HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2012.01.08. 00:40 Politikazabáló

Kommunikációs praktikák 6. - A Fidesz reagálása az amerikai nagykövet Népszabadságnak adott interjújára

Címkék: fidesz eleni tsakopoulos kounalakis kommunikációs praktikák

 

Forrás: Fidesz.hu

Egy biztos, egyedi.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr123527654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OneLove 2012.01.09. 20:55:41

Okés, egyedinek egyedi.
De ez nem válasz, és ez nem kommunikáció. Ez ugyanaz, amitől Te és én viszolyogtunk 7-8 éven keresztül... Én ebben látom az egyik legnagyobb gondot még mindig, és sajnos semmiféle pozitív változást nem érzékelek, hiába van ott Krakkó Ákos vagy Kovács Zoltán.
Úgy láttam, hogy kezdetben az USA egész visszafogottan, a saját, jobboldali médiumaiban üzent, csak most tért át keményebb eszközökre. Az a gáz, hogy mindenkivel egyszerre harcolni nem csak butaság, de felelőtlenség is szerintem.

Politikazabáló · http://politikazabalo.blog.hu/ 2012.01.12. 21:58:16

@OneLove: vagy Giró-Szász, mert ő is koponya amúgy. Krakkó Ákost előtérbe lehetne hozni, de szerintem ezt ő nem akarja.
Kezdetben Tsakopoulos nagyon barátságos volt, nem olyan rég romlott meg ez a viszony. Nem is lehet mindenkivel egyszerre harcolni.

OneLove 2012.01.18. 19:40:45

@Politikazabáló: Így van, őt meg amúgy is kedvelem :).
Nekem ez az új típusú, kb. egy hete tartó kommunikáció tetszik - nagyon jó volt Kovács Zoltán CNN-es Richard Quest interjúja (végre egy magyar, aki meggyőzően tud angolul beszélni), valamint a mai OV felszólalás Strasbourgban is hasonlóan hatásos volt. Remélem, hogy ez nem csak fellángolás volt, hanem valaminek a kezdete is :)

Politikazabáló · http://politikazabalo.blog.hu/ 2012.01.21. 11:11:13

@OneLove: OV nagyon jól beszélt kint, visszafogottan, de mégis keményen, realistán. És az is jó döntés volt, hogy elment, ezt el is ismerték.
süti beállítások módosítása