HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2015.11.29. 23:39 Politikazabáló

Mibe bukhat bele a Fidesz?

Címkék: választás korrupció Fidesz

Internetadó, migránsok

Nagyon messze vannak még a 2018-as választások, így nehéz erre válaszolni, de két ciklus egymás után hosszú idő, ráadásul úgy tűnik, a Fidesz még mindig nem mutatja a kifáradás jeleit. Ha úgy tűnik, valamit túlhúztak, például az internetadót, akkor képesek váltani. Még a presztízsveszteséget is lenyelik, és a politikai haszonszerzés őket igazolta. Az aktuális kérdésekre nagyon jól reagáltak, lásd például a bevándorlást. Minden magyar politikai szereplő csak utánuk kullog. Az európai kormányok friss döntésinek sorozata pedig megint Orbánt igazolja, pedig mit kapott ő még nyáron ugyanezekért a döntésekért (meg kell állítani a migránsokat, kerítést kell építeni, stb.). Fontos, hogy most nem vizsgálat tárgya, hogy erkölcsileg mi a jó, és mi a rossz. A politikai haszonszerzés és a döntések következményeinek szempontjából érdemes vizsgálódni.

Boltzár

Jelenleg a vasárnapi zárvatartás az, amit nem nem tudnak elengedni, pedig szembemegy a többség akaratával, mint az internetadó. Kicsit érthetetlen, hogy miért fontosabb a nullaszázalékos KDNP, mint a többség, de ezt majd egy népszavazás eldönti, ha egyáltalán lesz. Egyébként még abból is kijöhetnek jól, ha visszakoznak, és azt mondják, a nép így döntött, akkor úgy lesz, mert nem megyünk szembe vele. De jelenleg nem tartunk itt. Pedig mindenki gyorsan megutálta a vasárnapi korlátozást és a szombati tömeget az áruházakban. Talán ezért is megy olyan nehézkesen a választás kiírása, mert mindenki számára egyértelmű, mi lenne a végeredménye.

De ha sok mindenre ügyesen reagál a Fidesz, mégis mibe bukhat bele?

A korrupcióba.

Ez vitte el az MSZP-t korábban, amiből a mai napig nem tud kijönni, ez vitte el a lengyel baloldalt, a román kormány is bukdácsol, és még hosszasan lehetne sorolni. Elérkezhet az az idő, amikor a többség azt mondja, ez már túl sok. Jelenleg nem tartunk itt. Látszik, hogy amíg van más vezető téma, amit a kormány jól kezel, addig ezek mindig másodlagos kérdések maradnak. 

Lakásügyek, építkezések, dohánypiac, trafikok, kaszinótender, vagyonnyilatkozatok, szállodaügy, ingatlanok eladása és bérbeadása, építkezések, földügyek. Nevek nélkül is megy. Ezekre sem lehet azt mondani, hogy maga a korrupció, de túl sok a kérdőjel körülöttük. Egy kampányban majd felerősödnek ezek a témák. A földek árverezésébe az is belefér, hogy egy magyar helyett egy külföldi kapja (ha az a magyar éppen Simicska). Ha háború van, lásd Simicskát, akkor meg végképp csak idő kérdése, hogy az egyik érintett fél mikor tálal ki, vagy lépi át a hallgatás falát.

Mivel nincsenek kézzelfogható bizonyítékok, vagy nem szólnak akkorát, nincs bennük átütő erő, az ellenzék ehhez (is) gyenge, ha ki is derül valami, nem történik semmi. A másik oldalon Simon Gábor 200 milliójának a forrása se derült ki, még a nyomozóknak se, ahogy az MSZP székházában lévő állítólagos páncélszekrényből se lett ügy. Nemrég a parlamenti vitanapot tartottak a korrupcióról, de semmilyen hatása nem volt, csak ment az adok-kapok. Így viszont a Fidesznek se kell komolyabban félnie. Távol vagyunk még a 2018-as választásoktól, ahogy attól is, hogy a Fidesz belebukjon a korrupcióba. Mégis ez lehet az ellenzék egyetlen esélye - jelenleg. 

157 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr558124164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inebhedj - szerintem 2015.12.01. 09:55:31

@Egéridomár:

Ez közgazdasági szempontból alapesetben kimondottan jó lenne (mivel egy globális világban csak magyar tulajdonú multikkal és vmiféle svájci típusú protekcionista gazdaságszemlélettel lenne esély bármiféle kilábalásra), azaz a magyar tulajdonú multiknak biztosítani előnyt a külföldiekkel szemben, de én a vasárnapi zárvatartásban nem érzek ilyesmit, ehelyett egy tipikusan baloldali populista íz van csak, a legalulról építkező, nehéz sorsú, szegény (munkás-paraszt) származású, icipici / családi vállalkozások helyzetbehozásának meg a szabadságnak (munkaszüneti napnak) jelszava.

Ami meg az ellenzéket illeti, egy baloldali kormánnyal szemben egy baloldali ellenzéknek nehéz dolga van (voltaképp platform vitákról van szó).

high up! 2015.12.01. 10:07:21

1000-szer elmondtam, de újra csak elmondom a Titkos Tudományt:

Mindig az kerül hatalomra, aki jobban be tudja hülyíteni ezt a beteg lelkületü, cseléd genetikájú 90%-nyi Átlaghülyemagyart.
A ballibsik végleg elbuktak, gyúrtcsány adta fel nekik az utolsó kenetet, ennek a múmia bandának a végét a szavazóibázisának a biológiai órája fogja végleg lezárni 1-2 cikluson belül.

A fideszmaffia stabilan a birka táborában tart mintegy 1,8-2 millió NER kompatibilis Átlaghülyemagyart, ez bőven elég arra, hogy továbbra is a társadalom szeme előtt élőben folytassák a kaszafosztást és a nemzet elrohasztását.

Mivel egyetlen egy olyan párt sincs, amelyik csak hozzávetőlegesen is fel tudná fogni, hogy a 90%-nyi lumpen Átlaghülyemagyart hogyan lehetne kivonni Orbaneszku hipnotizálása alól (utálja az Átlaghülyemagyar, de csak azért is megszvazza magának, mert ugye "Kisebbik rossz"), így Orbenszku nem áll rosszul, hogy 2018-ban ne vonuljon börtönbe.

Csakhogy a NER cselédnépsége néha mégis csak fellázad ez ellen meg az ellen, de hát a végén nincs senki, aki a sereg élére álljon és leszámolást hirdessen a felcsúti Ceaucescura. De viszont minden egyes népfelkelés növeli Orbaneszku paranoiás félelmét a bukástól és elszámoltaástól, így a lumpen megélhetési ellenzéknek csak egy lehetősége van, hogy 2018-ban valami esélye legyen:

Szaporítnai kell a tömegtüntetések számát, így nagyon jó esélyük lesz arra, hogy 2018-ban Orbaneszku annyira begolyózik az elszámoltatástól való páni félelmeitől, hogy 2018-ban már a diliház lakója lesz.
Nincs ebben semmi különös, az összes diktátor kollegája erre a sorsra jutott Sztálintól Kádáron át gyúrtcsányig.

FOLYTASSUK!

♔bаtyu♔ 2015.12.01. 10:23:43

@high up!: Ja, aztán ti pedig visszajöttök. Nem vagy te magadnál :DDDDDD

Egéridomár 2015.12.01. 10:25:19

@♔bаtyu♔: Ön meglehetősen tájékozatlan, és még világgá is kürtöli. Nem meglepő.

