hogy egy erős LMBTQ népszerűsítő közegben mindenki LMBTQ irányultságú lesz. DE nagy számban igen.

Nagy Sándor és kortársai nem voltak születetten homokosok, de egy hosszú hadjárat alatt megtörténtek dolgok. Ahogy az ókorban szinte mindenhol.
Ez valójában erkölcsi, világnézeti kérdés volt mindig.

Ahogy jöttek a zsidók és később a keresztények (majd jönni fognak a muszlimok is) azzal, hogy számos pogány szokás bizony nem helyes és bűn, úgy csökkent ezek száma is.
Most, hogy átmegyünk egy poszt-keresztény korszakba, tehát gyengül a zsidó-keresztény hit és erkölcs hatása, újra előjönnek és erősödnek a régi pogány szokások és gyakorlatok.

Oda kell majd eljutni, hogy mindenki tolerálja a másikét, ha azzal nem őt, a családját, a gyerekeit, a közösségét célozzák meg, úgy, hogy azt ő nem akarja.

Boldeone2 2021.10.09. 20:49:16

@Közlekedő tömegközlekedő: Azt nem szabad elfelejteni, hogy nem magát választotta meg 2/3-dal. Szóval egyrészt tényleg beteg ország"

A kèt legutolsó már csak relatív többsèg volt , de az ország is azt kell mondjam hogy beteg . Orbán leuralta az országot ,minden szinten ...Jól megvolt itt a Horthy - rendszer , a Kádar - rendszer , ès az Orbán - rendszer is ..
Vannak országok amelyek a modernsèg ès a premodernsèg határán vergődnek , mint Lengyelország és Magyarorszag . Ebből nehéz kitörni...

otun 2021.10.09. 20:51:37

@a nagy hohohorgász:

"Amig (sic!) ti vagytok addig Orbánnak is van jövője. Szánalmas szar vagy. "

Amikor a mongolFidióta egy őszinte pillanatában megírja magának, hogy szánalmas szar. Merthogy ezt magának írta.

szeka.blog.hu/2020/05/30/hirtelen_10_igy_lett_orban_viktor_minden_kezdete_es_vege/full_commentlist/1#c38560122

élhetetlen 2021.10.09. 20:52:45

@eloi: Magánvélemény, „Ez melyik, amit a focistákkal csináltatnak? Ez a "térdelj és szeress". Szeresd azt, aki egy embert a képességei alapján képes megítélni, nem pl. a bőrszíne alapján. Családi vonatkozás. 15 évig jó. és szoros kapcsolatban voltam itt a házban egy családdal, de ilyen dolgok nem kerültek szóba. Az Angliában élő unokahúgom éppen átküldte a lánykérési képeket, mikor itt voltak. A feleség nem látja a kérőt, mert fekete. Ez még elmegy a kis képernyős telefonomon. A következő, gratuláció helyett, hogy és mit szólt a család. Mondom, örültünk, boldog a lány. És hol fognak élni, Afrikában, vagy Magyarországon? A srác Angliában született, ott diplomázott. Csak azt nem kérdezte meg, hogy ezentúl csak banánt esznek-e. Visszakérdeztem, hogy biztos vagy benne, hogy minden feketénél okosabb vagy, csak azért, mert fehér a bőröd? Ez volt három éve, azóta nem beszélnek velem. Nem a feleség sértődött meg, a férj tiltotta le a családot, köztük a már 90-en túli anyósát is, akivel 20 éve még együtt csináltuk meg a ház előtti előkertet, és tanítottam meg gobelint varrni. Nagyon durva dolog a rasszizmus.

horex · http://horex.uw.hu/ 2021.10.09. 20:55:19

@eloi: Az LMBTQ-sok döntő háyada nem annak született, hanem azzá lett."

Már meg ne sértődj, ez marhaság
Ha igy lenne az ország nagy része oda tartozna, mert trv. nem volt ellenük és idáig sem jártak az óvodába biziságra oktatni a kisdedeket
Vagy te hallottál ilyen esetröl?

Vannak született vagy szerzett végtaghiányos emberek is, emlithetnék más született betegséget is
Miért nem akarnak a gyerekek olyanok lenni, miért nem kell védeni tőlük a fiatalságot?

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.09. 20:55:42

@otun: "A Fél Fidesz kormány buzi"

Tippelhetek? Szijjártó alapból. Nagy István agrárminiszter? Hmm? Nem? Pintér belügyér? Sanyának van családja, gyereke? Mindegy, belőle legalább a biszexualitást kinézem.

És még mielőtt fidesztálibok élcelődnének azon, hogy buzizunk:

a buzizó buzikat utáljuk.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 20:57:04

@Boldeone2: Szerintem a legnagyobb problémák a mostani ellenzéki bohóckodással az alábbiak:
1. Gyurcsány és családja hatalmas teher a pártjukon
2. A DK előválasztási sikere megtévesztő, mert nagyon jól mozgósítják a szavazóikat, csak kevesen vannak összesen és sokkal több választó utálja őket, mint a saját bázis.
3. Tök mindegy ki a kormányfő, a mögötte álló frakció hoz döntést (A fidesz esetében nem, de ott egy párt van)
4. A kicsit sarkítva náci-bibsi-komcsi koalíció hogyan tud működni, ha alapvető dolgokban különböznek? Valójában egy dolgoban egyeznek meg: Orbán húzzon el.
5. AMit itt művelnek a castinggal, abból az jön le, hogy Dobrev az egyetlen épkézláb ember ott. csak akkor jön az 1. és 2.

otun 2021.10.09. 20:58:25

@Közlekedő tömegközlekedő:

Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 21:00:01

@élhetetlen: Kicsit későn érő nép a magyar, na.
De pl. ebből is látszik, hogy a politikusaink (bármely oldalon) csak ennek a beteg népnek a leképeződései.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 21:00:37

@otun: Megnyugodtam, hogy meglett a vezelines dobozka

otun 2021.10.09. 21:06:47

@Közlekedő tömegközlekedő:

Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 21:09:07

@otun: Kezdesz túlpörögni, meg ne b@sszon a huta, mert olyan megb@száshoz nem vagy hozzászokva

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 21:10:10

@otun: Mármint a gutaütésre céloztam, de érted te kiscsupor

otun 2021.10.09. 21:15:03

@Közlekedő tömegközlekedő: Én tudom, mit fogsz csinálni Orbán bukása után. Eddig SZájer köcsöge voltál, de akkor majd ki kell menekülnötök Brüsszelbe. Gang-bang partyn leszel töltenivaló. És ereszcsatorna-mászó szagértő.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.10.09. 21:16:37

@otun: Na végre egy kis szellemesség.
Büszke vagyok BuziMatyi

otun 2021.10.09. 21:20:14

@Közlekedő tömegközlekedő:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962206

A DK a közvéleménykutatók szerint egy olyan 15%-os támogatottsággal bír. Ha a DK eltűnik, akkor Orbán olyan 10%-kal veri az ellenzéket. Továbbá, hogy a jó édes kurva anyádba jössz te azzal, hogy valakik tűnjenek el a választásról, pláne olyanok, akiknek jelentős támogatottságuk van? Ha az előválasztáson a választók azt mondják, hogy Dobrev Klárára szavaznak inkább, mint MZP-re, akkor honnan a jó büdös kurva anyádból veszed te a pofát ahhoz, hogy leszard az ellenzéki választók többségét?

Egy Orbánfassziopó, diktátor selejt vagy.

otun 2021.10.09. 21:22:58

@Közlekedő tömegközlekedő:

Visít a mongolFidióta fasz, hogy nem baszhatja szét mások blogját. Visít a mongolFidióta selejt, mert egyetlen balliberális kommentelő IQ-ból legyőzte az egész Habony-droid hadsereget, a sok milliárd ellopott állami támogatás ellenére. Visít a Habony-droid selejt, mert nem fogja fel, hogy a bloggereknek, vagy a blog.hu-nak nem az az érdekük, hogy a Habony droidok fossanak tele minden blogot. Visít a mongolFidióta, mert ahhoz hülye, hogy scriptet írjon, de okosnak hiszi magát. Maga az a tény, hogy nem tud scriptet írni az egész Habony-sereg, mutatja, mekkora selejtek.

Egyébként az egészet egy kolompálrlóré nevű nácinak köszönhetitek, aki akkora selejt volt, hogy minden hozzászólásomat akárhányszor visszamásolta úgy, hogy egyszerű ténykéréseket az ellentétére fordított, például szerinte a nácik nyerték meg a II. Világháborút. továbbá ész nélkül zsidózott. még úgy is zsidózott, hogy közben azt bizonygatta, hogy Neumann János, a zsidó szerinte nagyobb zseni volt, mint Albert Einstein. Az ilyen pszichopata barmok ellen nem volt kedvem nem küzdeni, a blogok tulajdonosai nem vágták ki, tehát kitaláltam, hogy hogy győzhetem le. Le is győztem, és a Habony-droidokat is legyőztem, ezért visítanak.

élhetetlen 2021.10.09. 21:27:01

@a nagy hohohorgász: Kösz. Azt hiszem, először mondtad, hogy valamiben igazam van. Egyébként telek. Régen is működött, egy tél alatt össze műszaki rajzoltam 400 négyszögöl badacsonyi telket, aztán buktam. Sok tulajdonos volt, jött egy német tyúk, a kicsiket felvásárolta, ketten maradtunk. Megépítette az Élő Etika és Kultúra kft székházát, ahol azóta az unokájával nyaral, más tevékenység soha nem volt. Fellebbeztem, mert egy telken egy ház, választ sem kaptam, tanácsi Lajoska sokat kapott tőle. Úgy éreztem, nincs energiám pereskedni, eladtam, jött Füred, Ott beszólt egy gázolásos baleset, jött Kenese, földszintes. Most a Valton vásárolt körül, jobba a volt Matáv, balra egy 550 millás villa, én meg ott vagyok utcafronton középen 150 négyszögölön. Meddig? Mikor dönt úgy a körbevevő tulajdonos, hogy a szökőkútja helyén vagyok? A kerítésem az utca felől a villa közepéig fut be. Sokkal impozánsabb lenne az utca felőli kép nélkülem.

otun 2021.10.09. 21:32:37

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40208976

figyusz már, te idióta!

1) a blog.hu tele van olyan idiótákkal, mint te, akik állandóan azt hiszik, hogy ők a helikopterek, és lehülyéznek mindenkit, miközben olyan sötétek, mint te. ezeknek az idiótáknak beolvasni miért volna káros dolog? ha ezeknek az idiótáknak megszűnik a hülye játéka hülyegyerekeknek, mert bezárják a kommentelést, abban mi a kár? én pont nem akarom azzal elbaszni az életemet, hogy 123-szor megválaszoljam ugyanarra a kérdésre ugyanazt a választ. ti, blogfüggő idióták vagytok azok, akik ezzel töltitek az egész életeteket. nem akarom a bolgár elmebetegnek 123-szor elmagyarázni, hogy nincs sajtból a Hold, csak azért, mert ő képes bekommentelni, hogy sajtból van a Hold. neked is már annyiszor magyaráztam el a dolgot, de nem bírod felfogni, olyan idióta vagy. nektek az az életcélotok, hogy egy blogon kurva sok időt basszatok el a semmire. és ez kurmánypárti elmebetegekre és ellenzéki blogfüggőkre is vonatkozik
2) nekem a blog.hu-n nincs életcélom, én erre az időm pár százalékát fordítom. nem én baszom el itt az egész napot, hanem ti.
3) sokszor megírtam, nagyjából az összes ellenzéki blog már attól jobb lenne, hogy ha azokat a nácikat kibasznák, akik letagadják a jó édes kurva anyjukat is, de akkor is bekommentelik, mert hát Orbánhívő faszok. mi értelme van nem kidobni őket? egyszerűbb megoldás lenne. miért jó az egy bloggernek, hogy teleszarja egy náci a blogját? hogy egy náci 123 álnéven beírja, hogy "pedofil buzi", az mire kell? kap érte a náci selejt Habonytól, meg a blogger a google-tól tíz forintot havonta? ezért a tíz forintért engedi összeszarni a blogját? mindegyik blogger, aki szembeszáll velem, sokkal többet szívott mint, ha a nácikat dobta volna ki. nem fogják fel. hülyék. ők a hülyék, nem én. nem én szívok, ők szívnak.
4) ha te azt hiszed, hogy attól, hogy napi 16 órában itt elmondod 3 nácinak, hogy "igazad van", akkor a világnak mondtad el, akkor idióta vagy. én nem hiszem ezt. nekem bőven jó az, hogy lezárják egy blog kommentelését, és nem egy nácitenyészet. nekem nem hiányzik az, hogy 2-3 degenerált nácinak vagy Lencsés István degenerált baromnak, vagy Ivan Marinov, maxval bircaman bolgár autista elmebetegnek minden nap kézzel beírjam ugyanazt a választ ugyanazokra a hülyeségekre, amelyeket 123-szor elismételnek. ezt meg tudom oldani úgy is, hogy egy scripttel beszélgetnek.

ezt a választ meg fogod kapni sokszor, mert te is ugyanolyan gyengeelméjű selejt vagy, mint a többi, és nem fogod fel egy olvasásra, megkérdezed 123-szor ugyanazt. és még te hülyézel le engem.

Ekrü 2021.10.09. 21:33:03

@Boldeone2:
"Mèrsèkelten jobbos, nem populista ès nem tolvaj,korrupt mint Orbán haverja !"-Aha.Ha jól emlékszem akkor is így örömködtetek mikor a Fico megbukott.Meg olyasmit mondtatok,hogy aki jön az ugyan jobbos,de nem az Orbán haverja.Azt ahhoz képest mégis remekül elvannak.
Pont ez lesz most is.
Apropó,ahhoz mit szólsz,hogy a szocdemek meg a kommunisták be se jutottak? Van egyáltalán baloldali párt most a cseh parlamentben? Vagy úgy jártak mint a lengyel baloldal?:))))
"- Az egyèni jelöltet már kiválasztották, a legesèlyesebbet, a legnèpszerűbbet.A listán pedig egyèrtelmű : szinte az összes magyar párt , amely mèrhető "-- Igen a kemény mag.Csakhogy az édeskevés lesz a győzelemhez...A bizonytalanok meg majd messzire elkerülik a választást ha meglátják,hogy a DK-ra kell szavazni a Gyurcsival az élen.
Olyan ez mintha a focimeccsre csak a B-közép menne,azt hiába van nagy hangzavar, a stadion attól még 80%-ban üresen áll.
"Èppen az ellenkezője igaz: Pálinkás Józseftől a Csaba Lászlóig sokan támogatják "- Aha. Hát az a Pálinkás József aki 20ezer aláírást is képtelen volt összeszedni?Biztos nagy segítség lesz...:)))))))))))))
A CEU-s Csaba Lászlónak meg szerinted mi köze a jobboldalhoz? :)))))
"Azt is tudja mindenki , hogy Orbánt csak összefogással lehet leváltani , ehhez pedig kell a DK - "- Csak tudod különbség van aközött,hogy "kell a DK is" meg aközött,hogy a "DK a vezető párt ellenzéki oldalon". Mert ugye az előválasztási eredmények alapján ez utóbbi mondható el.
Márpedig egy DK kormányt kétlem ,hogy sokan akarnának ma Magyarországon.

otun 2021.10.09. 21:36:21

@Ekrü:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767438

@Ekrü: az olasz csapat letérdelt a belgákkal. valószínűleg a Milan szurkolók nem fütyülték volna ki Lukakut sem. Nyilván az a pár ostoba római fasz az intelligens, akik az elvtáraid, te kis náci fasz, aki még ragozni se bírt megtanulni a kisegítő iskolában: " a gőzt kiengedje szurkolás közbe" (sic!)

otun 2021.10.09. 21:39:30

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40210550

amikor én ezt a kommentet írom, ennek a blognak 103 kommentje van, abból 54-et írtam én, tehát 49-et írtatok ti. te azzal a faszsággal jössz ide, hogy nekem nincs jogom ide beírni 54 kommentet, csak nektek. csak Lencsés István sosem kurt baromfin, a tutyológus vezérbirkának van joga telefloodolni a blogokat ugyanazzal a youtube videóval. miközben egyébként ilyen selejt:

lencsespityu.blog.hu/

Meg Ivan Marinov bolgár autista elmebetegen van joga telefloodolni 123-szor a kérdésével a blogot, hogy mikor nyit már ki az angyalföldi buzibár? és egyébként ez a selejt:

www.facebook.com/maxval

elmész te a jó édes kurva anyádba, elmentek ti a jó édes kurva anyátokba, hogy ilyen pszichopata selejtek vagytok! vegyétek tudomásul, hogy másnak is van joga kommentelni, nem kizárólagos jogotok a kommentelés, pláne, hogy akkora faszságokkal szarjátok össze a blogokat, mint a ház

eloi 2021.10.09. 21:46:48

@horex: Orbán bejárt egy tipikus kelet-európai utat, amelyre egy szocialista balos diktatúrából indult.
Abban született bele, hogy építenie kell a szocializmust és a kommunizmust. Ezt egy gyerekkel igen könnyű elfogadtatni, ebbe szocializálni. Mivel én sem ma születtem, voltam kisdobos, úttörő, és majdnem Kiszes is. Akkor ez magától értetődő volt, nekünk, akkor is rendszeresen templomba és plébániai hittanra járóknak is.
Ilyen világ volt. És akkor már nem is kérték, hogy megtagadjuk a hitünket. (Igaz, középiskola első osztály első óráján még az igazgató megkérdezte - vajon miért? -, hogy kik járnak templomba? De az már a rendszer utolsó évtizede volt, csak még nem tudtuk.)