Rudi Kató 2015.12.01. 10:30:40

Egyáltalán nem megy szembe a többség akaratával a vasárnapi boltzár! Kizárólag a söpredék zsidó sajtó kérődzik még rajta, az emberek már rég túlléptek rajta mertt rájöttek, hogy velük tettek jót!

csak egy néző 2015.12.01. 10:49:44

@♔bаtyu♔:
"1 millió aláírásra van szükség. Az aláírásoknak az uniós országok legalább egynegyedéből kell érkezniük. Mivel az Uniónak jelenleg 27 tagállama van, legalább hét országban kell aláírásokat gyűjtenie.
Az egyes tagállamokban (az uniós tagállamok legalább egynegyedében) minimális számú aláírást kell összegyűjteni."

www.europarl.hu/hu/az_on_szolgalabatan/eu_polgari_kezdemenyezes.html;jsessionid=04B56839222F41C828C9BA47DCDB9826

fidesz maszop dk egykutya 2015.12.01. 10:54:31

na itt a jobbikosnak álcázott fidióta kommandó :DD

BéLóg 2015.12.01. 11:01:11

@high up!: A jó kurva anyád meg te vagy beteg lelkületű cseléd lelkületű átlagon felüli hülye! Tényleg a faszt kell szopnod hogy képes legyél ilyen hitvány és mocskos módon hergelni a saját (?) fajtádat? Hogy az ebola legyen a legjobb barátod te véglény állat pusztulnál el ott ahol vagy szemét mocsok.
Ha egyetlen lehetőségem lenne hogy megtaláljalak valahol benne lennénk a hírekbe de tényleg.
Ha erre vágysz, nyugodtan add meg vagy küldjél mélt faszparaszt!

FOLYTASSUK!

2015.12.01. 11:03:15

@kvadrillio: No majd ha egy pártatla, és kizárólag szakmai alapon működő bűnüldöző szerv mondja ki, akkor talán elhiszem. A ruszkik, khm, nem kimondottan hitelesek.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 11:03:23

@BéLóg:

Miért nem szűröd az ilyen hájap-féle balfaxokat? Én már rég nem látom a kommentjeit.

Ha akarod, segítek a szűrésben.

2015.12.01. 11:07:13

@BéLóg: kominoutnak"
Már értem, miért vagy fideszes....
Egyébként mi a megfejtés: kommunist in and out?

2015.12.01. 11:09:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: @BéLóg: Kovácsné már régóta szűrőt használ. A valóságot kizárja. Csakafideeeesz!

high up! 2015.12.01. 11:18:36

@♔bаtyu♔: Ja, aztán ti pedig visszajöttök"

Megint nem sikerült a 40-es IQ léc átugrása batyu eftárs.

Az meG külön perverz, amikor a magAtok fajta, a fidesz alá bekúszó egykori Kádári komcsik riogatnak a komcsik visszatérésével. Szerintem te még gyúrtcsány latt is roptad a táncot az Igen, igenre.
Vedeld tovább a pálinkát, oszt a mai napra már lenyugodhatsz.

FOLYTASSUK!

high up! 2015.12.01. 11:26:55

@BéLóg:

1. a te pálinkavedelö kurva anyádat.
2. magadra ismertél oszt nem tetszik a diagnózis? Há b.meg ne a leletedet anyázd, hanem változtass, tegyél le valamit az asztalra, hogy ne maradj ilyen sötéthülye lekületü birka.

Mail helyett inkább egy címet adok meg, a hírekben nem leszel benne, de legalább megkapod a megfelelö kezelést:
Budapest, Balassa u. 6

FOLYTASSUK!

Neonknight 2015.12.01. 11:27:27

Internetadó? Ott voltam az egyik tüntetésen, már akkor is vérszegény volt ráadásul a magyar ember politikai memóriája állítólag kb 2 hónap, senki nem ez alapján fog szavazni 2018-ban.

Migránskérdés? Elég szétnézni a facebookon mennyire sikeresen szították az indulatokat szerintem sikerült a hisztériát a maguk javára fordítani.

Boltzár? Na bumm, bezár a tesco, de a kisboltok nyitva vannak délig (a tulaj beáll a pult mögé), senki nem halt bele.

Korrupció? Ezzel meg a többségnek csak az a baja, hogy őt kihagyják belőle. Erre a kérdésre folyton az a válasz: "Lehet, hogy lopnak, de a Gyurcsány is..." meg "a migránskérdésben is igazuk volt, legalább ennyit letettek az asztalra".

A választásokat nem észérvek nyerik meg egyik félnek sem, nem olyan a választók összetétele (pl funkcionális analfabéták szavazata pontosan ugyanannyit ér mint egy politológusé, közgazdászé, vagy Nobel-díjas tudósé).

Kalmár 2015.12.01. 11:27:44

Lehet elméleteket gyártani, hogy mibe bukhat bele a Fidesz és nyilván nem is kormányoznak hibátlanul(olyan nincs a világon se) de:

Megbukni csak úgy lehet, ha valaki legyőz!!

Attól pedig az Isten óvjon bennünket, hogy egy 3-4 párti koalíció kezdjen kormányzásba!!! Láttuk, hogy már egy kétpárti koalíció is milyen döntésképtelen volt.
Jelenleg nyoma sincs olyan pártnak, aki jobban, hitelesebben tudna kormányozni.

Szóval 2018 még mindig a Fidesz éve lesz!

SMS Taurus 2015.12.01. 11:28:45

Kevés lesz ez a korrupció-tematika - önmagában. A rosszarcú kormányszóvivő arról beszélt a komlói zártkörű fideszes agytágítón, hogy jövő augusztusig plankolni akarják a migránsügyet. Tovább söprik a faleveleket a pöcegödörre. Nagy kérdés, hogy meddig lehet a társadalmi problémákat palástolni pusztán kommunikációs kormányzással. Mindenesetre próbálkoznak.. Tudván azt, hogy a pártnak valójában Orbán nyerte meg a választást - ismét felpörög majd a Habony-Finkelstein-duó, nyilván próbálkoznak majd különféle emlékeztető oltásokkal, na ki mentette meg a hazát a migránsoktól-kampánnyal. Valójában ez lesz az egyetlen mondanivaló. Esetleg az Olimpia meg az EB, már ha... Az már tényleg az ellenzéken múlik, hogy a korrupciós ügyeket az állami propagandagépezet képes lesz-e függetleníteni Orbántól. Mert ez a lényeg. Orbán nimbusza. A Fidesz lényegtelen ilyen szempontból, arról mindenki tudja, hogy korrupt. Még a szerelmesek is, de azok egy kézlegyintés kíséretében leginkább gyurcsányoznak, vagy végső esetben rákennek minden gonoszságot a család fekete bárányára, a Lázárra.

fidesz maszop dk egykutya 2015.12.01. 11:38:27

@BéLóg: mi bajod van? Az átlaghülyemagyar tényleg beteg, cselédlelkületű, ezt az elmúlt 25 évben szépen bemutatta, amikor minden egyes választáson a már bizonyított komcsi urakat szavazta vissza.

Azok akik a poszkomcsi pártokra (fidesz maszop, szadesz, dk) szavaznak azok menthetetlenül hülyék, beteg emberek. De a többi "majd én jól megmondom azzal, hogy nem megyek el szavazni se tüntetni se semmi" ember se normális.

Kalmár 2015.12.01. 11:45:35

Picit nehezíti ezt a bukás kérdést, hogy nagyon sok olyan terület van, ahol évtizedes tehetetlenséget törtek át!
Mindenki a rokkant nyugdíj kamuról sugdolózott, de senki nem tett semmit. Egész falusi focicsapatok voltak rokkerek... Most töredékére csökkent!
A 40 éves nyugdíjasok is csípték a szemét a többségnek, egy ápoló nőnek nem járt, de a trafipax mellett szunyókáló kövér rendőrnek elmacskásodott a nyaka a kocsiban alvástól.Az bezzeg full nyugdíjjal mehetett biztonsági őrnek. Szerencsére ennek is vége.
A határőrök és a rendőrök korrupciója ellen senki nem tett semmit, pedig mindenki tudta mi folyik az ukrán, román határon.
Most komplett műszakokat csuknak le.
Ma csak az nem dolgozik aki nem akar! Nem kapni napszámost a szüretre. Ne mondja senki nekem, hogy Londonban mosogatnak a falusi munkanélküli parasztok, cigányok....
A lakás árak és a bérlemények padlót fogtak a szocik alatt, most alig kapni albérletet és a lakások is napok alatt kelnek el.
A dolgozó gyerekeket nevelők sokkal többet keresnek.
Az egykulcsos és a chf hitel rendezés is milliárdokat tett az emberek zsebébe.(ezen tök felesleges vitázni, amikor 2 éve folyamatosan nő a kiskereskedelmi forgalom)

stbstb

Szóval a korrupció és a számos hiba mellett alapvető dolgok fordultak jobbra.
Ha a szemünket Görögországra vetjük, láthatjuk, hogy már 200% az adósságuk giga a munkanélküliség, 40% csökkentek a bérek. Szóval ezt a válságot kategóriákkal jobban kezelte a Fidesz.
Ez van.

2015.12.01. 11:47:27

@Kalmár: Bizony! És a GDP is nő! Igaz, mintegy 3 %-át a külföldön dolgozók utalják haza....

csak egy néző 2015.12.01. 11:48:34

"Az ügyészség vádat emelt az év legjobb beépülős riportja miatt"

"Elfogatta magát az ásotthalmi úton, kirgiz menekültnek mondta magát, aztán végigcsinálta a valódi migránsokkal azt az eljárást, ami Magyarország várt az illegális határátlépőkre augusztusban. Erről szólt az indexes Nyilas Gergely cikke. A klasszikus beépülős riport miatt azonban vádat emelt ellene az ügyészség, miután az Index egyik olvasója feljelentette őt és hivatalból is elkezdtek vizsgálódni."

444.hu/2015/12/01/az-ugyeszseg-vadat-emelt-az-ev-legjobb-beepulos-riportja-miatt

index.hu/belfold/2015/12/01/ugyeszseg_vademeles_indexes_ujsagiro/

Vajon melyik fideszes indexes féreg lehetett?
Jó úton haladunk, hogy utolérjük az egykori NDK színvonalát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 12:22:42

@Neonknight:

"A választásokat nem észérvek nyerik meg egyik félnek sem"

Már régóta nem a legmegfelelőbb, hanem a legkevésbé rossz pártra szavazok. És tetszik vagy nem, még mindig a Fidesz a legkisebb rossz - sőt jópár lépése kifejezetten jó volt.

Khonsu 2015.12.01. 12:31:33

Ha a kivándoroltak visszatérnek, de legalábbis tömegesen szavaznak, akkor bukik.
Ha az alsóbb néprétegek aktivizálódnak, szavazás vagy akár valamiféle lázadás formájában, akkor is bukik.
Ha újabb hullámot vet a gazdasági válság, és kénytelenek lesznek a jobb módú rétegekre (akiknek eddig kedveztek) is újabb terheket pakolni, akkor bukik.
Ha pl. az elvándorlás miatt működésképtelenné válik az ország, akkor is bukik.
Ha elfogy a pénz és összevesznek a koncon, akkor is bukik.

A felsorolt három pontba viszont garantáltan nem fognak belebukni.

Internetadótól már visszatáncoltak, a migránsok még jól is jöttek nekik, a boltzár bosszantó, de semmiség a többi bosszúsághoz képest, amit eddig okoztak, mégis a helyükön vannak.

A korrupcióra meg már lassan csak legyintenek az emberek, hogy úgyis mind egyforma.

body_andras 2015.12.01. 12:31:49

Pajtikáim, a Fidesz önmagát fogja szétmarcangolni, amikor Viktor elfárad vagy visszavonul. Erre az esély exponenciálisan növekszik mindaddig, amíg az "ellenzék" irreálisan nagyra fúj lufikat rág, melyek kellőképpen eltakarják, mennyi szart kavarnak a káderek ellenőrizetlenül.

body_andras 2015.12.01. 12:39:13

@body_andras: Önmagamra reflektálva, fogalmazásomat pontosítom. Akkor lesz bukás, amikor a nép (vagy csürhe, ki mikor honnan nézi) vasvillára hányja Lázárt, Szíjjártót, Kósát és Rogánt (vagy bárkit aki akkor épp behelyettesíthető lesz a legirritálóbb archetípusokba). Egészen addig csend lesz és nyugalom, avagy csendes bolondok aggasztó nyugalma a kitörés előtt. Éljen a haza! :)

BéLóg 2015.12.01. 12:40:30

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nehéz feladvány mi?
Kominout = fonetikusan a coming out. Gondolkodás nincs?

@high up!:
Te kezdted te szarfaszú, mi van, nem tetszik ha rádöntik a saját mocskodat?
Nem magamra ismertem hanem rádismertem véglény!
A jó kurva anyád meg te vagy beteg lelkületű cseléd lelkületű átlagon felüli hülye! Tényleg a faszt kell szopnod hogy képes legyél ilyen hitvány és mocskos módon hergelni a saját (?) fajtádat? Hogy az ebola legyen a legjobb barátod te véglény állat pusztulnál el ott ahol vagy szemét mocsok.

Ezerszer többet tettem le az asztalra mint te, otthon adózok, otthon fizetem az EÜ-t, támogatom akiket érdemesnek találok, önkéntes munkát végzek. Ebből te melyiket gyakorlod?
Pláne nem szarok bele abba az országba ahol születtem akkor se ha időnként nem vagok otthon.
Anyádat meg látogasd meg te a Balassa utcában, ne engem kérjél meg rá.

FOLYTASSUK

McZozo 2015.12.01. 12:40:59

@BéLóg: Nekem azzal nincs bajom hogy nem engedunk mindenkit at a zoldhataron ellenorizetlenul, szoval ezzel meg egyet is ertek Orbannal.
Mas kerdes, hogy szokasahoz hiven, ezt is ilyen vergozos lila fejjel oldotta meg. Hogy csakazertis, meg senki nem erdekel es majd en megmutatom. Ezt sokkal diplomatikusabban is el lehetett volna intezni, mint ahogy latjuk ma mar mas orszagok is kezdenek "kapukat" epiteni es a tobbi es a tobbi. Akkor talan nem rajtunk koszorulte volna az egesz vilag a tollat, es nem az lenne a kozvelemeny vilagszerte hogy ez a Magyar milyen egy fasiszta nep. De hat tudjuk sajnos urnak szuletni kell azt nem lehet egy diszes zakoval megszerezni.

Viszont az resz hogy:
" JÖHETNEK viszont határátkelőhelyen, hivatalos menedékkérőként és minden más, a törvény és az emberiesség szempontjait figyelembe vevő LEGÁLIS módon." netto hazugsag sajnos.
Ugyanis ha nem figyeltel volna elmondom meghoztak egy olyan torvenyt kozbe, hogy ha egy menedekkero kiderul, hogy kert mar menedeket szerbiaban korabban, akkor azert utasitjak ki mert akkor ott mar kert irany vissza. Ha viszont nem kert menedeket korabban szerbiaban akkor ugyancsak kiutasitjak mivel a Magyar kormany kijelentette hogy szerbia biztonsagos harmadik orszag, igy ott mar lehet menedeket kerni.
Most fuggetlenul, hogy szeretjuk vagy nem szeretjuk a bevandorlokat, ha ez szerinted nem szemetseg akkor semmi. Es ennek a tukreben nem lehet azt mondani hogy most johetnek legalisan.
Valamint ezzel megint ok nelkul a fel vilagot magunk ellen hergeljuk mert ezzel szembe mennek minden eus menedekerelmi torvenynek. (hogy azok jok vagy sem megint mas kerdes, de jelenleg ervenyben vannak)
Arrol nem beszelve hogy ezzel a pukkancs viselkedessel szembe ment Merkellel, Hollandal. Amire mondhatjuk hogy csesszek meg, de ettol meg sajnos teny hogy nemetorszag a legjelentosebb gazdasagi partnerunk, toluk fugg a Magyar gazdasag 2/3-a. Allitom hogy mig tart a valsag addig ellavirozunk a hullamokon, de ezek a politikusok nem felejtenek, es ha elul a balhe less kis idejuk majd elkezdik nekunk megkoszonni, hogy Orban majdhogynem megbuktatta oket.
En pl ennek tudom be most a paksi balhet is. Ugyanis korabban ha szabalytalan is votl az egesz ugy nezett ki az EU halgatolagosan elnezte nekik ezt a kisded jatekot. Most viszont hirtelen egyszer csak bekemenyitettek. Szemely szerint egyetertek mert szerintem oriasi hiba az egesz de ettol meg teny hogy igy viszont az orosz testvireknel szorulunk majd, ki tudja mi lesz az ara ha nem jon letre a szerzodes. Illetve arrol mar ne is beszeljunk hogy mar elore milliardokat loptak ki paks 2 neveben iden 10 milliard korul jovore meg mar 100 milliardos tetel van betervezve. Ne legyenek ketsegeink hogy ezeknek mar megvan a "helye".
Arrol meg ne is beszeljunk hogy az egesz orszagot 10 eve szinte csak az eus penzek bejovetele tartja lelegeztetogepen. HA ezeket elkezdik majd lecsokkenteni, megnezem a fejuket majd hogy nez ki. PErsze akkor is ez municio less nekik hogy tessek a szemet nyugat mar megint minket igazsagtalanul bant.