OV pedig nem gyakorló keresztény családban élt. Pláne nem csoda, hogy elhitte a balos eszméket. Ezért lett KISZ titkár is.
Azonban a 80-as évek végére már ahhoz az ifjúsághoz tartozott, akik látták, hogy a szocialista rendszer egy diktatúra és nem is lehet más, a "reform-kommunisták" sem tudták megreformálni (csak lebontani).
A szoci ideológiából logikusan vezetet az út egy szintén balos, szintén materialista liberalizmusba.
Onnan kereszténydemokratává válni még túl nagy lépés lett volna.

Ezért jött előbb a liberális párt és vonal. Amiről aztán számára is kiderült, hogy csak egy újabb balos, szocialista maszlag, más néven.

Ehhez sok hatás kellett, attól, hogy az SZDSZ-es újszocik úgy bánjanak velük (el), ahogy, addig, hogy elbeszélgessen Antallal a nemzetről, politikáról. Bizonyára a katolikus felesége sem volt hatástalan a világnézete formálódásában.

És éppen az a lényeg, hogy az ő világnézete tudott formálódni.
Bejárt egy utat. Mégpedig éppen így:
"Aki húszévesen nem liberális, annak nincs szíve, aki negyvenévesen nem konzervatív, annak nincs esze. (Winston Churchill)."

OV eljutott annak felismerésére, hogy hol a helye, mi az ország érdeke. Az EU Néppárttól nem ő kanyarodott el, hanem a Néppárt kanyarodott el a saját eszméitől, a saját értékeitől és múltjától.
Mivel kiderült, hogy ez már nem javítható, el kellett hagyni. Fájó, de helyes döntés volt.

otun 2021.10.09. 21:55:26

@Közlekedő tömegközlekedő:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962206

A DK a közvéleménykutatók szerint egy olyan 15%-os támogatottsággal bír. Ha a DK eltűnik, akkor Orbán olyan 10%-kal veri az ellenzéket. Továbbá, hogy a jó édes kurva anyádba jössz te azzal, hogy valakik tűnjenek el a választásról, pláne olyanok, akiknek jelentős támogatottságuk van? Ha az előválasztáson a választók azt mondják, hogy Dobrev Klárára szavaznak inkább, mint MZP-re, akkor honnan a jó büdös kurva anyádból veszed te a pofát ahhoz, hogy leszard az ellenzéki választók többségét?

Egy Orbánfassziopó, diktátor selejt vagy.

CSOKKI MÁLNA 2021.10.09. 21:55:51

@eloi:

Orbán a gimiben volt osztálytitkár 15 évesen. Az egyetemen egy a KISZ-szel rivalizáló ifjúsági szervezet létrehozásában vett részt, amelynek elszigetelésére és felszámolására hívott fel Gyurcsány, a KISZ-KB titkára.

24.p3k.hu/app/uploads/2017/09/21753095_1623900147629981_4835412187466958339_o-e1505714093965.jpg

eloi 2021.10.09. 21:59:09

@otun: Tehát, ha a fél kormány buzi, abból az következik, hogy a Fidesz kormánynak SEMMI BAJA a buzikkal! Csak az erőszakos nyomulásukkal, az LMBTQ propagandával és a gyermekek szellemi, lelki megrontásával (aztán a testivel,is, hiszen az LMBTQ-soknak is kell pár/társ! Azokat létre kell hozni!)!

Ergo: nem homofóbok, csak normálisak akarnak lenni, és ezt várnák el az LMBTQ-soktól is. Hogy feladják az erőszakolást, erőszakoskodást a szexuális szokásaik KÉRETLEN népszerűsítésére!

Buzikat csak nem vádolhatsz homofóbiával!!!!!

Boldeone2 2021.10.09. 21:59:27

@Ekrü: Ha jól emlékszem akkor is így örömködtetek mikor a Fico megbukott.Meg olyasmit mondtatok,hogy aki jön az ugyan jobbos,de nem az Orbán haverja"

- Èn ilyet nem mondtam sehol , honnan veszed az a faxságot , idióta?

Apropó,ahhoz mit szólsz,hogy a szocdemek meg a kommunisták be se jutottak? Van egyáltalán baloldali párt most a cseh parlamentben?

- Indifferens a magyar helyzet szempontjából , de mint mondottam Troll ,nem mindenki baloldali aki le akarja váltani Orbant ,így az sem érdekel , hogy a cseh kommunisták nem jutottak be . A lényeg : Orbán korrupt haverja bukott

Vagy úgy jártak mint a lengyel baloldal

- Lengyelország baloldala sem érdekel , viszont ott van Polgári Platform ,a fejlett , polgári-konetvatív- liberális Lengyelország , Nyugat- Lengyelország kèpvsielője ès a nagyvárosok kèpviselője ( ott van többsège )
Ès a van a Pis , az elmaradottabb Kelet- Lengyelorszag , a volt cári orosz megszállási övezet ,azok tartják hatalomban Orbán haverjait

listán pedig egyèrtelmű : szinte az összes magyar párt , amely mèrhető "-- Igen a kemény mag.Csakhogy az édeskevés lesz a győzelemhez..."

Hazudsz , nem a " kemény mag " hanem egy olyan politikai tömb , amely nèpszerűsège a Fidesz nèpszerűsègèvel vetekszik
Azt pedig senki sem tudja megjósolni ki győz 2022- Ben ..Orbanèk fèlnek, ezért költenek ennyit gyalázkodó propagandára , jönnek a Megafonos trolik stb..Kiszervezik a felsőoktatást stb..
Aki nem fèl, az nem így viselkedik ...

A bizonytalanok meg majd messzire elkerülik a választást ha meglátják,hogy a DK-ra kell szavazni a Gyurcsival az élen."

- A bizonytalanok is tudjak : Gyurcsány - minden hibája ellenére - soha nem èpített a autoriter rendszert, meg saját pártjában sms volt teljhatalma, ellenben Orbannal
Tehát a valász egyértelmű: aki nem elégedett ezzel az autokratikus rezsimmel , annak le kell szavazni ellene , egyèbkènt marad a korrupt haveri kapitalizmus , a premodern viszonyok

Hát az a Pálinkás József aki 20ezer aláírást is képtelen volt összeszedni?Biztos nagy segítség lesz"

- Szimbólikusan igen, csökkenti a rendszer legitimitást illetve segíti Márky - Zay elnöksèget

Csak tudod különbség van aközött,hogy "kell a DK is" meg aközött,hogy a "DK a vezető párt ellenzéki oldalon".

DK egy párt lesz , lehet a legerősebb , ( nem sokkal ) de attól mèg a többi párttal koalícióban kormányoznak

Márpedig egy DK kormányt kétlem ,hogy sokan akarnának ma Magyarországon."

- Hatpárti kormány lesz , te idióta . A kis pártok több szerephez juthatnak aranyuknál

otun 2021.10.09. 21:59:59

@CSOKKI MÁLNA: meltanyossag.blog.hu/2021/10/04/osszellenzeki_agytrosztok?full_commentlist=1#c40958250

te például egy gumiszobában laksz és elmebeteg vagy. ahogy az összes mongolFidióta. ti vagytok a magyar lakosság legalja, a selejt.

eloi 2021.10.09. 22:04:41

@Ekrü: "Onnantól kezdve pedig,hogy el kell mondani,hogy ha a Marki-Zayra akar szavazni akkor az x-t a DK-ra és a DK által támogatott jelöltre kell húzni,onnantól borul az egész MZP-féle hazugság. "

Reméljük.
Bár annyi az agymosott mára, és már nem csak a baloldalon, hogy sokan készek az öntökönszúrásra! Aztán, amikor rájönnek, hogy fáj marhára, már késő lesz! :-(

otun 2021.10.09. 22:05:54

@CSOKKI MÁLNA:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40709796

"lóg egész nap a neten és másolgatja magát folyamatosan. "

te olyan idióta vagy, hogy még arra se jöttél rá, hogy nem lógok egész nap a neten, és nem másolom magam folyamatosan. ezt te csinálod, és el se tudod képzelni, hogy máshogy is lehet csinálni. ahhoz te idióta vagy a kisegítőiskolai bukásoddal.

otun 2021.10.09. 22:09:44

@Közlekedő tömegközlekedő:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962206

A DK a közvéleménykutatók szerint egy olyan 15%-os támogatottsággal bír. Ha a DK eltűnik, akkor Orbán olyan 10%-kal veri az ellenzéket. Továbbá, hogy a jó édes kurva anyádba jössz te azzal, hogy valakik tűnjenek el a választásról, pláne olyanok, akiknek jelentős támogatottságuk van? Ha az előválasztáson a választók azt mondják, hogy Dobrev Klárára szavaznak inkább, mint MZP-re, akkor honnan a jó büdös kurva anyádból veszed te a pofát ahhoz, hogy leszard az ellenzéki választók többségét?

Egy Orbánfassziopó, diktátor selejt vagy.

eloi 2021.10.09. 22:10:52

@Boldeone2: "Budapesten ès a regionális központokban ellenzèki többsèg van , úgyhogy, fidesztálib , jövőre könnyen pofára estek! "

Nem. Pofára az egész ország esik, ha ez a hatpárti balos tolvajbanda kerül a kormányhoz - megint - és a kasszába!
De te meg a többi szuicid, csak utólag lesztek okosak, vagy nem, mert belátni egy ekkora hibát, jellemre vallana, meg észre.
De ha lenne eszetek, akkor már most is tudnátok, hogy kinyírjátok az országot, megint egy balos kormánnyal. :-(

otun 2021.10.09. 22:14:48

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40210550

te miért nem Lencsés István sosem kurt baromfin, a tutyológus vezérbirkán akadsz ki, aki telefloodolja a blogokat ugyanazzal a youtube videóval? miközben egyébként ilyen selejt?

lencsespityu.blog.hu/

Miért nem Ivan Marinov bolgár autista elmebetegen akadsz ki, aki telefloodolja 123-szor a kérdésével a blogot, hogy mikor nyit már ki az angyalföldi buzibár? és egyébként ez a selejt:

www.facebook.com/maxval

téged miért nem zavar ezeknek a szara, te kis idióta?

Boldeone2 2021.10.09. 22:21:01

@eloi: Pofára az egész ország esik, ha ez a hatpárti balos tolvajbanda kerül a kormányhoz - megint"

Az újkori magyar törènelem mèg nem látott olyat , hogy egy miniszterelnök családja állami milliárdokat akvirál, Hatvanpusztai milliárdos birok, Tiborc mocskos ügyei , a falutársa dollarmilliárdos ...micsoda vèletlenek ...A leggazdagabb magyarok között az első húsz jelentős rèsze Fideszközeli nagyvállalkozó..
Tolvajbanda most vezeti az országot !

Boldeone2 2021.10.09. 22:25:01

@eloi: De ha lenne eszetek, akkor már most is tudnátok, hogy kinyírjátok az országot, megint egy balos kormánnyal. :-("

1. Nem vagyok balos
2. Ez egy közèputas kormanyprogram lehet , főleg Márky- Zay- al
3. Orbán szerintem rossz útra vitte az országot : haveri kapitalizmus , kvázi egypártrendszer
4. Az értelmiség kiábrándult , a kevèsbè tájèkozottak mèg hisznek a nagy szemfènyvesztőnek

otun 2021.10.09. 22:26:08

@eloi: politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok?full_commentlist=1#c40962216

figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A Fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) orbán harminc évig türte a buzi SZájert, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt. Orbán azért homofób beteg, mert a fia homoszexuális.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

eloi 2021.10.09. 22:29:57

@Lesz még Magyar Köztársaság: Ez a tökéletes agymosás eredménye: "De mindegy is, mert a fő ellensége most nem az ellenzéki cukis szélsőjobb, hanem a hatalmat 11 éve bitorló országrontó szélsőjobb, ami hiába tud gazdasági fejlődést felmutatni, kirabolta és fizikai-mentális züllésbe sodorta az ország lakosságát. Csomó negatív társadalmi folyamatot idézett elő vagy már létezőt erősített fel. "

Ehhez képest a Fidesz-KDNP politikája és ideológiája koherens és világos, az ellenzék meg trükközik, elvtelenül összeáll, mindenki mindenkivel... Nekik kéne szégyellniük, azt, hogy összeállnak az általuk is nácinak tartott párttal!
Ők követnek el már minden elvtelenséget, csak, hogy végre újra hatalomra jussanak, és hazudoznak itt egyre rosszabb állapotokról, ami NEM IGAZ!

Sem gazdaságilag, sem az emberek egyéni életében, sem abban, hogy a kormány gerjeszti a gyűlölködést. Nézz már szét! Akár itt is, mi megy és kik csinálják!

Hazudoztok sajnos össze-vissza és éveke óta. És már el is hiszitek. :-(

otun 2021.10.09. 22:37:05

@eloi: politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok?full_commentlist=1#c40962216

figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) Orbán harminc évig barätja volt a buzi Szájernek, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt. Orbán azért homofób beteg, mert a fia homoszexuális.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

otun 2021.10.09. 22:41:16

@eloi: politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok?full_commentlist=1#c40962216

figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) Orbán harminc évig barätja volt a buzi Szájernek, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt. Orbán azért homofób beteg, mert a fia homoszexuális.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

eloi 2021.10.09. 22:41:33

@élhetetlen: A rasszizmus nem jó, de a fordított rasszizmus sem az! A térdekés meg egy BLM-színű politikai akció.
A rendőr eleve nem azért térdelt a fekete srácon, mert az fekete volt! Hanem mert bűnöző és ellenállt a rendőröknek. Nem jó, hogy meghalt, de ebből a politika csinált fekete-fehér szembeállítást!
Hagyjuk ezt!
Főleg, hogy gyorsan átfordult a fehérekkel szembeni rasszizmusba.