csak egy néző 2015.12.01. 12:49:29

@high up!:
Haha a nagyarcú bélog faszfej, hogy meghátrált egy pillanat alatt.DDD

McZozo 2015.12.01. 12:50:35

@♔bаtyu♔: Egymillio szavazatot europaban kell osszeszedni, meg van hatarozvva hogy orszagonkent mennyi de ettol meg nem lehetetlen osszeszedni, mas kerdes hogy az se erne semmit ert az is csak annyit jelent hogy akokr szavazniuk kell rola, de mig a neppart nem veti ki magabol a fideszt addig ugyse fognak ellene szavazni

BéLóg 2015.12.01. 12:56:45

@csak egy néző: Te még olvasni se tudsz? Hol és hova is hátráltam, pláne egy pillanat alatt?
Vak is vagy, nem csak hülye tán? Nézzél már pár sorral feljebb szerencétlen!

McZozo 2015.12.01. 13:00:47

@Kalmár: Ha meg sokaig kitart a migranshiszteria akor igen siman behuzzak ha nem es visszater a migranhiszteria elotti allapot akokr viszont sajna a Jobbiknak igen nagy eselye less, igy kerdest meddig tudjak meg ragni a migrans gumicsontot.

BéLóg 2015.12.01. 13:00:53

@csak egy néző: Te olvasni sem tudsz? Hol, mikor és hova hátráltam meg, pláne "egy pillanat" alatt? Nézzél már pár sorral feljebb, ökörpörkölt!
Nagyarcú faszfej meg legfeljebb te lehetsz, miközben ekkora pofonba szaladsz bele.

McZozo 2015.12.01. 13:08:55

@Kalmár: HAt a hitel rendezesrol annyit hogy nekem pl 4 ezer forintal csokkent ahavi torleszto ezzel szemben 10 evvel emeltek meg a futamidom. Szoval csak a szajuk votl nagy de nem rendeztek semmit. Annyit rendeztek csak hogy akinek volt amugy is penze az olcsobban rendezhette a tarotzasat. aki igazan bajba volt azon egy dekat se segitettek.

A gazdasag joletet szinten nem tudom honnan vetted. Mikor atvettek a kormanyrudat beforgattak a magannyugdijunkat ezzel hotak vissza kicsit az allamadossagot, azonban ha nezed meg a ksh adatait is azota mar ujra meghaladtuk a korabbi MSZP alatti zaro erteket tehat sokkal gyorsabban adosodtunk el mint korabban, arrol nem beszelve hogy mindennek nagy resz az imf szabadsagharcuknak koszonheto amikor ius dupla kamatokert vettek fel orba szajba ahitelt a piacrol csak azert hogy az imf nehogy beleszolhasson az unorthodox gazdasagpolitikajukba.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 13:18:17

@McZozo:

"Most fuggetlenul, hogy szeretjuk vagy nem szeretjuk a bevandorlokat, ha ez szerinted nem szemetseg akkor semmi."

MIért lenne szemétség? Magyarország ezzel is betartja a menekültügyi egyezményeket. Mióta szemétség a törvények és nemzetközi egyezmények betartása? Szerbiát még Németország is biztonságos országnak tekinti, mi miért ne tekintenénk annak?

"Es ennek a tukreben nem lehet azt mondani hogy most johetnek legalisan."

Ha bizonyítani tudja, hogy Szerbiában nem kezelték megfelelően a kérelmét vagy ott valamilyen okból mégis veszély fenyegeti, akkor jöhet.

Vagy már az is a magyar kormány hibája, hogy Szerbiában nem üldözik a migránsokat?

csak egy néző 2015.12.01. 13:20:25

@BéLóg:
"Ha egyetlen lehetőségem lenne hogy megtaláljalak valahol benne lennénk a hírekbe de tényleg.
Ha erre vágysz, nyugodtan add meg vagy küldjél mélt faszparaszt!"

Faszfejkém, erre kapsz egy címet, ahol esetleg összekuszálnák a protkódat.

"Mail helyett inkább egy címet adok meg, a hírekben nem leszel benne, de legalább megkapod a megfelelö kezelést:
Budapest, Balassa u. 6"

Erre te bátor köcsög, mitválaszolsz?

Anyádat meg látogasd meg te a Balassa utcában, ne engem kérjél meg rá.

Haha, beszartál egyből.DDD

tralalala 2015.12.01. 13:27:33

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Bizony! És a GDP is nő! Igaz, mintegy 3 %-át a külföldön dolgozók utalják haza.... "

Nyilván Magyarország az egész világon az egyetlen, ahová hazautalnak pénzt, ilyen nem lehetséges egy más országban sem, sőt Magyarországról sem utal el senki pénzt pl. Romániába vagy Szerbiába, szóval ez tök releváns, és igen erős érv bármi mellett.

Köszönjük.

tralalala 2015.12.01. 13:30:16

@McZozo: "a korabbi MSZP alatti zaro erteket tehat sokkal gyorsabban adosodtunk el mint korabban,"

Nettó pénzben kifejezve az egész világ folyamatosan adósodik elfele, Németországtól Bulgáriáig.

A GDP-arányos államadósság viszont csökkent. Ez ugye a maastrichti kritérium is. Ez viszont elég kevés országnak sikerült.

tralalala 2015.12.01. 13:33:10

@McZozo: "arrol nem beszelve hogy mindennek nagy resz az imf szabadsagharcuknak koszonheto amikor ius dupla kamatokert vettek fel orba szajba ahitelt a piacrol "

Egyrészt ez egy legenda, mikor előtörlesztettek, akkor már elég egyforma volt a kamat, és ráadásul a piacinak volt egy csomó egyéb hozadéka is. Lásd pl.

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/nem-olcsobb-az-imf-mint-a-piac-397714

privatbankar.hu/kotveny/ennyi-az-imf-hitel-kamata-valojaban-es-ezert-nem-tul-kedvezo-jelenleg-255578

Másrészt az idő Orbánt igazolta, mindenki visított, hogy ez katasztrófa, miközben soha ilyen alacsony nem volt az alapkamat, csökkent a devizakitettség, stb.

Köldök_szösz 2015.12.01. 13:45:39

A magyar reformok működnek!

300 felett az euró és egyre emelkedik.

gondolom ezek is csak olyan tákolt tények, biztos hazugság tehát ha bemennék a pénzváltóhoz akkor ott igazából csak 150 forint lenne egy euró :DD

McZozo 2015.12.01. 13:53:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Figyelj ha neked ez normalis hogy ha van rajtad sapka akkor azert nem johetsz ha meg nincs rajtad sapka akkor meg azert akkor nincs ertelme errol beszelni mert az ertekrendszered teljesen mas.

McZozo 2015.12.01. 13:55:09

@tralalala: ezt mar mas blogban tisztaztuk hogy nem igaz csak azota is beakadt nalad. mert fdp aranyosan se csokkent

tralalala 2015.12.01. 13:57:42

@McZozo: De itt akkor miért írják?

ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&language=en&pcode=teina225&plugin=1

2003-2010 = 50%-ról 80%-ra
2010-2014 = 80%-ról 76%-ra

tralalala 2015.12.01. 14:02:42

@TrójaiVasParipa: És ez igazából tök jó mindenkinek, aki külföldre termel, meg tök jó azoknak a termelőknek/szolgáltatóknak is, akiknél most inkább költik a pénzt a magyarok a relatíve drágább külföldi helyett. Pl. belföldi turizmus, belföldi termékek.

Igen, vannak hátrányai is a magas eurónak, meg előnyei is. Ez egyáltalán nem olyan fekete-fehér, mint ahogy láttatni szeretnétek.

high up! 2015.12.01. 14:03:14

@BéLóg: "Pláne nem szarok bele abba az országba ahol születtem akkor se ha időnként nem vagok otthon."

Elmetrotyli, pont a magadfajta cseléd genetikájú, Nyóccosztály hiányos suttyója az álma minden diktátornak. Kádártól, gyúrtcsányon át Orbaneszkuig mind beszopatott téged meg a felmenőidet, mert te nem akartál beleszarni a gazdijaid szopatásába. Ezt még a te debil agyad is fogja (néha napján), csak hát a tipikus hungaricum, a cseléd hajlamú genetikád hajt, hogy tovább szolgáld az uraságot. Mert most aztán tuti hogy a nyerő oldalon állsz, oszt hónapra megdöntöd majd az zegész világot. Nem gyüttek be a komcsik, nem gyüttek be a népnemzetiek, nem gyüttek be a visszasírt komcsik, há akkor ezek már csak begyünnek - nemde?

Oszt lassan már a nyugdíjat hozó póstás se kopogtat nálad, de te még mindig drive-on vagy az aktuális uraságod kiszolgálásáért.

Ezt szeretem bennetek Átlaghülyemagyarokban: ahogy egy egész életen át végigszopatnak titeket, mindenbe belebuktok, de csak nyomjátok tovább.
Miközben az uraságaitok meg annyit loptak tőletek, hogy még az ükunokáik is arany WC kefével törlik ki seggüket a szarás után, míg te a svájci frankon bebaszott panelodban még is csak harmadáig húzod le, hogy takarékoskodj a vízszámlán.

FOLYTASSUK!

McZozo 2015.12.01. 14:03:35

@tralalala: Nem volt azonos a piaci kamat es az imf kamat, en akkor olyan helyen dolgoztam hogy napi szinten neztem a kamatokat es nagyon nem volt azonos szazmilliardokat jelentett az orszagnak penzkidobasba hogy a piacrol finansziroztak.

A piaci alapkamat egy mas teszta Matolcsiek szandekosan nyomtak le. ezzel galyravagtak a forintot es a sok chf hiteles azota is szivja a fogat emiatt. Mas kerdes hogy hosszu tavon elobb utobb ezt meg kelett tenni mert a magasan tartas is elviselhetetlen volt csak rosszkor rossz helyen es tul; brutalisan kovettek el.

Visitani meg jogosan visitott a vilag mert amit akokr csinaltak az szimplan oroszrulett volt amibe nagyon csunyan bele is bukhatott volna az orszag. Igyis 3-4 evvel emiatt tovabb tartott nalunk a vilagvalsag mint mas europai orszagokba. Egy szerencsejuk volt amire sokan nem szamitottak es bejott nekik hogy a fed europaval ellentetesen nem a megszoritasok mellett tette le a voksot mint valsagkezeles hanem elkezde penzel szamolatlanul teriteni a piacot. Ez a penzboseg volt a motorja annak hogy a toke elkezdte keresni milyen kockazatos befektetesbe tudja kihejezni a penzet. es akkor a Magyar kotvenyek eleg kockazatosnak szamitottak viszont magas kamatot igertek ezert egyes alapok ontottek ide be a kockazati toket. Ezt nem lehetett elore latni, mert siman lehetett volna az a forgatokonyv hogy az amerikaiak is eszeveszett megszoritasokba fognak es akkor azota magyarorszaggal mar a wc t mosnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 14:07:08

@McZozo:

"Figyelj ha neked ez normalis hogy ha van rajtad sapka akkor azert nem johetsz ha meg nincs rajtad sapka akkor meg azert akkor nincs ertelme errol beszelni mert az ertekrendszered teljesen mas."

Figyelj ha neked ez normalis, hogy Magyarország köteles legyen menedéket adni bárkinek, aki kéri, akkor nincs ertelme errol beszelni mert az ertekrendszered teljesen mas.

Tudod - persze, hogy tudod -, a menekült a menekültjogi egyezmények alapján nem válogathatja meg, hol kérjen menedéket. Az első biztonságos országban köteles ezt megtenni, és az nem Magyarország. Ha nem teszi ezt meg, akkor onnantól nem menekült, tehát nem jár neki menedék.

De ezt már ezerszer leírták, csak a migránssimogatók szeretik elfelejteni.

McZozo 2015.12.01. 14:08:22

@tralalala: nem tudom ott miert irjak de menj fel a ksh oldalra nezd meg az allamadossagot a gdp t es tedd ossze es mar akkor se stimmel ez a novekedes

high up! 2015.12.01. 14:11:24

@tralalala: "A GDP-arányos államadósság viszont csökkent"

Hát te se politkia kérdés vagy, hanem elmeorvosi.
Hiába, hajt téged is a genetikai drive, nem számít itt a haudozás, csak jól csengjen. Nem a véredben, hanem a génedben van a hazudozás öröme a gazdiért.

Ja jut eszembe, Orbaneszku gazdid meg aszonta 2011-ben, hogy 2014-re 65% lesz az államadósság, 2018-ra meg 50%. Többek közt ezért is nyúlta le a 3000 milliárdos manyupot. Oszt 65% helyett volt 80%, 50% helyett lesz 78%.

Oszt akkor hova lettek ellopva az ezért beszedett 1000 milliárdos megszorítások, hogy 6 év fosztogatás után ilyen vert szarként néz ki az az államdósság?

FOLYTASSUK!

tralalala 2015.12.01. 14:12:16

@McZozo: "Nem volt azonos a piaci kamat es az imf kamat,"
De pont a cikkben arról van szó, hogy milyen egyéb járulékos költségei és hátrányai vannak az imf hitelnek. Rövid futamidő, devizakosár, stb. A politikai üzenetéről nem is beszélve.

Az egyéb eszmefuttatásaid pedig érdekesek (őszintén), de közben a valóság mégiscsak az, hogy nekik igazuk lett, neked meg nem.
+ Nyilván a lehetőségeitek is különbözőek. Lehet, hogy titkosszolgálati vagy egyéb módon már régóta lehetett tudni, hogy mire készül a fed. Ez esetben nem oroszrulett volt, hanem jól kihasznált lehetőség.

Nem engem kell meggyőznöd, mert én nem különösebben értek hozzá, de hát lássuk be, végső soron az eredmény beszél. Az pedig Orbánékat igazolta.

"galyravagtak " gajra. nem "kis ágacska", hanem "gajdesz". Bocs, ez egy ilyen vesszőparipám :D

tralalala 2015.12.01. 14:13:50

@McZozo: de miért sejtem én azt, hogy ha a ksh adatokkal jönnék valami kedvezőbb témában, akkor egyből azt ajánlanád, hogy de ne ott nézzem, hanem az eurostaton? :D

tralalala 2015.12.01. 14:15:53

@high up!: tudod az a vicc, hogy ezzel a szerinted borzalmasan katasztrofális teljesítménnyel még mindig 34%-kal jobbak, mint a másik szóbajöhető párt :D Szóval marad a Fidesz, nyugi.