A focipályán focizzanak!
Mert túl sokan, túl sok ideológiai, meg egyéb politikai és társadalmai okból tudnának tüntetni a sportpályákon. De abból mi lenne?
A sportnak összehoznia kellene, nem eltávolítania, és politikai és ideológiai küzdőtérré válnia! Mert így most az.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy egy fehér lányt elvesz egy fekete srác!!! Annak sem, hogy ehhez mit szól XYZ. Felesleges idehozni.
El a sportból az ideológiai, politikai akciókkal!
Mert különben az is csak a marakodás újabb színtere lesz. Sőt, máris az! :-(

élhetetlen 2021.10.09. 22:43:48

@eloi: „Persze azt most sem tiltja semmi, hogy a saját gyerekedet homokosnak neveld!”. Csak nem érted, hogy nem erről van szó. Csak arról szól az érzékenyítés, hogy fogadd el azt az embert is, aki nem olyan, mi te. A homokosokat is, mert attól még lehetnek ragyogó sebészek, pl. de meghatározó művészek is. És, a feketék is. Ennyit kéne megértened, senki nem akarja homokosnak nevelni a gyerekét, sőt, egy iskola sem, csak azt kéne elérni, hogy senki ne köpje le a Hősök terén a stáb tagot, csak azért, mert fekete, és ne üvöltse le egy vénasszony a tinit a villamosról, csak azért, mert félvér. És, hogy ne legyenek olyan emberek, akik képesek azt írni, hogy a félvér egy szerencsétlen korcs.
„de nem tűritek a mások más véleményét, más hitét, más álláspontját. Miért nem vagy képest ezt tiszteletben tartani???”. Azt kéne tiszteletben tartani, hogy a véleményed miatt, vagy egy hasonló véleményű leköp valakit, csak azért, mert fekete? Ez lenne szerinted a tolerancia?
„Nem mi megyünk be folyton más hálószobájába”. De, akár törvénnyel is. Mondott valaha olyat egy egyneműpár, hogy a heterók ne házasodhassanak? Nem. Hoztak olyan törvényt, hogy az egyneműek ne házasodhassanak? Igen. Ki ment be más hálószobájába? Itt erőszak csak a kormány és a törvénykezés részéről van, semmilyen erőszak nem érte a heterókat, legfeljebb annyi lenne, hogy a gyerekek tudjanak többet a világról, az emberekről, mint a gyöpös szüleik, és akkor nem hiszik majd azt, hogy, ha tudnak egynemű párokról, attól homók lesznek, mint ahogy te hiszed.

otun 2021.10.09. 22:45:28

@eloi: politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

1) A Fidesz sokkal nácibb párt, mint a Jobbik
2) Orbánnál képmutatóbb, köppönyegforgatóbb, kétszínűbb hazudozósabb politikust én nem ismerek a világon.

például amikor kommunistázik, közben a kínai kommunisták európai szolgája. de ez csak egy a sok ezer közül, Orbán hazugságainak gyújteménye hosszabb, mint a Lenin összes.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

otun 2021.10.09. 22:48:35

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40210550

Ha utálsz engem, akkor talán ne olvasd a kommenteimet! Ha egy kommentelő utálja a bloggert, akkor ne olvassa, de minek kommentel?! Jó megoldás lenne, és nem kellene tönkretenni mások szórakozását. Párhuzam. Te otthon főzöl, és ki vagy kattanva azokra, akik vendéglőbe járnak. Jogod van bemenni bármelyik vendéglőbe, és minden ott étkező ember tányérjába beleköpni? Mert most ezt csinálod. Nincs, kidobnak, visszamész, kidobnak, de azért reméljük, hogy nem fog minden vendéglő bezárni a zaklatásod miatt. (és lehet olyan törvényt is hozni, hogy neked ehhez jogod van, ahogy most sem lehet eltiltani téged a blogokba köpködéstől, pedig lenne rá igény), És szinte mindegy, hogy meggyőződésből csinálod-e, vagy egy csak alapanyagot áruló cég fizet ezért (lásd Origó, ott csak közölnek dolgokat, nincs visszabeszélés, ahogy már az Indexen is sok helyen), de akkor is undorító, amit csinálsz. Teleszarod a blogokat a hülyeségeiddel, tönkreteszed a vitát azzal, hogy ostoba vagy, és floodolod az ostobaságokat ide.

Nem fogod fel, hogy én csak kommentelek, ugyanúgy, ahogy te, meg a többi idióta kommentelő itt. Semmi mást nem csinálok, mint ti. Nem tiltottam ki innen senkit, olyat csak a blogger csinál, ha geci. Nem köpök jobban a levesetekbe, mint ti az enyémbe. Ugyanúgy jogom van itt kommentelni, mint neked. Csak annyi a különbség, hogy én nem vagyok olyan hülye, mint ti, hogy 123-szor ugyanazt a dolgot kézzel írjam be. De ti vagytok olyan hülyék.

Nem fogod fel, mert egy húgyagyú, selejtes fasz vagy.

eloi 2021.10.09. 22:50:21

@horex: Mind a zsidó-keresztény, mind a szocialista erkölcs bűnnek tartotta és tiltotta!!!!
Ezért bújnak elő mostanában a sötétből, ahová eddig ki lettek űzve.
Nézd meg a történelemben, a pogány társadalmakban!
Az ókori görögöknél, de főleg Rómában bevett szokás volt! Mert miért ne?
Mert az akkori erkölcs és hit/vallás nem tiltotta.
Tehát ez nagy mértékben erkölcsi és hit kérdés.
Akkor is, ha van egy valós kisebbség, amely valamely hiba folytán esetleg valóban hibás hajlammal vagy testtel született.

Meggyőződésem, hogy nem ők vonulnak a Pride-on, és nem ők akarják az óvodákban, iskolákban érzékenyíteni mások gyerekeit.

élhetetlen 2021.10.09. 22:59:42

@otun: Csak annyit szeretnék mondani, hogy valószínű, hogy a te jó édes anyád volt kurva, és már akkor összeszedett valamit, ami fogyatékosságot okozott nálad, mikor még terhes volt veled, nem tudni kitől. Attól, hogy kurvaanyázol, egy kicsivel sem tűnsz kevésbé zakkantnak, mint amilyen vagy. És ne képzeld, hogy minden agymenésedre válaszolok majd, mert annyit nem érsz, tehát dolgozz csak, írj bátran, nem igazán érdekel.

eloi 2021.10.09. 23:09:48

@Boldeone2: Akarod a listát a Gyurcsány-Apró-Dobrev klán vagyonáról, cégeiről, történetéről???

otun 2021.10.09. 23:09:57

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben/full_commentlist/1#c40713796

1) értelmezhetetlen a mondatod. a blogokról csak a jogosultsággal rendelkezők tilthatnak ki embereket. nem értelmezhető az, hogy hogy lehetne megoldani a lehetetlent, és az sem, hogy miért volnék perelhető, ha meg tudnám oldani a lehetetlent, ami ráadásul egyébként egy legális tevékenység. az állításod olyan ostobaság, mintha azt írtad volna, hogy ha egy lábamputált ember át tudna menni a zebrán, amikor zöld a lámpa, akkor a rendőrség megbüntetné, hiszen ő nem tudhat átmenni.

2) te nem az érveimet soroltad fel, az érveimet szépen letagadtad, mert egy pszichopata, hazug, köcsög fasz vagy. látod, az nem vita, az nem érv hogy orrba-szájba hazudsz.

3) "ha valaki a hétköznapokban normálisan kommunikál, és a blogszférában undorítóan romboló. és minősíthetetlen hangnemet használ, kurva anyázik, stb, az csak annyit jelent, hogy"

az azt jelenti, hogy a blog.hu-n idióta pszichopaták vannak, mint például te is. a hétköznapi életben lehet, hogy nem hazudnád a pofámba, hogy nincsenek érveim. a blogon igen, a pszichés problémáid neked vannak. te pszichopata elmebeteg vagy. te rombolod a blogoszférát ezzel a pszichopata viselkedéseddel. ha te a hétköznapi életben is ilyen hazudozós vagy, és nekimész a Ph.D:-s tudósnak, hogy ő a hülye, és te, a 4 elemis paraszt vagy az okos, ha te a valódi életben ámokfutást csinálsz az akadémián, ha te a való életben így hazudozol, mint itt, akkor te a való életben bizonyára kapsz a pofádra időnként türelmetlen emberektől. a blogon azt hiszed, hogy mindennek nincs következménye, hogy itt csinálhatod az ámokfutásodat.

"„Látod, te meg akarsz győzni, amivel elismered, hogy okos vagyok”, ebből hogy következik, hogy én idióta vagyok?"

írtam, hogy ez következik? nem. írtam máshol érveket arra, hogy miért vagy idióta? igen. sokat. megint csak hazudsz. orrba-szájba. egy hazudós, pszichopata elmebeteg vagy. Még cefetül sem állsz érvelésben. A cefet jobb nálad érvelésben. Te egy sorozathazudozós, pszichopata elmebeteg vagy. Nekem nincs arra időm, nincs értelme annak, hogy itt üljek egész nap, és egyenként, türelmesen cáfolgassam az összes hazudozásodat. Ezért kezellek "elektrosokkal", mert elmebeteg vagy.

Miért álljak én le veled "sakkozni", amikor csak leszarod a táblát, és lesöpröd a bábukat? Miért állnék le sakkozni a nácikkal? Egyikőtök sem tud "sakkozni", egyikőtök sem tud vitatkozni. Miért vársz te érveket, amikor hülye vagy az érvek felfogásához? Ti elmebetegek vagytok, titeket kezelni kell!

élhetetlen: a kis önéletrajzi ömlengésednek se füle, se farka. érthetetlen, hogy mit akartál vele. az viszont érthető, hogy élhetetlen vagy, azaz egy pszichopata kretén.

otun 2021.10.09. 23:19:12

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

1) A Fidesz sokkal nácibb párt, mint a Jobbik
2) Orbánnál képmutatóbb, köppönyegforgatóbb, kétszínűbb hazudozósabb politikust én nem ismerek a világon.

például amikor kommunistázik, közben a kínai kommunisták európai szolgája. de ez csak egy a sok ezer közül, Orbán hazugságainak gyújteménye hosszabb, mint a Lenin összes.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Voloka 2021.10.09. 23:21:25

@otun: Te valami OPNI-ból szabadult egyed vagy.
Olyan szadista, aki örül, az embertársai és a saját nyomorának. A léted tragédia Magyarország számára.

eloi 2021.10.09. 23:22:01

@Boldeone2: Egyébként engem tényleg nem zavar, ha másnak jól megy. Csak kapjak én is valamit! És az ország is haladjon!
És most ez van! Én is kapok, fizuban, adóban, ezerféle támogatásban, és az ország is fejlődik!

A közpénzt eddig is egy holdudvar kapta, csak a balosok alatt nem épült belőle szinte semmi, most épül. Vagy kivitték a külföldiek. Most meg itt marad és magyar vállalatokhoz megy, amelyek magyaroknak adnak munkát. EZ SOKKAL JOBB, az egész országnak!
Oké, lesznek belőle jachtok is. Na és?
Kinek legyen, ha nem azoknak, akik építik az országot, százezreknek adnak munkát?
Legyen nekik. Lehet irigyelni, de minek. Ez már kapitalizmus, nem szocializmus. Kár, hogy sokan fejben még ma is ott élnek a szocializmusban.

Pár szaros milliárdot nekem bőven megér ez is, meg az is, ha nem férnek hozzá még sokáig a ballib országrontók a kormányhoz!!! Mert eddig is mindig szétkúrták az országot.
És elnézve ezt a hat piranha pártot, mégis mire legyek optimista?
Katasztrófa kormányzás lesz. Ha nem adj' Isten...
Addig látnak, hogy kormányváltás. És utána? Kinek, milyen ideológiája mentén mennek tovább, amikor azok szögesen ellentétesek?
És ti ezt akarjátok? :-(

A pénz csak pénz. De az ország sorsa az ország sorsa! Nem egy súlycsoport.

otun 2021.10.09. 23:30:09

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

"Miért is jársz a blogokra? Ah, meg akarod menteni a kommentelők életét. "

te miért jársz ide a blogra? elbaszni az életedet? miért csinálod most már hetek óta azt, hogy meg akarod menteni a kommentelők és az én életemet, csak ráadásul még tizedannyi eszed sincs, mint nekem? mi értelme van annak, hogy te, a 4 elemis, idióta paraszt akarja megmenteni az én életemet?

"ha nem tetszik, akkor nem foglalkozol vele. "

ez rád is érvényes akkor, mi a fasznak jársz ide, ha nem tetszik, ami itt van? miért nem takarodsz el a jó édes kurva anyádba?! honnan veszed te azt, hogy a blog.hu-nak kötelező olyannak lennie, és nekem is kötelező úgy viiselkednem, ahogy éppen te szeretnéd? már mi a faszomnak akarnám én azt szolgálni, hogy a blog.hu pont olyan legyen, amilyennek te, a 4 elemis faparaszt akarja? honnan a faszomból veszed te a bátorságot, hogy itt meg akard mondani, hogy milyen legyen a blog.hu, és milyen ne legyen?

"Rosszabb vagy, mint Szancsó Panza, ő csak a szélmalmokat akarta legyőzni, te a kommentelőket, akik emberek"

te még rosszabb vagy, te is le akarsz győzni, engem, aki ember vagyok, de olyan kis idióta selejt vagy, hogy csak rinyálásra futja tőled. azt hiszed, hogy majd én úgy fogom csinálni a dolgokat, ahogy te szeretnél, csak azért, mert rinyálsz, sírsz, hisztizel.

"nekik is joguk lenne úgy szórakozni, ahogy akarnak. , nem úgy, ahogy te meghatározni akarod."

nekem ehhez pont ugyanannyi jogom van, tehát ne pofázz bele, hogy hogyan szórakozom, te kis minidiktátor fasz! te semmi mást nem csinálsz, csak rinyálsz, sírsz, hogy én ne csináljam azt, amit akarok, viszont te csinálhasd azt, amit te akarsz.

Egy minidiktátor szaralak vagy, akinek hatalma sincs, tehetsége sincs, semmije sincs, de szeretné megmondani nekem, hogy én mit és hogyan csináljak. Milyen alapon, te kis idióta fasz?! Miért kellene nekem úgy ugrálnom, ahogy te, a kis nyomorék elmebeteg szeretnéd?! Elmész te a jó édes kurva anyádba, neki sírjál, hogy "bántanak a cúnya bácik"!

Ph.D.: amikor te azzal jössz a 4 elemiddel, hogy sajtból van a Hold, én meg a Ph.D.-mmel, hogy nincs sajtból, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a te idióta szintedről nézve úgy tűnik, mintha én lennék a hülye. Innen nézve meg te vagy a hülye. A Ph.D. meg végül is azt jelenti, hogy sok okos ember azt mondta, hogy én is okos vagyok. Ezek után meg mégiscsak az a valószínűbb, hogy te vagy a hülye, és ezért hiszed azt, hogy én vagyok a hülye, mert te vagy az.

Közted és köztem, azon kívül, hogy hülye vagy, és a véleméyned ennek megfelelően általában hülyeség, nem az a különbség, hogy te nem akarod megmondani az embereknek, hogy mit csináljanak a blog.hu-n. Dehogynem, te is ugyanúgy meg akarod mondani. Csak te vagy olyan hülye, hogy leírod ezt kézzel százszor, én meg vagyok olyan okos, hogy ezt nem kell megcsinálnom. Te olyan hülye vagy, hogy csak rinyálni tudsz, nekem meg vannak hatékonyabb eszközeim. Neked csak az fáj, hogy hülye vagy, nincsenek eszközeid, és csak rinyálni tudsz. Neked fáj az, hogy neked minden nap kézzel újra be kell írnod a hülyeségeidet, és alig látja valaki. De ez azért van, mert hülye vagy.

Te ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, én nem akarom neked százszor leírni az érveimet, csak azért, mert te nem fogod fel őket. AHogy a ruháimat sem mosom kézzel, és nem győzködöm őket egyenként, hogy piszkosak, meg kéne már tisztulni, hanem bevágom őket a mosógépbe, úgy azzal sem akarom elbaszni az időmet, hogy bircának, vagy neked újra és újra megmagyarázzam, hogy miért vagytok hülyék. Te nem kötelezhetsz engem arra, hogy igenis írjam le százszor különféleképpen ugyanazt, csak azért, mert neked az úgy jobban tetszik. Olyat sem mondhatsz, hogy nekem ne legyen jogom százszor kommentelni, ilyen jogod csak neked lehessen. Te egyszerűen egy önző fasz vagy, aki elő akarod írni nekem, hogy úgy kommenteljek, ahogy neked tetszik, miközben miközben persze fenntartod magadnak a jogot ahhoz, hogy teleszard a hülyeségeiddel a blog-hu-t. Ahogy a többi blogger is. És csak rinálsz, csak hisztizel, csak sírsz.

Nekem kurvára jogom van ahhoz, hogy annyiszor, és úgy kommenteljek, ahogy én akarom. Ez teljesen rendben van így, én ezt bárki előtt, teljesen nyugodtan, tiszta lelkiismerettel fel tudom vállalni.

élhetetlen 2021.10.09. 23:32:09

@eloi: „A rendőr eleve nem azért térdelt a fekete srácon, mert az fekete volt! Hanem mert bűnöző és ellenállt a rendőröknek.„. Ebbe nem mennék bele, hogy négy rendőr miért csak úgy tud hatástalanítani egy bűnözőt, hogy egy helyben megfojtja, három meg nézi. De, ha tudsz olyat mondani, hogy négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt, akkor majd átgondolom az esetet.
„A focipályán focizzanak!”. Fociznak, csak a fehér szurkolók inzultálják időnként a feketéket, és nem fordítva.
„Ennek semmi köze ahhoz, hogy egy fehér lányt elvesz egy fekete srác!!! Annak sem, hogy ehhez mit szól XYZ. Felesleges idehozni.”. De van. Kenesén, mivel a strandtól két háznyira van a nyaralóm, a feleség, és az anyja bementek szárazra cserélni a fürdőruhát. Tíz perc, ezalatt a fekete férjbe belekötött négy srác, hogy övé-e a strandtáska, mutassa meg mi van benne, a srác persze egy szót sem értett, napozott tovább. Azért nem fokozódott az inzultus, mert visszaért a feleség, és az anyós, és elhajtották a bandát. De szerinted ez normális? Ennek semmi köze a rasszizmushoz?

otun 2021.10.09. 23:34:34

@élhetetlen:

nem véletlenül "élhetetlen" a neved. tudod te nagyon jól, hogy egy élhetetlen pszichopata vagy.

eloi 2021.10.09. 23:37:22

@élhetetlen: "Csak nem érted, hogy nem erről van szó. Csak arról szól az érzékenyítés, hogy fogadd el azt az embert is, aki nem olyan, mi te. "

Ha csak erről szólna, senkit nem érdekelne! De már régen nem csak ennyiről szól, hanem ideológiai átnevelésről. Ami tudva és akarva egyébként nyíltan keresztényellenes. Hiszen tudják, hogy a keresztények, hithű zsidók, muszlimok, meg még egy sor ember szerint ezek bűnök. Az LMBTQ minden betűje egy bűnt jelöl.

Mindenki olyan bűnben él, amilyenben akar, de ne hozza be a házamba, ne vigye oda a gyerekeimhez!

Majd én megtanítom a saját gyerekemet arra, hogy bár ezek a mi felfogásunk és hitünk szerint bűnök, de csak a bűnt utasítjuk el, a bűnös embert nem.
Őket igyekszünk szeretni és segíteni.
De ezt mindig is így tanítottuk és tanították nekünk, nem az érzékenyítés hatására tanítják az egyházak ezt!

Az LMBTQ lobbinak nem kéne egy határt átlépnie és bejönnie a házunkba is. Mi sem megyünk már régen senkihez Istenről beszélni, ha nem hív be!
Tisztelni kell bizonyos határokat! És nem feszegetni.

otun 2021.10.09. 23:37:53

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

@élhetetlen: annak mi értelme van, hogy minden nap sokszor befosol ide egy csomó idiótaságot? hol a faszomban írtál te bárhol egy érvet vagy tényt? sehol. sok tucat sorban csak azt böfögted ide, hogy te mit szeretsz, mit utálsz. ki a faszt érdekel?! nincs neked feleséged, barátnőd, rokonod, barátod, akinek elmondhassad, hogy már megint fáj a lábad, és nem tudsz rendesen kommentelni, meg a Józsi csúnyán nézett rád, és ez rosszul esett? faszomnak szemeteled tele a netet ezekkel, te kis nyomorék?!

otun 2021.10.09. 23:47:33

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40713150

1) igen, homokvárakat építő gyerekek vagytok. ezen a szinten vagytok. és a ti rombolásotok sokkal nagyobb. azzal, hogy teleszarjátok az internetet a hülyeségeitekkel, sokkal többet romboltok. a nácik meg azzal, hogy ártatlan embereket gyűlölnek, még sokkal többet rombolnak. te is, azzal, hogy itt a nácik rombolási jogát véded. te nácikat téámogató kis féreg vagy magad is. merthogy amikor "vitatkozni" akarsz velük, akkor csak eteted az ocsmány gyűlölködéseiket. támogatod a megjelenésüket. te Orbán hú szolgája vagy.
2) kevesebb időt toltok a blogokon, mint ti.
3) ha szerinted a saját blogjáról mindenki azt tilt ki, akit akar, akkor miért akarsz beperelni engem, aki ki se tiltok senkit?
4) én hivatkozok, érvelek, idézek. ta hazudozol.
5) a minidiktátor te vagy, hiszen már sok napja azt akarod megmondani, hogy én hogy kommenteljek, és hogy ne kommenteljek. ráadásul hülyeségre akarsz rávenni

Látod, te meg akarsz győzni, amivel elismered, hogy okos vagyok. Te ezzel szemben idióta vagy, ezért én meg se próbállak hagyományos módon meggyőzni. Tudod az elmebetegeket nem véletlenül kezelik elektrosokkal. Te pedig azon a szinten vagy. Te hány nácit tudtál eddig meggyőzni? Nullát. Mi értelme van annak, hogy elbaszod az idődet ezzel? Semmi. Se a nácik, se te nem vagytok meggyőzhetőek pár érvvel, hagyományosan, mert ostobák vagytok ehhez, mert pszichopata elmebetegek vagytok. A nácikat, és téged is csak legyőzni lehet, illetve nevelni. Úgy, mint az elmebetegeket elektrosokkal. Azért, mert elmebetegek vagytok. Ti nem láttok be valamit, csak azért, mert egyszer beírtam egy jó érvet. Nektek ismételgetni kell, kurva sokszor. Mert elmebetegek vagytok. Pontosan azért kell ismételgetnem, mert elmebetegek vagytok. Normális emberekkel lehetne vitázni, és elég lenne egyszer beírni egy érvet, és azt válaszolná, hogy "igazad van, meggyőztél". Ti erre képtelenek vagytok, mert nem vagytok normális emberek. Ti elmebetegek vagytok.

Sir Galahad 2021.10.09. 23:49:39

@élhetetlen: Látod, és egyszer még védelmedbe vetted Gendermatyit... nem szép dolog a kárörvendés, de most, hogy rád szállt, jót mosolygok.

eloi 2021.10.09. 23:50:32

@élhetetlen: A házasság egy férfi és egy nő között köttetik, amióta világ a világ. Még a pogány Rómában sem volt házasság két pasi együttélése, még ha meg is tehették, mert az akkori erkölcs engedte.

Ez a vita nem arról szól, hogy együtt élhetnek-e, szexelhetnek-e, mit csinálnak a hálószobában, sőt, ma már örökölhetnek is egymás után..., hanem arról, hogy hívjuk-e házasságnak azt, ami de facto nem lehet házasság?
Vagyis átértelmezzünk-e egy tízen ezer éves fogalmat, mert a mai homokosoknak jól esne, ha a nem házasságot is házasságnak hívnánk, mert attól a mimikrijük úgy nézne ki, mintha...
És ettől ők jobban éreznék magukat és egymást.

Ez nem szól az ő hálószobájukról! Csak arról, hogy hívjunk-e annak valamit, ami nem az? És rendeljünk-e hozzá később olyan jogokat, amikre egyébként nem jogosultak, mivel ez nem házasság? De, ha elérik, hogy annak hívjuk, akkor a mimikri máris olyan, mintha... és akkor a jogok is járnak. (Házassági jog, családjog, családi támogatások...)
Ez a cél.
Ez a kormány, helyesen, ezt nem teszi nekik lehetővé.
Az idő és az ideológiai átnevelés/érzékenyítés persze nekik dolgozik. Látjuk nyugaton.

otun 2021.10.09. 23:53:02

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

mondom, te egy idióta, tudatlan fasz vagy, aki a jó édes kurva anyját is letagadja.

itt egy részletes videó, merthogy majdnem az egészet levideózta több forrás is

www.youtube.com/watch?v=kiSm0Nuqomg

1) Amikor Chauvin FLoyd nyakára lépett, akkor Floyd meg volt bilincselve. Olyan nagyon ellenállni, hogy drasztikus eszközöket kelljen bevetni nem tudott.
2) Floyd láthatóan totál zavart állapotban volt, kétszer elesett. Igazából már a legelején mentőt kellett volna hívni. Az az agbszurdum, hogy hívtak is mentőt, és CHauvin azután térdepelt FLoyd nyakáéra. Érted, te kis köcsög?! Chauvin egy olyan ember nyakára térdepelt, akihez már mentőt hívtak. Micsoda embertelen idióta fasz az ilyen?!
3) A nyakra térdeplés Minneapolisban tilos a rendőröknek.
4) Chauvin egész biztosan nem térdepelt soha fehér ember bűnöző nyakán, és soha nem is tett volna ilyet. Csak a fekete ember nyakán térdelt, mert egy büdös rasszista, akárcsak te.

A bíróság egyértelműen elítélte Chauvint 22,5 év börtönre. ugathatsz itt, hogy sajtból van a Hold, de csak azt reklámozod, hogy a monmgolFidióták micsoda elmebeteg pszichopata selejtek.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

sírjatok 2021.10.09. 23:53:07

@otun: "Le is győztem"

azt tudod, hogy ha a sakkban felborítod a táblát és ordítasz, akkor nem győztél? :)

otun 2021.10.10. 00:03:11

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

mondom, te egy idióta, tudatlan fasz vagy, aki a jó édes kurva anyját is letagadja.

itt egy részletes videó, merthogy majdnem az egészet levideózta több forrás is

www.youtube.com/watch?v=kiSm0Nuqomg

1) Amikor Chauvin FLoyd nyakára lépett, akkor Floyd meg volt bilincselve. Olyan nagyon ellenállni, hogy drasztikus eszközöket kelljen bevetni nem tudott.
2) Floyd láthatóan totál zavart állapotban volt, kétszer elesett. Igazából már a legelején mentőt kellett volna hívni. Az az abszurdum, hogy hívtak is mentőt, és Chauvin azután térdepelt Floyd nyakára. Érted, te kis köcsög?! Chauvin egy olyan ember nyakára térdepelt, akihez már mentőt hívtak. Micsoda embertelen idióta fasz az ilyen?!
3) A nyakra térdeplés Minneapolisban tilos a rendőröknek.
4) Chauvin egész biztosan nem térdepelt soha fehér ember bűnöző nyakán, és soha nem is tett volna ilyet. Csak a fekete ember nyakán térdelt, mert egy büdös rasszista, akárcsak te.

A bíróság egyértelműen elítélte Chauvint 22,5 év börtönre. ugathatsz itt, hogy sajtból van a Hold, de csak azt reklámozod, hogy a monmgolFidióták micsoda elmebeteg pszichopata selejtek.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Boldeone2 2021.10.10. 00:03:50

@eloi: milyen ideológiája mentén mennek tovább, amikor azok szögesen ellentétesek?"

Senkinek az ideológiája mentén , hiszen a plurális demokrácia - szemben a jelenleg átideologizált, egypárti rezsimmel - nem ideológiai alapon működik, hanem a sokszínű politikai erők koalícióján
A kormányzás alapvető irányelvei megvannak:

kozosalap.hu/

Egyébként engem tényleg nem zavar, ha másnak jól megy. Csak kapjak én is valamit! És az ország is haladjon!
És most ez van! Én is kapok, fizuban, adóban, ezerféle támogatásban, és az ország is fejlődik!"

Ez egy közpènzeket elsinkófáló, tolvaj , korrupt banda: közpènzekből èrdemtelenül gazdagodó here rèteg , aki ezt támogatja az az erkölcstelensèget támogatja !
Orbán persze most osztogat a választások előtt , ezèrt újra jelentős mèrtèkben eladósodik az ország , gazdasági fejlődès felemás eredmènyeket hozott: a nyugati cègek beruháztak, az EU küldte a pènzt a GDP 4-5 % - át kitevő nettó forrast, , mègis az EU 3. Legszegènyebb orszaga vagyunk. Románia mind reálbárben , mind mininalbèrben utolérte Magyarországot
A nyugdíjasok 11 èv alatt rendkívüli rossz helyzetbe kerültek : elinfálódott a nyugdíj èrtèke, "inflaciókövetès " fèlmillió ember nyugdíja mèg 100 ezer forint alatt...
A pedagógus bèrek arcpirítóan alacsonyak , az egèszsègügy válságban , ahogy az oktatás ès a kutatás is : megszűnt a normatív finanszírozás , az MTA kiherèlve, a kultúr- gleichschaltung ...Millió problèma !
Orbánèk hazug manipuláción alapuló GDP- számaitól legyek elájulva ?
A legfőbb probléma nem a nyugati cègek üzemeltette gazdasággal van, hanem a korrupt , pártállami politikai rendszerrel!

Boldeone2 2021.10.10. 00:08:31

@eloi: Legyen nekik. Lehet irigyelni, de minek. Ez már kapitalizmus, nem szocializmus"

Pontosabban ez nem szabadpiaci kapitalizmus , hanem haveri , tolvaj , rabló kapitalizmus , ahol az orbáni elit lerabolja az országot ! Aminek az árát KÖZÖSEN fizetjük meg , azèrt ilyen ganè az egèszsègügy ès azért nincs pènz pedagógus bèremelèsre!

otun 2021.10.10. 00:09:59

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962984

nem az LMBTQ lobby rontja meg a gyerekeket, te homofób fasz, hanem pont a keresztény papjaid! bazdmeg, miközben fóbiázol, tétlenül nézed, hogy a pap seggbebassza a fiadat, te szerencsétlen, húgyagyú, keresztény fasz! azokat bezzeg beengeditek az iskolába, sőt, bekülditek hozzájuk a gyerekeiteket megrontani! állami támogatással, a te pénzedet ellopva bassza a pap a fiadat, és te ennek örülsz, te szerencsétlen selejt!

"Egy jelentés szerint nagyjából 216 ezer gyereket molesztáltak francia katolikus papok"
24.hu/kulfold/2021/10/05/francia-katolikus-egyhaz-molesztalas-jelentes/

Boldeone2 2021.10.10. 00:11:07

Mèszaros ( Orbán ) nem kockáztat semmit, ha nem jön be az üzlet, majd a magyar állam , vagyis az emberek majd helytállnak :

g7.hu/vallalat/20210601/az-allam-43-milliardos-veszteseget-vallalt-at-meszaros-lorinctol-a-matrai-eromu-megvasarlasaval/

Ez a fidesz tolvaj , haveri kapitalimus!

eloi 2021.10.10. 00:11:55

@élhetetlen: Nézd, egy nem ártatlan ember meghalt egy rendőri RUTIN intézkedés során, mert volt valamilyen rejtett betegsége (ez a rátérdelős módszer bevett és tanított az amerikai rendőröknél). Sajnálatos, nem így kellett volna történnie. Gondolom a rendőr is ezt mondta.
Utána jött egy hisztéria, amely ebből faji ügyet csinált, égtek a városok, dőltek a szobrok, fehéreket inzultáltak...!!!
Aztán lecsuktak egy fehér embert 22,5 évre, aki csak a munkáját végezte, úgy, ahogy azt a rendőrségen tanították neki!
Csak azért csukták le egy fél éltre mert ment a hisztéria. És a FÜGGETLEN bíróság nem mert enyhe ítéletet hozni! :-(

Egyébként csak felfüggesztették volna egy időre. Ami a valóban jogos büntetése lett volna. Ehhez képest többet kapott, mint aki előre megfontolt szándékkal szándékosan gyilkol egy rablás közben!!! Igazság?

Szóval a feketék és pártolóik nyomására ül húsz évet!!!
És ez a fordított rasszizmus miatt van így. Ennek az egésznek a jelképe ez a térdelés.
Szolgálni fogja ez a faji megbékélést? Nem.
Mert ahogy igazságtalan, hogy a fekete meghalt véletlenül, éppen olyan igazságtalan az is, hogy a bevett fogást alkalmazó rendőrtől szándékosan elvették az életét, meg a családjától is. Huszonkét évet!
És ennek a szimbóluma a térdelés.