A Miniszterelnök Úr pedig mindig számíthat rám. Ha kell, én még az életemet is feláldoznám érte. Reggel az első imámat érte ajánlom.

McZozo 2015.12.01. 14:16:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: sose irtam olyat hogy adjanak barkinek, de jelenleg pont a forditottja van hogy nem adtak meg senkinek. Nekem egyik se helyes veglet az igazsag szerintem mindig a ketto kozott van.
De ezzel egyutt felesleges riogatni mert meg maga a nagyvezir is elszolta magat kint hogy a menekultkerdes nem magyarorszag problemaja mert ide senki nem akar jonni. (ezt nem en mondom hanem a veziretek mondta szo szerint) Az egesz musor annak szolt hogy legyen megint egy tema amivel orszagon belul visszaszerezheti az elvesztett egy masfel million embert akik tavasszal elparologtak a szavazok korul. Ezzel egyutt mint irtam en mindig is tamogattam azt hogy a hatar normalisan meg legyen oldva akar keritessel is igen, viszont legalais keretek kozott regisztralni es atsegiteni az orszagon lehetett volna normalisan is. azonkivul hiaba emlegetet szerbiat ad egy masfel million menekultet nem tudnanak ok se lekezelni, ezt egy europai orszag se tudja egyedul lekezelni lassan mar a nemetek is megrokannak akkor meg nagyon egyszeru rajuk tolni a szart de az nem megoldas csak a szarkupac odebb tolasa. raadasul ezen az alapon nem is ok voltak az elsok hanem gorogorszag, mert ugye ottl eptek at torokbol, tehat akokr a masfel million embert a gorogoknek kell befogadni, ami ugye ismerve a gorogoket plusz az evek ota tarto valsagukat szinten egy vicc elkepzeles.

McZozo 2015.12.01. 14:21:43

@tralalala: ha neked az pozitiv eredmeny hogy az allamadossag indokolatlanul nott szazmilliardokkal akkor tenyleg folosleges beszelni. szamold ki hany milliardot vettek fel akkor nezd meg hogy az imf tol let volna 2-3 % kamat a piacrol 5-6 ert vettek fel szamold ki a harom szazalek kamatkulonbseget es megkapod hany szaz milliardal nott emiatt az allamadossag.

high up! 2015.12.01. 14:21:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Most a magadfajta rögeszmés betegének minek magyarázza el az ember 100-adszorra, hogy Magyaro tagja mind a Genfi Konvenciónak, mind az EU-nak, így képzeld el, hogy igenis vannak kötelezettségei a menedék ügyekben!
És nem az hogy mindnekit befogadjon, hanem hogy mindenkit elbíráljon.

Az EU ezt még enyhítette is azzal, hogy az elbírálásra átvett 100 ezreket és Orbaneszkunak csak regisztrálni kellett volna a menekülteket. Na dehát jól tudjuk, hogy ezeket a szabályokat a mi kis félázsiai diktátorunk páros lábbal rúgta fel, ahogy azt Putyin eftárs elvárta az EU bomlasztási tervében.

Oszt az egyedüli, aki nemzetközileg megbukott és az ország renoméját tropál szétbomlasztotta, azok Orbaneszku és ez által a magyarok voltak. Ezt hívják a hülyéi "Megoldottuk!"-nak.

FOLYTASSUK!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 14:22:57

@McZozo:

Értsd meg, hogy az EU-s és nemzetközi menekültügyi egyezmények alapján egy Szerbiából érkező NEM jogosult Magyarországon menedékre. Nehogy már Orbán legyen a hibás azokért az egyezményekért, amelyeket talán még a születése előtt kötöttek...

"hanem a veziretek mondta szo szerint"

Vezíretek? Személyeskedj a kedves családtagjaiddal, ne velem - én nem személyeskedtem veled.

tralalala 2015.12.01. 14:23:18

@McZozo: Mondjuk ha én házibulit rendezek, és meghirdetem facebookon, hogy jöjjön mindenki, mert van ingyen pia, és akkor ötszáz alkesz megjelenik, akkor tök reális, hogy szétosztogatom őket a szomszédoknak, mert hát ennyit mégsem tudok ellátni. De csak miután a tizenöt legjobb fej alkeszt megtartom magamnak.

Bocs de ki hívta a migriket? Ki nézett el udvariasan, mikor kiderült, hogy max 10-20%-uk menekült? Ki nem volt hajlandó hónapokig tudomásul venni, hogy 70%-uk katonakorú férfi? Ki pörgött az arcán hónapokig, hogy a rohadék keleti államok fingerprintelni meg regisztrálni akarnak? Ki ordított, hogy wilkommenskultur van?

Ki szavazott erre? Ki akarta ezt?

Basszus, hát ebből ki kell maradni és kész.

McZozo 2015.12.01. 14:23:19

@tralalala: azert jottem a ksh val mert az koztudottan nem egy mszp kozeli ceg, hanem ellenkezoleg inkabb a fideszhez szokta igazitani a jelenteseit es ha meg ok is azt irjak hogy a gdp 5% al nott az allamadossag meg 20 al akkor sehogy se jon ki a gdp aranyos allamadossag csokkenes

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 14:25:45

@McZozo:

"tehat akokr a masfel million embert a gorogoknek kell befogadni"

Orbán hozta az EU-s törvényeket? Akkor ugrálj, ha szerinted ő hozta. Ha szerinted sem ő, akkor ne Orbánt fikázd, hanem adj be petíciót az EU-nak.

tralalala 2015.12.01. 14:25:47

@McZozo: Bocs de a cikkekben egyáltalán nem ilyen számokról van szó. Azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy te azt mondod, hogy de te jobban tudod, mert ezt bárki mondhatja.

high up! 2015.12.01. 14:26:56

@tralalala: "A Miniszterelnök Úr pedig mindig számíthat rám. Ha kell, én még az életemet is feláldoznám érte. Reggel az első imámat érte ajánlom."

Hú bammeg, nálad a cseléd genetika már egyenesen overdrive-ba kapcsolt!
batyu meg a kaszt eftársia egyre kétségbeesettebb, hogy ilyen fórral kegyvesztettek lesznek a gazdinál, oszt esetleg kirakja a szürüket a fidesz nyalonc táborából. Oszt akkor kérezkedhetnek vissza a maszophoz megint valamilyen hasznos hülye állásra.

FOLYTASSUK!

tralalala 2015.12.01. 14:28:52

@McZozo: Hát én nem tudom, de ha az eurostaton meg kb. mindenhol azt írják (nem magyar érdekeltségű források), hogy csökken a gdp arányos államadósság, akkor én elhiszem.

tralalala 2015.12.01. 14:29:48

@high up!: Most akkor letérdelek, és a Miniszterelnök Úrhoz fogok imádkozni, hogy a tévelygő lelkedet Hozzá vezesse. Remélem, Te is megtalálod majd az örök boldogságot a Miniszterelnök Úr hű szolgálójaként!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 14:30:26

@tralalala:

Ezeket a forrásokat mind megvette a Patás Orbán.

McZozo 2015.12.01. 14:31:53

@tralalala: mondjuk ez a merkeles behivo duma pont ugyanojan csusztatas volt mint a gyurcsanyos hazudtunk. Kiragadtak egy szot egy mondatot a szovegkornyezetbol es azota ezt fujja mindenki. Szerencsetlen mondat volt de azert nem azt mondta hogy na mehet mindenki. MAsik ha annyira nem befogado lenne merkel na akokr mar hegyekben allnanak nalunk is a menekultek miota meg becsuktuk a kaput a fel Balkan langokban allna.