Igen, fekete rendőrök is megölnek időnként fehéreket! Rá lehet keresni! Csak az nem hír, és nem égetnek fel miattuk városokat.

birkamenet 2021.10.10. 00:14:17

@sírjatok:

Igy van fidernyák félkegyelmű bértroll, sirhatsz meg toporzékolhatsz te itt, az nem jelenti azt hogy győztél. Ma meg már ráadásul a balkáni Albánia is elpüfölte az illibernyák stadion rezsimeteket.

birkamenet 2021.10.10. 00:18:15

@eloi:

Te félkegyelmű náci, majd akkor kérd a rendőrbácsi felmentését, ha a te nyakadon térdepel az "előirásoknak megfelelően" (jaj de hüllye vagy te haver!), te meg kileheled a lelked. Majd jelentkezz be, hogy nincs itt semmi látnivaló!

otun 2021.10.10. 00:23:03

@sírjatok: amikor a táble mellett sírsz, akkor nem győztél. én mindig onnan tudom, hogy győztem, hogy visítotok, mint egy kismalac a toron.

egyébként a mai nap termése:

1) Babis megbukott
2) Kurz lemondott.
3) Orbanisztán- Albánia 0:1

sírjatok!

sőt, szerintem akaszd is fel magad, parce, que vous le valez!

szerencsétlen mongolFidióta selejt vagy!

eloi 2021.10.10. 00:23:36

@Boldeone2: Tények: most jól megy az országnak és az embereknek is. Tény 2: mindenki a maga holdudvarát eteti! Itthon is, Németországban is, az USA-ban is! Különben nem lenne tétje a választásoknak és milliárdosok nem tolnák a lóvét a politikusok kampányaiba, aztán nem lennének nagykövetek, miniszterek...!!!! Értsétek már meg!

Álmodoztok. Vagy hazudtok.

Elég megnézni az ellenzék által elvitt önkorikat! Hogy ott is milyen kiegyensúlyozott a helyzet, annyi megbízást kapnak a "fideszes", jobbos vállalkozók is, mint az övéik! Ja, nem.
Ne játsszuk már a hülyét!

A hat párt hat haveri és rokoni köre visz majd mindent! Mert ez a valóság, nem az utópia.

otun 2021.10.10. 00:26:18

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962952

nyuszika, Mészáros és Tiborcz soha az életében nem épített semmit. nem is értenek hozzá. Mészáros a gázszereléshez ért maximum, Tiborcz még ahhoz sem.

mások építik meg a dolgokat fele pénzből, ezek meg az Ardián, Dubajban, a Földközi tenger összes nyaralóhelyén kokóznak, kurváznak, jachtoznak, repülőznek, és hasonlók.

csak egy olyan elmeroggyant mongolFidióta öról ennek, mint te.

ami a gazdaságot illeti: -14 százalékos GDP zuhanás. magyar rekord a rendszerváltás óta. Orbánnak köszönheti az ország.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Boldeone2 2021.10.10. 00:27:24

@eloi: Nézd, egy nem ártatlan ember meghalt egy rendőri RUTIN intézkedés során, mert volt valamilyen rejtett betegsége "

Ez hazugság! Azèrt halt meg , mert a rendőr rosszindulatúan ès gondtalanul járt el: az áldozat többször könyörgött az èletèèrt , hogy nem kap levegőt , a rendőr mègis tovább tèrdelt a nyakán , 9,5 percig, vagyis megölte!
Second -degree murder, third -degree mansloughter

otun 2021.10.10. 00:29:15

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok?full_commentlist=1#c40962216

figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) Orbán harminc évig barätja volt a buzi Szájernek, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt. Orbán azért homofób beteg, mert a fia homoszexuális.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

élhetetlen 2021.10.10. 00:33:08

@eloi: Jó! „Majd én megtanítom a saját gyerekemet arra, hogy bár ezek a mi felfogásunk és hitünk szerint bűnök, de csak a bűnt utasítjuk el, a bűnös embert nem.”. Egy kérdés, akkor bűn feketének lenni, de azért aki az, azt elítélhetjük e, mert gyakorolja, hogy fekete? Bűn a homoszexualitás, de a homo ember az nem bűnös, csak ha partnere van, és gyakorolja? Ha a vallást nézzük, és isten csak Ádámot és Évát teremtette, akkor a teljes népesség csak vérfertőzés útján jöhetett létre. Azt, hogy mi a bűn, csak sokkal-sokkal később írták le. Miről beszélsz?
És, ha ezt, ha elmondják a gyerekeknek, hogy nem bűnös, ezzel mennyit ártanak? Vagy, hogy érted? A másik kérdés, hogy hány család van nálunk, aki azt mondja a gyerekeinek, hogy fogadjátok el a másságot, akár szex. akár bőrszín alapján, és hány, akik azt mondják a gyereknek, hogy a homók undorítóak, a feketék meg buták, mint a majmok?
Hát igen, az ismeretterjesztés a határok feszegetése, de nem biztos, hogy ártalmas.
Szerintem az a bűn, ha valakit a természete elleni életvitelre akarnak kényszeríteni, mint, hogy az egynemű párok nem házasodhatnak, a nőneműek nem vehetik igénybe a spermabank szolgáltatást, a hímneműek a béranya szolgáltatást, amik igénybevételével saját, vér szerinti gyerekeik lehetnének.
„Tisztelni kell bizonyos határokat! És nem feszegetni„. Esetleg átgondolni?

Boldeone2 2021.10.10. 00:37:29

@eloi: Tények: most jól megy az országnak és az embereknek is.

- Egy rèszüknek jól megy , főleg annak a politikaközeli elitnek , akik milliárdos közpènzeket akvirálnak
Egyèbkènt HSzi- Csin - Ping is ugyanezt mondja: Ha fejlődik Kína , akkor minek nyugati típusú demokrácia?

Tény 2: mindenki a maga holdudvarát eteti! Itthon is, Németországban is, az USA-ban is!

- Ez megint kamu! Nyugaton plurális rendszer van : a pártok ellenőrzik egymást ès a hatalmi ágak el vannak választva - a legfőbb ügyèsz , a hatóság lecsap a vezető politikusokra is, ha korrupció gyanúját merül fel . Lsd : Kurz
Vagy : Merkel is milliárdost csinált a rokonaiból, mint Orbán ? Ugyan már ! A korrupció kismèrtèkben nyugaton is lètezik , de az Orbán - rendszer maga a korrupció!

otun 2021.10.10. 00:39:03

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

"Miért is jársz a blogokra? Ah, meg akarod menteni a kommentelők életét. "

te miért jársz ide a blogra? elbaszni az életedet? miért csinálod most már hetek óta azt, hogy meg akarod menteni a kommentelők és az én életemet, csak ráadásul még tizedannyi eszed sincs, mint nekem? mi értelme van annak, hogy te, a 4 elemis, idióta paraszt akarja megmenteni az én életemet?

"ha nem tetszik, akkor nem foglalkozol vele. "

ez rád is érvényes akkor, mi a fasznak jársz ide, ha nem tetszik, ami itt van? miért nem takarodsz el a jó édes kurva anyádba?! honnan veszed te azt, hogy a blog.hu-nak kötelező olyannak lennie, és nekem is kötelező úgy viiselkednem, ahogy éppen te szeretnéd? már mi a faszomnak akarnám én azt szolgálni, hogy a blog.hu pont olyan legyen, amilyennek te, a 4 elemis faparaszt akarja? honnan a faszomból veszed te a bátorságot, hogy itt meg akard mondani, hogy milyen legyen a blog.hu, és milyen ne legyen?

"Rosszabb vagy, mint Szancsó Panza, ő csak a szélmalmokat akarta legyőzni, te a kommentelőket, akik emberek"

te még rosszabb vagy, te is le akarsz győzni, engem, aki ember vagyok, de olyan kis idióta selejt vagy, hogy csak rinyálásra futja tőled. azt hiszed, hogy majd én úgy fogom csinálni a dolgokat, ahogy te szeretnél, csak azért, mert rinyálsz, sírsz, hisztizel.

"nekik is joguk lenne úgy szórakozni, ahogy akarnak. , nem úgy, ahogy te meghatározni akarod."

nekem ehhez pont ugyanannyi jogom van, tehát ne pofázz bele, hogy hogyan szórakozom, te kis minidiktátor fasz! te semmi mást nem csinálsz, csak rinyálsz, sírsz, hogy én ne csináljam azt, amit akarok, viszont te csinálhasd azt, amit te akarsz.

Egy minidiktátor szaralak vagy, akinek hatalma sincs, tehetsége sincs, semmije sincs, de szeretné megmondani nekem, hogy én mit és hogyan csináljak. Milyen alapon, te kis idióta fasz?! Miért kellene nekem úgy ugrálnom, ahogy te, a kis nyomorék elmebeteg szeretnéd?! Elmész te a jó édes kurva anyádba, neki sírjál, hogy "bántanak a cúnya bácik"!

Ph.D.: amikor te azzal jössz a 4 elemiddel, hogy sajtból van a Hold, én meg a Ph.D.-mmel, hogy nincs sajtból, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a te idióta szintedről nézve úgy tűnik, mintha én lennék a hülye. Innen nézve meg te vagy a hülye. A Ph.D. meg végül is azt jelenti, hogy sok okos ember azt mondta, hogy én is okos vagyok. Ezek után meg mégiscsak az a valószínűbb, hogy te vagy a hülye, és ezért hiszed azt, hogy én vagyok a hülye, mert te vagy az.

Közted és köztem, azon kívül, hogy hülye vagy, és a véleméyned ennek megfelelően általában hülyeség, nem az a különbség, hogy te nem akarod megmondani az embereknek, hogy mit csináljanak a blog.hu-n. Dehogynem, te is ugyanúgy meg akarod mondani. Csak te vagy olyan hülye, hogy leírod ezt kézzel százszor, én meg vagyok olyan okos, hogy ezt nem kell megcsinálnom. Te olyan hülye vagy, hogy csak rinyálni tudsz, nekem meg vannak hatékonyabb eszközeim. Neked csak az fáj, hogy hülye vagy, nincsenek eszközeid, és csak rinyálni tudsz. Neked fáj az, hogy neked minden nap kézzel újra be kell írnod a hülyeségeidet, és alig látja valaki. De ez azért van, mert hülye vagy.

Te ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, én nem akarom neked százszor leírni az érveimet, csak azért, mert te nem fogod fel őket. AHogy a ruháimat sem mosom kézzel, és nem győzködöm őket egyenként, hogy piszkosak, meg kéne már tisztulni, hanem bevágom őket a mosógépbe, úgy azzal sem akarom elbaszni az időmet, hogy bircának, vagy neked újra és újra megmagyarázzam, hogy miért vagytok hülyék. Te nem kötelezhetsz engem arra, hogy igenis írjam le százszor különféleképpen ugyanazt, csak azért, mert neked az úgy jobban tetszik. Olyat sem mondhatsz, hogy nekem ne legyen jogom százszor kommentelni, ilyen jogod csak neked lehessen. Te egyszerűen egy önző fasz vagy, aki elő akarod írni nekem, hogy úgy kommenteljek, ahogy neked tetszik, miközben miközben persze fenntartod magadnak a jogot ahhoz, hogy teleszard a hülyeségeiddel a blog-hu-t. Ahogy a többi blogger is. És csak rinálsz, csak hisztizel, csak sírsz.

Nekem kurvára jogom van ahhoz, hogy annyiszor, és úgy kommenteljek, ahogy én akarom. Ez teljesen rendben van így, én ezt bárki előtt, teljesen nyugodtan, tiszta lelkiismerettel fel tudom vállalni.

eloi 2021.10.10. 00:40:42

@Boldeone2: Ez a térdelés egy rutin, ha az intézkedés alá vont ellenáll és veszélyesnek tűnik a rendőrre nézve. Pl. ha be van drogozva, agresszív vagy csak száz x kiló izom.
Sajnálatos, hogy ez halállal végződött.

De emiatt miért is kellene pl. a magyar focistáknak a meccsek előtt térdelniük?

Az örmény népirtás miatt nem kellene, vagy a tuszik és hutuk népirtása miatt, valami szintén szimbolikusat csinálni? Vagy a Franciaországban lefejezett idős pap miatt? Vagy a...
Érted. Ha egy ügyet bevisznek a sportba, akkor a többit miért nem? És, ha mást is, mi lesz a sportból, amelynek összekovácsolnia kellene, nem konfliktusokat gerjesztenie?

Ez ugyanaz az erőszakos, kierőszakolt letérdeltetése a focistáknak, mit az LMBTQ erőszakos nyomulása.
Ha nem csinálod, homofób vagy meg rasszista.
Akkor is, ha nem, csak ezzel a kötelező nyomulással, térítéssel, átneveléssel nem azonosulsz.

eloi 2021.10.10. 00:42:44

@Boldeone2: Ja, ha a mesékben hiszel...

Szép álmokat!

otun 2021.10.10. 00:42:49

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

1) A Fidesz sokkal nácibb párt, mint a Jobbik
2) Orbánnál képmutatóbb, köppönyegforgatóbb, kétszínűbb hazudozósabb politikust én nem ismerek a világon.

például amikor kommunistázik, közben a kínai kommunisták európai szolgája. de ez csak egy a sok ezer közül, Orbán hazugságainak gyújteménye hosszabb, mint a Lenin összes.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Boldeone2 2021.10.10. 00:46:26

@eloi: Hogy ott is milyen kiegyensúlyozott a helyzet, annyi megbízást kapnak a "fideszes", jobbos vállalkozók is, mint az övéik! " nem"

Egy többpárti kormányszövetsèg, ha a hatalmi ágak valóban szèt vannak választva , mèg mindig ezerszer hatèkonyabb korrupcióüldözèsben , mint bármilyen egypárti rezsim
Nyugat- Európában ahol plurális demokratikus rendszer van , jóval kisebb a korrupció mint a kelet- európai , balkáni szarfa..zúak által vezetett rezsimek esetèben
Bojko Boriszov megbukott
Babis megbukott
Orbán megbukik , ahogy az összes ,korrupt szarfas..ú!

otun 2021.10.10. 00:46:51

@sírjatok:

elegemvan.blog.hu/2021/09/26/elegem_van_szegeny_viktorbol?full_commentlist=1#c40939572

Megnézed ezt a listát, szinte teljesen jobboldali a top 100 leggazdagabb magyar, annyit loptatok. Aztán magadba zuhansz, és jó mélyen kussolsz, mongolFidióta!

Ebbe a körbe soroltuk a kormányfő legszorosabb szövetségesét, Mészáros Lőrincet, valamint a csúcsmilliárdos bejáratott üzleti partnereit: a jachttulajdonos útépítő Szíjj Lászlót, az MKB, a Budapest Bank és a Takarék-csoport fúziójából létrejött Magyar Bankholdingban, illetve a TV2-ben is meghatározó befolyással rendelkező Vida Józsefet és Gál Miklóst, továbbá a biztosítási és az agrárintegrátori piacon a „felcsúti lobbinak” besegítő Keszthelyi Eriket. Ugyancsak itt kell említenünk a kormányfő vejét, Tiborcz Istvánt, valamint a vele rendre együttműködő West Hungária Bau-főnök Paár Attilát és a Magyar Építő Zrt.-ben társtulajdonos ifj. Szeivolt Istvánt, s nem mellékesen: az általunk a NER új üstökösenként „körberajzolt” Balázs Attilát. Az élcsapat tagja továbbá a Mol Fehérvár futballklub és a Market Építő Zrt. főalakja, Garancsi István, a vele szimbiózisban működő, eredetileg inkább balos bekötésű – a hazai McDonald’s éttermeket is megszerző – Scheer Sándor. Utóbbi rendszeres üzlettársa még a kormánybiztosi stallumot viselő Wáberer György. Szintén a rendszer alapemberei közé tartozik a vagyonkezelő alapítványok ügyében is aktív Mol-vezér, Hernádi Zsolt, a Magyar Hírlappal „önazonos” Széles Gábor, a vagyonát az elhunyt férjétől öröklő Schmidt Mária, az egykori Simicska-műveket NER-kézre juttató Nyerges Zsolt, a Mészáros mellől önállósult Jászai Gellért, a dohánynagykereskedelmi monopóliumon ülő Sánta János, továbbá Matolcsy György jegybankelnök bankügyekben megégő unokatestvére, Szemerey Tamás, illetve a kommunikációs szektor csillaga, a titokzatos B., aki ugyan nem járult hozzá, hogy A 100 leggazdagabb szerkesztői leírják a nevét, de azért nem nehéz kisakkozni, kiről lehet szó.