En se mondtam hogy mindenki jojjon es igen lassu az eu. Ezt aproblemat itt nem lehet megoldani ezt a helyszinen meg a torokoknel kene megfekezni. DE ugye evek ota csicskaztatta az eu a torokoket meg a tamogatasokat is felere levette igy aztan csodalkoztak mikor a torokok azt mondtak a menekultjeiknek hogy na akokr irany nemetorszag. De ezzel egyutt meg mindig azon porgunk mi hogy minket megszallnak a muzulmanok az egy mint tobszor mondtam egy hulye muzulman se ide akart jonni es meg mikor a kotelezo elosztasrol van szo meg miondig csak 2300 menekultet adnanak nekunk, ami szinten eleg nevetseges mivel az eun belul szabad mozgas van tehat ha ide is kuldik oket masnap mar mennenek vissza. raadasul annak fenyeben hisztizunk 2300 ember miatt hogy a masik oldalon meg kb egymillio ember lepett le tolunk.

high up! 2015.12.01. 14:33:50

@tralalala:

faszikám, hol a magyarázat a lenyúlt, és nem az államadósság csökkentésre fordított sok 1000 milliárd forinthoz?

Ammeg megvan, hogy 2002-ben az EU 28-ak közül egy főre eső GDP tekintetében még 9 ország volt Magyaro möhött?
2010-ben még mindig 8?
2014-ben meg már csak 4????

Ennyit ér a te Orbaneszkud meg matrollcsid, Európa betegét csinálták meg ebből az országból.
Nálatok Átlaghülyemagyaroknál már csak arra megy ki az játék, hogy a gyerekeitek is pont úgy szopjanak egész életükre, mint ti.

FOLYTASSUK!

Zár Balta 2015.12.01. 14:34:45

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: Jó lenne ha szétbasznák a picsád végre és aidsben rohadnál el. Már nagyon ideje lenne bolgár hazaáruló takony váladék !

tralalala 2015.12.01. 14:35:39

@McZozo: " a masik oldalon meg kb egymillio ember lepett le tolunk. "

Szerintem inkább egymilliárd.

Hogy tudhatott nőni a GDP egyáltalán, ha az ország tizede eltűnt szerinted? :D Magyarországnak konkrétan pozitív a migrációs rátája, azaz többen jönnek, mint mennek.

www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2112.html

tralalala 2015.12.01. 14:36:37

@high up!: Ne aggódj, a Miniszterelnök Úr téged is szeret, bárhogy mocskolod! Ő végtelenül jó, és bölcsen irányítja az országot személyében még legalább húsz, szellemében pedig további ezer évig!

McZozo 2015.12.01. 14:38:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Figyu mindegy mire hivatkozol, mert az igaz hogy a gorogoknel kelett volna beadniuk a kerelmet de tudtommal az nem azt jelenti hogy ott is kene maradniuk csak hogy ott indulna az elbiralasi kerelem.

Ezzel egyutt ha most elszakadsz ettol hogy ki a hatarorszag akkor belathatod meg ha ugy is lenne ahogy te mondod akor is az nem problemakezeles hogy az az orszag ami a hataron van legkozelebb a problemahoz az megszivta es oldja meg o ahogy akarja mindenki mas mossa kezeit. masfel million embert az europai tagforszagok 95% a nem tud lekezelni egyedul. Lassan a nemetek is lehuzzak a rolot mert ott telitodott az osszes akkor hiaba teped a szad belathatod hogy gorogorszag nem lenne kepes plane most megoldani ezt a problemat

BéLóg 2015.12.01. 14:43:35

@csak egy néző: Ezt SE értetted mi? Mondd te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak hülyét cinálsz magadból?
Egyébként NEKED kell fojtasschuck lowdownt! megvédeni? Mekkora egy csóringerek vagytok ti ketten!
Vazmeg, a Balassa utcában a lowdown anyja van elszállásolva, minek menjek én oda?

McZozo 2015.12.01. 14:44:43

@tralalala: Ha hiszed, ha nem csak angliaban az jelent meg hogy 1.2M Magyar kert NI szamot itt. Ez az itteni tb szam ami mindennek az alapja. na most vegyuk azt hogy ebbol a fele hazament mert nem jot be neki meg vagy csak idenymunkara jot akokr is minimum 600 000 Magyar van csak itt a UK ban szemben a fidesz altal emlegetett 3-500 ezerrel es akkor meg ausztriarol es nemetorszagrol nem is emlitettunk szot ahol szinten legalabb ennyi van igy szerintem az 1 million meg csak konzervativ becsles. noni meg ugy nohet hogy egyreszt hazudhatnak is de ha eztkizajuk epp napokba jot a jelentes hogy a kulfoldi magyarok majd egy milliard dollart utaltak haza iden is, es ezt is beleszamitjak a gdp be mint ahogy a munkanelkuli ratakba is beleszamoljak a kulfoldon dolgozokat mint munkaval rendelkezo szemelyek

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.01. 14:49:33

@McZozo:

"hiaba teped a szad"

Te meg mosd ki a mocskos szádat.

Én nem szóltam durván hozzád, te hozzám igen. Én nem személyeskedtem veled, te velem igen.

De most megteszem mindkettőt: Menj a szexmunkás anyád gonorrheás vaginájába az undorító stílusoddal.

MOCSKOS LIBERÁLISOK TAKARODJATOK AZ ORSZÁGUNKBÓL 2015.12.01. 14:50:37

Eloszor is a fidesz kormany kivaloan vezeti az orszagot, ezert leszarom, hogy van e korrupcio vagy nincs.
Masik pedig, pusztan elmeletileg tetelezuk fol, hogy ugy alakulna a helyzet, hogy a fidesznek tenyleg nem volna egyetlen egy korrupcios ugye sem.
Akkor sem lenne, semmilyen ketsegem sem, hogy a hazarulo baloldal, PONT IGY VISITANA a korrupcio miatt, mint most.
A baloldal teljesen hiteltelen, szarnak a korrupciora, csak az a problemajuk, hogy nem ok bitorolhatjak a hatalmat, es leginkabb ezert szarom le, az orokos jajveszekelesuket a korrupcio miatt.

tralalala 2015.12.01. 14:51:16

@McZozo: "Ha hiszed, ha nem csak angliaban az jelent meg hogy 1.2M Magyar kert NI szamot itt."

Ez egy rohadt nagy hoax, foglalkoztak már ezzel az álhírrel sokan sokat. Te figyi, nem akarlak megsérteni, de minden tényedet ennyire ellenőrzöd?

index.hu/gazdasag/igazamiigaz/2014/06/09/egymillio_magyar_dolgozik_angliaban/

BéLóg 2015.12.01. 14:54:48

@high up!:

Hihetelen érdem lehet hogy belenézel a tükörbe és azonnal ilyen dolgok jutnak az eszedbe hogy elmetrotyli meg cselédgenetikájú suttyó. Azért mert te képtlen voltán még a nyolcat is elvégezni azt hiszed aki veled szóba áll az is ennyire low level? Nem hig up! vagy te hanem low down! sőt lower down! akit nemrég felkértek hogy legyen már a virtuális fekete test helyett a valódi létező sötétség standard.
A nyugdíjam miatt ne aggódj, arról már olvashattál máshol hogy nem hogy kettő, de négy pilléren áll a dolog, éppen azért mert a fingomban is több szellem van mint benned!
Átlagfaszmegmondóemberként kizárólag abból élsz hogy gyalázod a többséget, de hát ez is csak addig fog menni míg valaki tényleg megtalál. Egyszer elkövetsz majd egy hibát aztán tényleg benne leszel a hírekben. Mindenesetre ugye te is tudod azt, hogy attól hogy egy nikk mögé bújsz, nem vagy láthatatlan!