II. A NER-ből kipottyant csúcsragadozók (3 fő)

Az orbáni politikát 2014–2015-ig pénztárnok-társutasként segítő Simicska Lajost, a takarékszövetkezeti integráció első kulcsfiguráját, a Mathias Corvinus Collegiummal nemrég nagy könyves üzletet kötő Spéder Zoltánt, valamint a TV2 környékéről elvonuló Rákosi Tamást sorolhatjuk ebbe a pontba.

III. Jobboldalra beköthető milliárdosok (29 fő)

Ide régi, közismerten jobboldali üzletembereket, illetve a csúcskategóriás fideszesekhez így-úgy kapcsolódó potentátokat válogattunk. Például az első Orbán-kormány sztrádaépítőjeként és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mai elnökeként jegyzett Nagy Eleket, a gyógyszergyáros Béres Józsefet, a konzervatív üzletembereket tömörítő Széll Kálmán Alapítvány volt elnökét, Lantos Csabát, a Varga Mihály pénzügyminisztert tanácsadóként segítő ipargurut, Felcsuti Zsoltot, a Tiborcz István és „vidékével” gigaüzleteket kötő Jellinek Dánielt, a teherautók díjfizetési rendszerével berobbanó mai Mészáros-partnert, Emőri Gábort, a Malév éléről – a szocialisták által – a Wizz Airbe „kényszerített” Váradi Józsefet, a gázkereskedő MET Csoportot fémjelző Lakatos Benjamint, a Puskás Akadémia fiókcsapatát szponzoráló Soltút fejét, Rencsár Kálmánt, a BMW-beszállító, valamint a részben állami Rába Nyrt. igazgatóságába is beválasztott Majoros Csabát és családját, a fuvarpiacon érdekelt – Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó köreivel is összefüggésbe hozott – Illés Tamást, a somlói pincészetéről ismert, az állami turisztikai támogatásokból jelentőset hasító Kreinbacher Józsefet, a Mészáros Lőrinccel nagy gabonabizniszt bonyolító Kárpáti Lászlót, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének elnökét, Harsányi Zsoltot, a Kossuth tér átalakításával maradandót alkotó KÉSZ Építő urát, a balatoni szállodabizniszbe is beszálló Varga Mihályt, a Halker Kft.-vel a politika figyelmét felkeltő Gödry Zoltán–Gregorics László párost, illetve a letelepedésikötvény-konstrukción kereső Földvári Gábort. A vidéki Fidesz-barát „bárók” közül ide sorolhatjuk a jászberényi Kasza Lajost, Szatmári Zoltánt és a Pócs János fideszes képviselő rokonszenvét ugyancsak bíró Birgés Tibort, a kisvárdai focicsapatot szponzoráló Bárány Lászlót, a győri Borkai-klubtag Gasztonyi Lászlót és a Gyirmót FC-t birtokló Horváth fivéreket, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei földárverések egyik sikeremberét, Fülöp Gábort, a Tolna megyei agrármilliárdos Varga Józsefet, valamint a nyíregyházi logisztikai és energetikai mágnás Révész Bálintot. A debreceni különítmény tagja pedig a DVSC-t támogató Szabó család, a Kósa Lajos–Habony Árpád-tengelyen is elhelyezhető Herdon István, illetve a Kósát festményen ábrázoltató, az Aranybikát nemrég az MCC-nek átadó Boros József.

www.a100leggazdagabbmagyar.hu/index.html

élhetetlen 2021.10.10. 00:47:18

@Sir Galahad: Hát igen, nem csak négy lábon, kettőn is meg lehet botlani. Néha tényleg írt értelmes dolgokat, csak első körben nem jöttem rá, hogy zakkant. „nem szép dolog a kárörvendés, de most, hogy rád szállt, jót mosolygok.”. De nagy bukta után megengedett a kárörvendés is. Jogos a megjegyzésed, ezen már én is csak mosolygok.És már régen nem tudja, hogy kinek miért, mit ír.

otun 2021.10.10. 00:50:20

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962984

nem az LMBTQ lobby rontja meg a gyerekeket, te homofób fasz, hanem pont a keresztény papjaid! bazdmeg, miközben fóbiázol, tétlenül nézed, hogy a pap seggbebassza a fiadat, te szerencsétlen, húgyagyú, keresztény fasz! azokat bezzeg beengeditek az iskolába, sőt, bekülditek hozzájuk a gyerekeiteket megrontani! állami támogatással, a te pénzedet ellopva bassza a pap a fiadat, és te ennek örülsz, te szerencsétlen selejt!

"Egy jelentés szerint nagyjából 216 ezer gyereket molesztáltak francia katolikus papok"
24.hu/kulfold/2021/10/05/francia-katolikus-egyhaz-molesztalas-jelentes/

otun 2021.10.10. 00:54:49

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40208976

figyusz már, te idióta!

1) a blog.hu tele van olyan idiótákkal, mint te, akik állandóan azt hiszik, hogy ők a helikopterek, és lehülyéznek mindenkit, miközben olyan sötétek, mint te. ezeknek az idiótáknak beolvasni miért volna káros dolog? ha ezeknek az idiótáknak megszűnik a hülye játéka hülyegyerekeknek, mert bezárják a kommentelést, abban mi a kár? én pont nem akarom azzal elbaszni az életemet, hogy 123-szor megválaszoljam ugyanarra a kérdésre ugyanazt a választ. ti, blogfüggő idióták vagytok azok, akik ezzel töltitek az egész életeteket. nem akarom a bolgár elmebetegnek 123-szor elmagyarázni, hogy nincs sajtból a Hold, csak azért, mert ő képes bekommentelni, hogy sajtból van a Hold. neked is már annyiszor magyaráztam el a dolgot, de nem bírod felfogni, olyan idióta vagy. nektek az az életcélotok, hogy egy blogon kurva sok időt basszatok el a semmire. és ez kurmánypárti elmebetegekre és ellenzéki blogfüggőkre is vonatkozik
2) nekem a blog.hu-n nincs életcélom, én erre az időm pár százalékát fordítom. nem én baszom el itt az egész napot, hanem ti.
3) sokszor megírtam, nagyjából az összes ellenzéki blog már attól jobb lenne, hogy ha azokat a nácikat kibasznák, akik letagadják a jó édes kurva anyjukat is, de akkor is bekommentelik, mert hát Orbánhívő faszok. mi értelme van nem kidobni őket? egyszerűbb megoldás lenne. miért jó az egy bloggernek, hogy teleszarja egy náci a blogját? hogy egy náci 123 álnéven beírja, hogy "pedofil buzi", az mire kell? kap érte a náci selejt Habonytól, meg a blogger a google-tól tíz forintot havonta? ezért a tíz forintért engedi összeszarni a blogját? mindegyik blogger, aki szembeszáll velem, sokkal többet szívott mint, ha a nácikat dobta volna ki. nem fogják fel. hülyék. ők a hülyék, nem én. nem én szívok, ők szívnak.
4) ha te azt hiszed, hogy attól, hogy napi 16 órában itt elmondod 3 nácinak, hogy "igazad van", akkor a világnak mondtad el, akkor idióta vagy. én nem hiszem ezt. nekem bőven jó az, hogy lezárják egy blog kommentelését, és nem egy nácitenyészet. nekem nem hiányzik az, hogy 2-3 degenerált nácinak vagy Lencsés István degenerált baromnak, vagy Ivan Marinov, maxval bircaman bolgár autista elmebetegnek minden nap kézzel beírjam ugyanazt a választ ugyanazokra a hülyeségekre, amelyeket 123-szor elismételnek. ezt meg tudom oldani úgy is, hogy egy scripttel beszélgetnek.

ezt a választ meg fogod kapni sokszor, mert te is ugyanolyan gyengeelméjű selejt vagy, mint a többi, és nem fogod fel egy olvasásra, megkérdezed 123-szor ugyanazt. és még te hülyézel le engem.

Boldeone2 2021.10.10. 00:55:39

@eloi: a térdelés egy rutin, ha az intézkedés alá vont ellenáll és veszélyesnek tűnik a rendőrre nézve"

Hagyjuk már ezt bullshit dumát ember! Chauvin már règen meg volt bilincselve, ès könyörgött az èletèèrt! Mi!yen veszèlyről beszèlsz?

egy ügyet bevisznek a sportba, akkor a többit miért nem?

- Ahhez neked mi közöd, hogy MAS országok sportoló mit visznek a sportba ? Semmi

És, ha mást is, mi lesz a sportból, amelynek összekovácsolnia kellene, nem konfliktusokat gerjesztenie?

- Ezèrt kellene hallgatni ès respektálni az ellenfèl tiszteletadását , nem huhogni , meg fütyölni , a " nem náciknak" !
Kit zavar mások tèrdeplèse ? Csak a rasszista idiótákat!

otun 2021.10.10. 00:58:24

@eloi: politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40963050

tények:

soha nem volt még ekkora a magyar államadósság a GDP százalékában sem, mint Orbán alatt
soha nem zuhant 14%-ot a GDP ebben az évezredben
soha nem volt még 500 forint a benzin
soha nem volt még 400 körül az euro

Orbanisztán a lakosságarányos halálozásban világbajnok dobogós helyezett a koronavírus alatt

az emberek ROSSZABBUL élnek.

mondom, ti mongolFidióták pofán szarjátok a jó édes kurva anyátokat is.

otun 2021.10.10. 01:02:10

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

1) A Fidesz sokkal nácibb párt, mint a Jobbik
2) Orbánnál képmutatóbb, köppönyegforgatóbb, kétszínűbb hazudozósabb politikust én nem ismerek a világon.

például amikor kommunistázik, közben a kínai kommunisták európai szolgája. de ez csak egy a sok ezer közül, Orbán hazugságainak gyújteménye hosszabb, mint a Lenin összes.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

élhetetlen 2021.10.10. 01:23:29

@eloi: „mert attól a mimikrijük úgy nézne ki, mintha...”. Azt hiszem, itt feladom, mert az életben nem fogod megérteni, hogy két házas nőnek lehetne két, négy gyereke, ha igénybe vehetnék a spermabank szolgáltatást, mint azok a házaspárok. ahol a férfi meddő, a másik oldalt nem magyarázom újra. „és akkor a jogok is járnak. (Házassági jog, családjog, családi támogatások...) Ez a cél.” . És, ha két nő.vagy két férfi nevel házasságban két,.négy saját gyereket, az mennyivel rosszabb, mintha azt egy férfi és egy nő teszi?
„Ez a kormány, helyesen, ezt nem teszi nekik lehetővé.”. Miért is helyesen? Láttam már özvegy nőt, is férfit is, aki fel tudta nevelni a gyerekeit, csak te nem tudod elképzelni, hogy két nő. vagy két férfi, házasságban, igen, olyan családjogi kedvezményekkel fel tudjon nevelni gyerekeket. De ez csak arról szól, hogy ugyanolyan gyöpös vagy, mint a kormány döntéshozói, vagy csak vakon követed őket.

otun 2021.10.10. 01:49:45

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40211436

Úgy tűnik, nem érted. A te levesedbe nem tudom, ki köp bele, én rá sem néztem a blogodra. De te minden elérhető blog kommentelőinek levesébe beleköpsz, miközben a te blogodat senki nem bántja.
Mint már írtam, te nem kommentelsz, hanem szemetelsz. Sajnos, csak a közterületen büntetnek ezért, a blog felületen még nem. Te еgу húgуаgуú, ѕеlејtеѕ fаѕz vagy, aki úgy érzed, hogy neked kell vitatkozni az összes nácival, mindenki más tűnjön el a blogról! Fordulj orvoshoz, vagy, ha már kezelnek, akkor hallgass rájuk!

otun 2021.10.10. 01:52:42

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40963050

tények:

soha nem volt még ekkora a magyar államadósság a GDP százalékában sem, mint Orbán alatt
soha nem zuhant 14%-ot a GDP ebben az évezredben
soha nem volt még 500 forint a benzin
soha nem volt még 400 körül az euro

Orbanisztán a lakosságarányos halálozásban világbajnok dobogós helyezett a koronavírus alatt

az emberek ROSSZABBUL élnek.

mondom, ti mongolFidióták pofán szarjátok a jó édes kurva anyátokat is.

otun 2021.10.10. 01:57:00

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40211436

Úgy tűnik, nem érted. A te levesedbe nem tudom, ki köp bele, én rá sem néztem a blogodra. De te minden elérhető blog kommentelőinek levesébe beleköpsz, miközben a te blogodat senki nem bántja.
Mint már írtam, te nem kommentelsz, hanem szemetelsz. Sajnos, csak a közterületen büntetnek ezért, a blog felületen még nem. Te еgу húgуаgуú, ѕеlејtеѕ fаѕz vagy, aki úgy érzed, hogy neked kell vitatkozni az összes nácival, mindenki más tűnjön el a blogról! Fordulj orvoshoz, vagy, ha már kezelnek, akkor hallgass rájuk!

élhetetlen 2021.10.10. 02:00:08

@eloi: Nem vitatkozom., mert már nem emlékszem a részletekre, de azt nem tudom elképzelni, hogy négy rendőr nem tud ártalmatlanná tenni egy már földön fekvő embert, csak úgy, hogy megfojtja. Ezt csak te érted.

otun 2021.10.10. 02:00:46

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok?full_commentlist=1#c40962216

figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) Orbán harminc évig barätja volt a buzi Szájernek, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt. Orbán azért homofób beteg, mert a fia homoszexuális.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

otun 2021.10.10. 02:04:36

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

egyébként igen, a script egyik üzenete pontosan az bircának, hogy azt, hogy minden nap gondolkodás nélkül arról érdeklődik, hogy mikor lesz a következő seggtánc, mert menni akar seggtáncolni, azt egy script is meg tudja csinálni. ahhoz nem kell ész, az egy olyan alacsony IQ, hogy én arra scriptet tudok írni. mivel én tudok olyan scriptet írni, ami képes arra, amire ő képes, ezért az én IQ-m nyilván sokkal nagyobb. ugyanez igaz rád is, és neked is ez az üzenet: hülyeségeket minden nap beírni, azt egy script is tud. attól nem vagy intelligensebb, hogy ugyanazt a hülyeséget enyhén máshogy írod be minden nap. egyébként, ha nem sajnálnám rá az időt, ezt is képes lennék leprogramozni. manapság a chatbotok már ilyet is tudnak. a te IQ-d tehát szintén nem több, mint egy chatbot IQ-ja. az én IQ-m meg magasabb, mert én képes vagyok leprgogramozni egy chatbotot. az én chatbotom IQ-ja még magasabb, is mint a tied, mert az én chatbotom nem hülyeséget kommentel, mint te, hanem olyan értelmes véleményt, amit én fogalmaztam meg. ennyikeh.

otun 2021.10.10. 02:07:35

@élhetetlen:

nem véletlenül "élhetetlen" a neved. tudod te nagyon jól, hogy egy élhetetlen pszichopata vagy.

otun 2021.10.10. 02:11:24

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40211436

Úgy tűnik, nem érted. A te levesedbe nem tudom, ki köp bele, én rá sem néztem a blogodra. De te minden elérhető blog kommentelőinek levesébe beleköpsz, miközben a te blogodat senki nem bántja.
Mint már írtam, te nem kommentelsz, hanem szemetelsz. Sajnos, csak a közterületen büntetnek ezért, a blog felületen még nem. Te еgу húgуаgуú, ѕеlејtеѕ fаѕz vagy, aki úgy érzed, hogy neked kell vitatkozni az összes nácival, mindenki más tűnjön el a blogról! Fordulj orvoshoz, vagy, ha már kezelnek, akkor hallgass rájuk!

otun 2021.10.10. 02:15:08

@Sir Galahad:

szeka.blog.hu/2021/04/23/biztos_hogy_ilyen_nyitast_akarunk/full_commentlist/1#c40173552

a kérdés már nem az, hogy a mostani nyitással Orbán elbaszta-e, mert már régen világbajnok elbaszásban. nálunk halt meg lakosság-arányosan a világon a legtöbb ember. Orbán a világ legynagyobb népirtó elmebeteg pszichopata diktátora. ez már eldőlt.

te már a múltkor is azt írtad, hogy:

"Várjuk ki a végét. "
szeka.blog.hu/2020/04/05/szajmaszkok_helyezett_szajzar_valsagkezeles_helyett_kormanypropaganda/full_commentlist/1#c38377958

te csak ennyit tudsz, Orbán újabb és újabb lebaszásai után mindig csak vársz. olyan hülye vagy, mint egy ostoba légy, amelyik újra és újra odabassza magát az ablaknak, de nem tanul belőle semmit. genetikai selejt vagy. ezek vagytiok ti, Fideszes szavazók: a magyar társadalom legalja, a selejt.

otun 2021.10.10. 02:19:43

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

"Neked ugyanúgy nem érdemes válaszolni"

akkor mi a faszomnak válaszolsz, te idióta?!

neked nem érdemes válaszolni, csak egyetlen esetben érdemes neked is , meg bircának válaszolni, ahogy én csinálom. gyengeelméjű barmok vagytok, ezért nagyon sokszor kell a fejetekre koppintani, és a lehető legkevesebb energiaráfordítással.

"Ha te benyomsz 100, 200 kommentet, azt már senkinek sincs kedve átlapozni."

akkor ne lapozd át?! csinálj valami értelmesebb dolgot, mint azt a sok sületlenséget, amit eddig csináltál itt! olvass, tanulj, szerezz IQ-t! nem kell idejönnöd, nem kell átlapoznod semmit. mi lenne, ha végre leérettségiznél, te kis nyomorék?!

"perelhető lennél."

próbáld meg beperelni a bloggereket, akik napi szinten tiltanak le embereket, te kis szerencsétlen! olyan sötét vagy, mint a főd.

"Mennyivel vagy jobb bircánál. aki egy-egy kommentben leírja, hogy sajtból van a hold, mikor te százszor, több százszor floodolod, hogy „te idióta”, „gyengeelméjű selejt vagy”, stb, és félrevezetésül fidiótázol?"

1) én hivatkozok, érvelek, idézek.
2) birca egy autista beteg. vele csak annak van értelme, hogy addig ismételgetem az érveimet, amíg meg nem unja. veled is csak ennek van értelme. ti ezt a viselkedést azzal vívtátok ki magatoknak, hogy egy szóból nem értetek. na most én nem fogom azzal elbaszni az időmet, hogy százszor leírjam neked, hogy miért vagy hülye, hátha feléfogod.

3) azt mondd meg nekem, hogy annak mi értelme van, hogy te ide jössz minden nap, és minden nap újra megfogalmazva floodolod ide a hülyeségeidet? miért lesz a te hülye kommented értelmesebb attól, hogy minden nap újra megírod, mert egy idióta fasz vagy?!

élhetetlen 2021.10.10. 02:36:20

@otun: Hát ez jó! „nincs neked feleséged, barátnőd, rokonod, barátod, akinek elmondhassad, hogy már megint fáj a lábad, és nem tudsz rendesen kommentelni, meg a Józsi csúnyán nézett rád, és ez rosszul esett?”. Neked van? Te vagy az, aki itt telehányja a komment folyamokat, úgymond kompenzálva a lelki sérüléseidet, és ezek szerint azért, mert ezen kívül nincs kivel kommunikálnod. Különben miért szednél elő több hónapos kommenteket, ha lenne épeszűbb elfoglaltságod? „te kis nyomorék”. Nekem csak a térdem sérült, neked az agyad. Szellemi nyomoréknak lenni jobb? Biztosan, mert azt már nem érzékeled a fogyatékosságod miatt. Nekem tényleg rosszabb, mert én érzem, ha fáj a lábam, neked jobb, mert nem érzékeled, hogy megzakkantál. Élvezd!

élhetetlen 2021.10.10. 03:33:20

@otun: „akkor mi a faszomnak válaszolsz, te idióta?!„.Tudod, néha szórakozok. Tehetem? Igen.Te azzal szórakozol, .hogy ugyanazt a, néha már több hónapos szöveget lököd be újra, és úgy érzed. csinálsz valamit. És jaj, de fáj már a fejem, mert annyiszor rákoppintottál. Ne röhögtesd ki magad.” „mi lenne, ha végre leérettségiznél, te kis nyomorék?!”. Nem érzem szükségét két diplomával, de te, mint agyilag leépült Phd-s tudós, már megmérettethetnéd magad egy érettségin. Nekem még nincs szükségem rá.
Te annyira megzakkantál, hogy már régóta azt sem tudod, ki szólt melletted, és ki szólt ellened. Már csak annyira telik, hogy minden kommentelő hülye, csak te vagy helikopter, mindenit ki akarsz irtani, csak te maradj egyedül,mint kommentelő, mert rajtad kívül mindenki kártékony. Ha eléred,.mi lesz, hülyegyerek? Magaddal beszélgetsz? Ezt megteheted a saját wc-dben is. Ezért nem kell blog komment folyamokat tönkrevágni. Maradt még annyi eszed, hogy ezt megértsd?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.10.10. 06:55:11

@élhetetlen: Brendel Mátyás elmebeteg. Mindenhonnan kivágták előbb-utóbb, mert összeférhetetlen, mániás, nárcisztikus, küldetéstudatos. A sztakis kollégákon akik ismerték, kitör a röhögés ha szóba kerül a neve. :-))
Én meg remekül szórakozom rajta.

apro_marosan_petergabor 2021.10.10. 07:34:50

Ha megnézem Karácsony arcát, viselkedését - már szemben áll azzal, hogy politikai felelősségérzete késztette visszalépésre. Nem, az Apró villában találták túl könnyűnek, hebrencsnek, alkalmatlannak(egyébként helyesen, sokszor bizonyította), s olyannak, aki túl korán - az első lehetsége pillanatban -
kenyéradó gazdásának a kezébe. Egyből ki is készült, s sírásra görbült a szája.
Így egy másik újjbábot tolltak előtérbe, ezt MZP-nek hívják. Gyurcsányékat MZP azonnal biztosította soha el nem múló hűségéről, mert Gyurcsány mindent alúlmúló öszödi beszédét azonnal elkezdte mosni, erőteljesen - mondván az egy öszinte beszéd volt - igaz a gyilkos is beismerésekor életfogytiglan helyett helyett 30-öt kap csak, s a közügyektől való örök eltiltást...
Most az Apró villa úrnője komoly gondban van. Ő, és férje politikai ambíciói a miniszterelnöki szék megpályázására, ezt szeretné a globalista háttér is (csak ezt nem nyeli le még az ország fele sem, sőt...) - vagy MZP élre tolása, taszajtása, amiben szintén vannak kockázatok - hiszen lám KaliGeli is az első lehetséges alkalommal a kezükbe harapott, amellett ki tudja mire tanították, képezték az USA-ban a gyerekpofozó, hőbörgő, lámpavassal fenyegető egészségügyi "nagyvállalkozó" (bábaszülés otthon, k vitamin nélkül...), adócsaló gyanús - kisstílü - figurát az ottani erők...?
Gyurcsányné nagyon szeretne miniszterelnök lenni, s Gyurcsány ezt mégjobban szeretné, hisz így közvetlen a távirányítás, de van azért talán valóság érzéke is, s tudja, így biztosan nem fog menni, az 56-os megtorló kommunista nagyhangú, sipítozó unokája, aki ráadásul a 2006-os lövető felesége és egy zsidóktól kommunisták által ellopott rózsadombi villában laknak, nem adható el Magyarországon.
Marad MZP. Na ezt kell megemésszék, nem egyszerű, Karácsony kinyírása hiba volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.10.10. 07:54:14

@apro_marosan_petergabor: Egy pszichiáter doktorit lehetne írni erről amit összehordtál. :-))

otun 2021.10.10. 08:07:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik/full_commentlist/1#c40807522

itt órákig magyaráztad a scriptnek, hogy nem script, illetve, hogy nem működik. sorozatban küldted a választ, és szívattad magadat a scripttel.

de nekem teljesen megfelel, ha te azt hiszed, hogy a script nem script, és egész nap szívatod magad vele. én ezzel elértem a célomat.

otun 2021.10.10. 08:11:52

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40713150

1) igen, homokvárakat építő gyerekek vagytok. ezen a szinten vagytok. és a ti rombolásotok sokkal nagyobb. azzal, hogy teleszarjátok az internetet a hülyeségeitekkel, sokkal többet romboltok. a nácik meg azzal, hogy ártatlan embereket gyűlölnek, még sokkal többet rombolnak. te is, azzal, hogy itt a nácik rombolási jogát véded. te nácikat téámogató kis féreg vagy magad is. merthogy amikor "vitatkozni" akarsz velük, akkor csak eteted az ocsmány gyűlölködéseiket. támogatod a megjelenésüket. te Orbán hú szolgája vagy.
2) kevesebb időt toltok a blogokon, mint ti.
3) ha szerinted a saját blogjáról mindenki azt tilt ki, akit akar, akkor miért akarsz beperelni engem, aki ki se tiltok senkit?
4) én hivatkozok, érvelek, idézek. ta hazudozol.
5) a minidiktátor te vagy, hiszen már sok napja azt akarod megmondani, hogy én hogy kommenteljek, és hogy ne kommenteljek. ráadásul hülyeségre akarsz rávenni

Látod, te meg akarsz győzni, amivel elismered, hogy okos vagyok. Te ezzel szemben idióta vagy, ezért én meg se próbállak hagyományos módon meggyőzni. Tudod az elmebetegeket nem véletlenül kezelik elektrosokkal. Te pedig azon a szinten vagy. Te hány nácit tudtál eddig meggyőzni? Nullát. Mi értelme van annak, hogy elbaszod az idődet ezzel? Semmi. Se a nácik, se te nem vagytok meggyőzhetőek pár érvvel, hagyományosan, mert ostobák vagytok ehhez, mert pszichopata elmebetegek vagytok. A nácikat, és téged is csak legyőzni lehet, illetve nevelni. Úgy, mint az elmebetegeket elektrosokkal. Azért, mert elmebetegek vagytok. Ti nem láttok be valamit, csak azért, mert egyszer beírtam egy jó érvet. Nektek ismételgetni kell, kurva sokszor. Mert elmebetegek vagytok. Pontosan azért kell ismételgetnem, mert elmebetegek vagytok. Normális emberekkel lehetne vitázni, és elég lenne egyszer beírni egy érvet, és azt válaszolná, hogy "igazad van, meggyőztél". Ti erre képtelenek vagytok, mert nem vagytok normális emberek. Ti elmebetegek vagytok.

hoplita 2021.10.10. 08:34:01

@Ekrü:

"...a Pálinkás József aki 20ezer aláírást is képtelen volt összeszedni?Biztos nagy segítség lesz..'

A tefajtádnak egy Pálinkás smafu, téged a hat elemis pártgeci oktatott, most meg a rezsisziszik szoptatnak, majomfasz.:)

hoplita 2021.10.10. 08:51:54

@eloi:

Ezt ha megpróbálod beadni egy átlagosan értelmes húszévesnek, még az is furcsán néz rád, én, aki hasonló korosztály vagyok és olvasom...hát, a bicska nyílik a zsebemben, IRL ezért hangulatomtól függően kiröhöglek, elküldelek a faszba és/vagy szemközt köplek. A szerecsenmosdatásnak is van határa, de ha ezt itt komolyan gondolod, akkor kár volt a templom ajtaját valaha is megnyitnod.
Tudod, azon a bizonyos damaszkuszi úton meg lehet fordulni, de fel-alászáguldozni...na azt nem.

hoplita 2021.10.10. 08:55:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ugyan...az összes fityiszes félkegyelmű papagáj, vagy gyakorló elmebeteg. A helyesírásukat elnézve pedig tuti, hogy az iskola mellé járt a sok majomgeci.:)

Ekrü 2021.10.10. 09:28:20

@hoplita:
Láthatóan az egész jobboldalnak smafu,mégis erőlködtök vele és megpróbáljátok jobboldali választóknak eladni eladni. Mikor jöttök rá végre ,hogy nem elég rámutatnotok valakire, hogy az jobboldali és mi majd engedelmesen rászavazunk csak azért ,hogy ti kényelmesen választást tudjatok nyerni....
Marki-Zayjal pont így járnátok.Baloldaliak közül sokan azért nem fognak rászavazni mert nem elég baloldali, jobboldaliak meg már megtanulták az SZDSZ,a Centrum Párt,a Jobbik és hasonszőrű társaik esetében,hogy ha nyerni akarnak akkor az ilyen jobboldaliaknak álcázott ballibekre nem szabad szavazni.Főleg nem ha a Gyurcsány kandikál a válla fölött....

miért baj ha telefon vagyok 2021.10.10. 09:56:21

@jotunder51:
Még mindig itt csaholsz meg vinnyogsz kicsi korcs?
Imádod,hogy van akit folyamatosan idegesít a szerencsétlen szánalmas kis erölködő nyüszítésed!

hoplita 2021.10.10. 10:01:52

@Ekrü:
Hol van itt jobb, meg bal, te nyomi? Anyád kibaszott fityiszparaszt majma?:)))))

apro_marosan_petergabor 2021.10.10. 10:05:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: -no mivan, 2000 karakter között találtál egy elütött ékezetet? (van több is). Nagyszerű, örvendezz neki, én meg annak, hogy mást nem tudtál hozzá kínlódni...
Ami a pszichiátriát illeti, mindegyik miniszterelnök jelőlteteknek jót tenne, valóban...

hoplita 2021.10.10. 10:09:38

Amúgy nem rémlik senkinek 2005-06?
Olyan elképesztő osztogatás folyik a semmiből, ami az elkúrtuk 2.0.

CSOKKI MÁLNA 2021.10.10. 10:37:42

@otun: Ezer néven másolgatod magadat egész nap, mert már lecsípték a floodlódat Matyesz. Normális életed pedig nincs és nem is volt soha te kis szervi aszexuális cincogi kisasszony. Pinát sem láttál még, max. a képernyőn keresztül.:))

arthurthedent 2021.10.10. 12:11:42

@eloi: "A házasság egy férfi és egy nő között köttetik, amióta világ a világ. Még a pogány Rómában sem volt házasság két pasi együttélése, még ha meg is tehették, mert az akkori erkölcs engedte."

Nem, nem engedte. A homoszekszualitást nem tekintették erkölcsösnek és a jog nem ismerte el. Ennek ellenére voltak férfiak akik férfiakkal kötöttek házasságot, bár ez nem volt érvényes a jog szerint. Nero például kétszer is házasodott férfival császár létére.

És nem, nem azóta korlátozódik a házasság férfira és nőre amióta "világ a világ". A földi élet négymilliárd éves, az emberi faj cirka 100-150 ezer éves, aminek a nagy részéről fogalmunk sincs. Ráadásul sok kultúrában még ma sem férfi nő közti a kapcsolat, sok helyen például a többnejűség a szokás.

És végül tök mindegy, hogy mi volt a szokás "amióta világ a világ". A dolgok változnak. Ma már például nem tartjuk erkölcsösnek vagy elfogadhatónak a rabszolgakereskedelmet, ami bevált szokás volt "amióta világ a világ".

C. Robert 2021.10.10. 12:22:30

@eloi: "Akarod a listát a Gyurcsány-Apró-Dobrev klán vagyonáról, cégeiről, történetéről" Én kérném, ha lehet.

C. Robert 2021.10.10. 12:36:30

@Ekrü: "Láthatóan az egész jobboldalnak smafu,mégis erőlködtök vele és megpróbáljátok jobboldali választóknak eladni eladni..." Van még egyáltalán valami értelme ennek a jobb-bal felosztásnak. Szerintem már vagy 31 éve nincs. Vö. pl.: szocialista párt privatizál.

Ekrü 2021.10.10. 13:30:08

Miközben itt az Indexen gőzerővel megy a kampány a Marki-Zay mellett, Karigeri és a Párbeszéd szóvivője nyilvánosan leadta a szavazatát a Dobrevre... Hogy értsük, Miközben a 27%-os Karigeri lemond a 20%-os Zayos Bukta javára,addig a saját pártja+ az MSZP a Dobrevet támogatja. Egyáltalán, van még valaki a Karácsony mögött? Mert úgy látszik még saját pártján belül is megbukott. :))))))))))
És ha már előválasztás,akkor ugye megint egy "kis" technikai probléma....:))))
Ha jól látom az ellenzék épp most hullik atomjaira.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.10.10. 13:35:49

@Közlekedő tömegközlekedő: "Na megint itt vagy Matyi, hogy vernéd anyád urnájába..."

Ez a kis népművészeti gyöngyszem nagyon tetszett. :D

jancsi_41 2021.10.10. 13:43:36

@Androsz:

korbely.blog.hu/2021/07/24/lenge_17_eves_lanyok_a_kesma_portaljain?full_commentlist=1#c40809984

"tilos tizennyolc éven aluliak számára ... a ...
jeleníti meg.”

csak a problémás részt idéztem.

1) a jó édes kurva anyádban sincs itt szó semmiféle pornóról, ez alapján egy mesekönyvet be lehet tiltani, ha két fiú vagy lány szerelmesen kezet fog. ez pedig kurvára nulla egy bikinis szépségverseny szexualitásához képest. pláne, hogy nem aktív szexualitás.

2) szülői engedélyről sincs szó. azaz a mesekönyvet a szülő sem veheti meg a gyereknek, mert be van tiltva

felfogod, te kis mongolFidióta húgyagyú selejt?!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.10.10. 13:44:47

@jotunder51: Ne magyarázd, te kretén, hogy miért csinálod, amit csinálsz, mert csak még hülyébbnek nézel ki tőle. Rendben, óriási munkát fektetsz bele abba, hogy floodolhass, noha valójában ez már bűncselekmény, de senki nem fog ezzel bíbelődni, egyszerűen lapozunk. A nickjeidet már mindenki ismeri, az új nickjeidről pedig azonnal kiderül, hogy hozzád tartoznak, mert kényszeresen újra meg újra ismételgeted ugyanazokat a szellemes fordulatokat. Menjél, sírjál egy kicsit, klimaxra az a legjobb orvosság.

gergely_3 2021.10.10. 13:48:03

@Androsz: korbely.blog.hu/2021/07/24/lenge_17_eves_lanyok_a_kesma_portaljain?full_commentlist=1#c40812558

"Ha egy apa a 12 éves lányával szexel (de mellesleg a kedves anyukát is döngeti, ha hozzájut, mondjuk), az ettől még nem lesz pedofil, csak megrontó, bár ezt ma már nem így hívják. A köznyelv pedofilságnak nevezi a dolgot, de igazából ez nem az."

nálatok legalábbis, a családban, te kis pedofil selejt!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.10.10. 13:49:25

@jancsi_41: Azt, hogy ideteszed nekem egy júliusi okádásodat egy másik blogról, valamilyen csapásnak szántad? Még csak nem is értettem, mit akarsz. Te kis rühes patkánypöcs, biztos vagy abban, hogy érdekel bárkit is, amit csinálsz?

miklos_1 2021.10.10. 14:00:43

@Ekrü:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767678

@Ekrü: te hülyébb vagy, mint egy betonkocka.

1) Én ugye egy kérdést írtam, te ezt úgy állítottad be, mintha én ezt állítottam volna, ezt szűrtem volna le a kommentedből. egy kérdést. elmebeteg vagy, egy kérdést se tudsz értelmezni.

2) Az olasz-belga Münchenben volt, és én ott nem emlékszem a letérdelésnél olyan nagy kifütyülésre. pedig Münchenben nem kevés olasz szurkoló volt.

ergo, a kis náci olasz szurkolóid kis törpe minoritás. Orbán, a magyar nácik törpe kis minoritáshoz csatlakoztak az EU-ban. a szemétdomb szélén vagytok, ti kis elmebeteg, náci pszichopaták!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.10.10. 14:27:38

@jancsi_41:

A gyerkmegmegrontó kedvenc irodalmadat ezután is szabadon megveheted törzshelyeden, az Angyal utcai homokklubban, szóval nincs betiltva.

miklos_1 2021.10.10. 14:53:01

@Androsz:

korbely.blog.hu/2021/07/24/lenge_17_eves_lanyok_a_kesma_portaljain?full_commentlist=1#c40809984

"tilos tizennyolc éven aluliak számára ... a ...
jeleníti meg.”

csak a problémás részt idéztem.

1) a jó édes kurva anyádban sincs itt szó semmiféle pornóról, ez alapján egy mesekönyvet be lehet tiltani, ha két fiú vagy lány szerelmesen kezet fog. ez pedig kurvára nulla egy bikinis szépségverseny szexualitásához képest. pláne, hogy nem aktív szexualitás.

2) szülői engedélyről sincs szó. azaz a mesekönyvet a szülő sem veheti meg a gyereknek, mert be van tiltva

felfogod, te kis mongolFidióta húgyagyú selejt?!

miklos_1 2021.10.10. 15:02:44

@CSOKKI MÁLNA:

gnlszinfolt.blog.hu/2021/06/11/a_cancel_kultura_a_tuneteket_kezeli_nem_a_betegsegeket?full_commentlist=1#c40709758

és amilyen náci köcsög vagy, te nyivákolsz, ha megkérdőjelezik az erkölcsi jogodat ahhoz, hogy náci köcsög legyél. szánalmas véglény vagy.

Sir Galahad 2021.10.10. 15:05:27

@élhetetlen: Én már nagyjából abbahagytam az itteni hozzászólást, van nekem jobb dolgom is, mint hogy ezzel a szerencsétlen langyos Gendermatyival vitázzak. Néha benézek, jókat röhögök... azt azért majd szeretném látni, hogy őrjöng, amikor tavasszal megint pofára esik :)

miklos_1 2021.10.10. 15:15:11

@Androsz:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40768578

@Androsz: a magyar náci szurkolókat, amikor bevitte a rendőrség, akkor sírtatok, hogy miért vitte be őket. amikor meg a szivárványos zászlóst viszi be, akkor sírtok, hogy miért nem akasztják fel, miközben egyébként nem tudtok semmit.

és miközben a szivárványos zászlós senkinek nem ártott. neked miért fáj a szivárványos zászló?

ellenben a magyar szurkolók a rendőröket megdobálták, és elhagyták a szektorukat. ezért nem nyivákolsz, mi, rohadt kis náci, csak a szivárványos zászló fáj neked, mert egy beteg állat vagy.

infostart.hu/sport/euro-2020/2021/06/24/masfel-tucat-magyar-drukkert-allitottak-elo-munchenben

horrorpornó bábszínház 2021.10.10. 21:56:05

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Miért rohangálsz tátott szájjal a faszerdőben, és miért jelented ezt be nyilvánosan, annak kíséretében, hogy megérkeztél?
Jó, persze, ma divat buzinak lenni, de ennyire?

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Sajnos, nem lehet leváltani, de bárki lesz a legközelebbi választáson az ellenfele, arra szavazok. Akkor is, ha fideszes. Ha Fürjes lesz, akkor meg pláne.

Paraszt Karácsonynak egy kurva sürgős tennivalója lenne: időalapúvá tenni a BKV-jegyeket, mert ebben 25 évvel vagyunk lemaradva Európától. Mivel ma már mindegyik tömközl. eszközön bélyegzős jegykezelő van, elég lenne egy rendeletet kiadni, hogy holnaptól minden jegy 1,5 óráig érvényes (a város mérete és a járatsűrűség ezt indokolja, az 1 óra kevés, olyan kisvárosokba elég, mint Helsinki). És a seggfej nem is foglalkozik vele, senki által nem használt biciklisáv meg egyéb kurva anyja, persze előzetes felmérés nélkül.

@Közlekedő tömegközlekedő:
Egyrészt nekem nincsenek elvtársaim, te vagy a narancskomcsi fidesztálib segg, neked vannak.
Másrészt hazudsz is, faszfej, az EU már a gazdáidra is rábizonyította (tudod, Elios-ügy). És ha nem egy láncos kutya lenne a főügyész, akkor már a gazdáid mind börtönben lennének. Remélhetőleg veled és a többi hasonló agyatlan fasz fidesztálibbal mint bűnpártolóval együtt.
És akár Fletóval együtt is, szerintem is börtönben a helye neki is. Csak míg nektek többszörös életfogytiglan (ha arányosítjuk az összeget ahhoz, menyiért kapott a viszkis 17 évet), neki max. 10 év.

@eloi:
Szarba az lép, aki rád lép.

GyMasa 2021.10.11. 15:17:48

@Ekrü:
"A bizonytalanok meg majd messzire elkerülik a választást ha meglátják,hogy a DK-ra kell szavazni a Gyurcsival az élen."
Ja, vagy, ha már ott vannak, akkor vagy érvénytelenül szavaznak, vagy dühükben mégis inkább a fideszre.
Vérmérséklettől függően.

GyMasa 2021.10.11. 15:31:02

@élhetetlen:
"Ebbe nem mennék bele, hogy négy rendőr miért csak úgy tud hatástalanítani egy bűnözőt, hogy egy helyben megfojtja, három meg nézi."
Nem csak a baléos sajtóból kellene tájékozódnod.
Esetleg meg is nézhetnéd a teljes videot is az ügyben.
Ott szépen látszik, hogy pl. eléggé lincshangulat volt a rendőrök körüli, számbeli fölényben lévő "nézelődők" között

A nyakra térdelés akkor normális, és bevett intézkedési forma volt annál a rendőrségnél, olyannyira, hogy a rendőri (továáb)képzésnek a része volt.

George Floyd annyi drogot vett be, hogy valószínűleg attól is meghalt volna, ha hozzá sem érnek.

" De, ha tudsz olyat mondani, hogy négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt, akkor majd átgondolom az esetet."
Látod, ez egy óriási bűne az USA balos sajtójának, hogy ezekről az esetekről semmiféle hír nem lesz.
Csak a "fehér rendőr öl meg feketét" leosztású esetek hírértékűek.

GyMasa 2021.10.11. 15:36:45

@Boldeone2:
Nézd!
Az orbán rezsim egyszer véget fog érni.
Akkor pedig, amint megszűnik a korlátlan pénz utánpótlás a NER lovagoknak, akkor csak azok fognak talpon maradni, é a vagyonukat megtartani/gyarapítani, akiknek megvan hozzá a tehetsége.
Akinek nincs, az el fogja veszíteni/herdálni azt a vagyont.
És, akkor az majd olyanokhoz fog kerülni, akik viszont ügyesek és tudnak gyarapodni.
(Mondjuk, politikai hátszél nélkül, de sajnos kicsi esélyt látok rá, hogy egy balos kormány alatt megszünne a korrupció...)

élhetetlen 2021.10.11. 18:35:37

@GyMasa: Okfejtésed „logikus”. „pl. eléggé lincshangulat volt a rendőrök körüli, számbeli fölényben lévő "nézelődők" között”. Úgy gondolod, hogyha nem beviszik, hanem megfojtják, azzal elejét veszik a lincselésnek? Furcsa ötlet.
„Látod, ez egy óriási bűne az USA balos sajtójának, hogy ezekről az esetekről semmiféle hír nem lesz.”. Azt akarod mondani, hogy az USA-ban csak balos sajtó van? Nem hiszem, és ha az USA jobb oldali sajtója lehozná az ilyen ügyeket, akkor a magyar baloldali sajtó is átvenné, de nem találkoztam ilyenekkel. Ez is furcsa, nem? Már az Origo is baloldali? Mert ott sem olvastam olyat, hogy „négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt”.

GyMasa 2021.10.11. 19:26:48

@élhetetlen:
" Úgy gondolod, hogyha nem beviszik, hanem megfojtják, azzal elejét veszik a lincselésnek? Furcsa ötlet."
Bazzeg, ne legyél már demagóg!
Nyilván az volt a céljuk, hogy megölik, nem?
Te hogy lehetsz ilyen idióta?
Kérlek, nézd végig a teljes felvételt az esetről!
Nagyon jó magyarázatokkal ellátott elemzések vannak fent a YOutube-on.

"Azt akarod mondani, hogy az USA-ban csak balos sajtó van?"
Nem. Nem az mondtam.
Az volt odaírva?

"Nem hiszem, és ha az USA jobb oldali sajtója lehozná az ilyen ügyeket, akkor a magyar baloldali sajtó is átvenné, de nem találkoztam ilyenekkel."
Attól még vannak! Eleve miért gondolod, hogy Magyarországon hírétéke lenne, hogy Colorado Bivalybasznádon 2 rendőr véletlenül lelőtt egy fehér embert???

" Ez is furcsa, nem?"
Cska neked furcsa, mert kettős mércéd van, és kognitív disszonanciád, így az agyad megpróbálja racionalizálni a világképedre merőleges infromációkat.

" Már az Origo is baloldali?"
Nem tudom, szinte soha nem olvasom. (kb évente 1x van olyan, hogy egy origos cikkre rá is kattintok. Azt sem értem, hogy te mi a csudának olvasod? Mazochista-e vagy???)

" Mert ott sem olvastam olyat, hogy „négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt”. "
Attól, hogy nem olvastad, még lehetne ilyen hír.
De, lényegtelen is, mert látom, tényleg jó nicket választottál magadnak.

élhetetlen 2021.10.11. 22:58:32

@GyMasa: "Úgy gondolod, hogyha nem beviszik, hanem megfojtják, azzal elejét veszik a lincselésnek? Furcsa ötlet.". Ez nem demagógia. „Nyilván az volt a céljuk, hogy megölik, nem?”. De megölték, nem?
„ha az USA jobb oldali sajtója lehozná az ilyen ügyeket, akkor a magyar baloldali sajtó is átvenné, de nem találkoztam ilyenekkel.". Ezt eltoltam, azt akartam mondani, hogy, ha az USA jobboldali sajtója lehozna ilyen híreket, azt a magyar JOBBOLDALI sajtó biztos lehozná. Az azért abszurd feltételezés, hogy a hírértékű, hogy négy fehér rendőr megöl egy feketét letartóztatás körben, ez viszont fordított bőrszínnél mindkét oldal elhallgatja.
„még LEHETNE ilyen hír”. Igen, de nincs. A ninckemről meg semmit nem tudsz, úgyhogy ez nem érv, de egy másik blogban is ezt hozta fel valaki, mert ettől hátha igaza lesz. Jók vagytok.

GyMasa 2021.10.11. 23:14:35

@élhetetlen:
Két eset van:
Vagy játssod a hülyét...
vagy hülye vagy.
Őszintén, nekem nincs kedeven ezen filózni, mert van elég bajom.
Ha nem akarod rászánni azt a pár tíz percet, hogy megnézd mi történt, akkor nekem az is oké, csak akkor ne okoskodjál itt anélkül, hogy tudnád miről van szó, mert csak hülyét csinálsz magadból.
Részemről itt befejeztem, mert nekem erre nincs időm.

élhetetlen 2021.10.11. 23:37:50

@GyMasa: Nem a konkrét esetről van szó, hanem arról, amit te leszűrtél belőle. Elég lenne csak átgondolni, de, ha nem, hát nem. Nem érzem úgy, hogy a gondolatmenetemmel hülyét csináltam volna magamból. Befejeztük.

eßemfaßom meg áll 2021.10.12. 06:54:33

@élhetetlen: ott van előtted a gugli rákereshetsz hányan haltak meg nyaktérdelés közben és milyen bőrszinnel. Több fehéret fogsz találni mint feketét. Az utolsó akiről tudok egy usa-japán pár fehér bőrű extengerészgyalogos gyermeke.

eßemfaßom meg áll 2021.10.12. 06:55:36

@GyMasa: Ha ismeréd a munkásságát ez nem lenne két opció. Nem játékot látsz, ez ilyen.

élhetetlen 2021.10.12. 14:30:14

@eßemfaßom meg áll: „hányan haltak meg nyaktérdelés közben és milyen bőrszinnel. Több fehéret fogsz találni mint feketét.”. De nem ez volt a felvetés, hanem, hogy „Mert ott sem olvastam olyat, hogy „négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt””.
Ez már csak adalék: Minneapolisban nagyobbrészt feketék nyakára térdeltek a rendőrök (theworldnews.net) . „a kényszerintézkedést elszenvedők KÉTHARMADA (mintegy 280 fő) fekete volt Minneapolisban, abban a városban, ahol a lakosság 19 SZÁZALÉKA afroamerikai”, ennyit az arányokról.
Más. Nyáron itthon volt az unokahúgom a fekete férjével. Kenesei strand, a srác 10 percig maradt egyedül, míg a felesége és az anyósa száraz fürdőruhára cseréltek. Ezalatt négyen körbevették, övé-e a strandtáska, mutassa meg, mi van benne stb. Szerinted ez normális, nincs itt semmi baj.
És az utolsó: „ez ilyen”. Nagyon zavar, ha valaki képes logikusan gondolkodni? Igen?
süti beállítások módosítása