Tudod emlékszem még amikor virtuális grillezést játszottál az óvodában és mindenki választhatott egy szerepet. Az értelmesebbje lett a gyufa, a vasrács, a gyújtó, de te csak ordítottál és toporzékoltál hogy CSAKIS ÉN LEHETEK A FASZÉN! A FASZÉN!
Hát kedves faszte, az is maradtál.

FOLYTASSUK!

McZozo 2015.12.01. 14:54:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem vagy tisztaban mi a szemelyeskedes. Szemelyedre nezve eddig semmit nem mondtam mindig csak az esemenyekrol irtam, ezzel szemben te most szemlyeskedsz. De hathiaba a stilus az ember, es mikor egy fidesz szavazo kifogy az ervekbol mindig elindul a szemlyeskedes es a gusztustalankodas.

DEhat erezd igy jol magad

tralalala 2015.12.01. 14:56:29

@McZozo: "es mikor egy fidesz szavazo kifogy az ervekbol mindig elindul a szemlyeskedes es a gusztustalankodas. "

És ez mágikusan csak a fidesz szavazókra jellemző, hiszen highup pl. tök higgadtan és nyugodtan kommunikál :D

Figyi, tök elfogult vagy, vedd már észre.

McZozo 2015.12.01. 14:56:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Plusz latszik az agyi kapacitas hogy abbol a hozzaszolasbol csak ez a harom szo jutott el a wichester katedralodba.

McZozo 2015.12.01. 15:03:33

@tralalala: en ezt itt kint olvastam ha nem igaz ebben revidialom magam de ettol meg az altalad bemasolt cikkben a 120 ezres szam nekem iszonyu kicsinek tunik

csak egy néző 2015.12.01. 15:04:16

@BéLóg:
Hiába maszatolsz faszfejkém, beszartál oszt' jó napot.

McZozo 2015.12.01. 15:07:57

@tralalala: nem vagyok elfogult az a baloldalt is ugyanugy tudom szidni ez csak a ti elkepzelesetek hogy aki nem fideszes az gyurcsanyista libsibolsi.

High up hoz nem tudok mit szolni, o is egy elkeseredett orult de ezt az orbanek arokasasa termelte ki, azzal hogy visszahoztak azt a rakosista metodust hogy aki nincs velunk az ellenunk van.

Ahogy lattad is veled is normalisan beszeltem nem szoktam senkinek beszologatni csak azert mert fideszes jobbikos csak targyalni probalok velt vagy valos tenyek menten ha hibazoki elismerem mint az az elobb is tettem. ezzel szemben a kisasszonynal nem ez az elso eset mikor beszelunk hogy elkezd ocsarolni csak azeret mert mar kifogy az ervekbol. Igen ilyenkor en se hagyom mar magam.

tralalala 2015.12.01. 15:25:29

@McZozo:" nem vagyok elfogult "
+
(HighUpot) "de ezt az orbanek arokasasa termelte ki"

Aham, tehát ha valaki ennyire idióta módon ellene van, az is Orbán hibája.

Hátőő... szóval nyilván az ember magáról sosem látja,hogy elfogult, szóval ezt nem fogod tudni belátni. De én azért azt gondolom, ha nem gond.

Balt 2015.12.01. 15:34:23

@♔bаtyu♔: Egyszerű ez: rá kell szervezni a kampányukra és több aláírást összegyűjteni (akár nemzetközileg), aztán elküldeni őket a búsba.

McZozo 2015.12.01. 15:39:23

@tralalala: Azt gondolsz amit akarsz, ettol meg teny, hogy az orszag kette szakitasat nem a mszp vagy az szdsz kovette el hanem az elso orbany kormany bukasa utan a fidesz asta ki a csatabardot es tartja fenn ezt az ellensegeskedest azota is. Ugy e a nemzet nem lehet ellenzekben es tarsai ezek mind nem a baloldarol jottek ha jol emlekszem. Orbanek egyszeruen rajottek arra hogy harcos retorikaval konyebb nagy tomegeket megszolitani es egyben tartan. Most is folyamatosan ez megy hol a komcsizassal, hol a gonosz unioval hol a gonosz amerikaiakkal, hol a szemet zsidokkal akik a nemzetre tornek, most meg a terrorista keleti migranshordakkal, folyamatosan haborus retorikat tartanak fenn. Iden tavasszal volt az egyetlen idopont amikor kezdtek ezekbe belebukni a navos ugyeik az internetado a questor ugyek miatt csak pont idobe jot a migrancs valsag amit nagyon jo politikai erzekkel meglovagoltak es ujra fegyverbe tudtak hivni a szavazokat, igy pillanatnyiag felreraktak veszelyhelyzetbe a serelmeiket a szavazok mert ugye mikor tamadnak minket akkor felre kell raknia belso ellenteteket. Ezt probaljak most magy huzni mint a retestesztat ameddig lehet.

Balt 2015.12.01. 15:39:30

@Khonsu: Ha bukna is, az fix, hogy nem gyurcsánybajnai fog visszajönni. Márpedig más nincs azon a térfélen.

csak egy néző 2015.12.01. 15:40:09

@Balt:
Nehogy azt mond, hogy Európában is 2/3-a van.DDD

McZozo 2015.12.01. 15:47:20

@Balt: Baloldal addig nem fog visszajonni mig a valasztasi rendszer vissza nem all, illetve mig a leszalamizott baloldal meg nem ujjul es ossze nem all. Erre pillanatnyilagsemmi esely mert ha nem fognak ossze a baloldalona partook akkor szamszeruleg nincsenek annyian hogy barmi sanszuk lenne valaha is. Osszeallni meg nem tudnak a gyurcsany miatt mert akkor az ingadozo szavazok nem tennek oda a voksukat. Sajnos patt helyzet van mert gyurcsany szavazoi nelkul nincsenek elegen viszont vele meg az ingadozok nem jonnek be. Igy sajnos ha tetszik neki ha nem el kene fogadnia hogy annak az erdekeben hogy a baloldalnak valaha eselze legyen neki igenis le kene lepnie a politikabol

Balt 2015.12.01. 16:04:29

@csak egy néző: Az a vicc, hogy ők maguk mondják:
Azért indítják az akciót, mert "tartanak tőle, hogy más országokra is átterjed az a fajta politizálás, ahogyan a magyar kormány eltávolodik az európai alapértékektől." :))

Viccen kívül: Ha sikerül az 1 milla aláírást összegyűjteniük (1 év alatt!), akkor elmondhatják, hogy 1:480-ad van. A ballibáknak. :))

BéLóg 2015.12.01. 16:31:03

@csak egy néző: Te, az a szag amit TE érzel az a te gatyádból jön, hiszen köztünk elég komoly távolság van, úgy kiló méterben mint gondolkodási képességben. ha te úgy gondolod, NEKED kell megvédened lower down! faxtársat, akkor már eleve szerencsétlen lehetsz.
De mivel annyira lógsz rajta, csak nem vagy egy lower down! FOLYTASSUK nikk-klón?
Akkor nem inkább a saját neveden kéne írnod, beszari!

csak egy néző 2015.12.01. 18:38:39

@BéLóg:
Faszfejkém, miért is védtem én meg? Én csak rajtad röhögök baromarcú, hogy befostál, hogyy esetleg jól pofán vert volna.
Lemosott itt, mint eső a libaszart, te beképzelt fasz.

fidesz maszop dk egykutya 2015.12.01. 21:44:28

@Kalmár:
"Most komplett műszakokat csuknak le."
Ja! nehogymá az átlagdolgozó is lopjon! A kormány nem szereti a konkurenciát :)

"Ma csak az nem dolgozik aki nem akar! Nem kapni napszámost a szüretre."

Persze hogy nem, mert annyira nevetséges összeget kapnának érte, hogy inkább külföldre mennek már azok is dolgozni :DD

"A lakás árak és a bérlemények padlót fogtak a szocik alatt, most alig kapni albérletet és a lakások is napok alatt kelnek el."

Már ahol... vidéken mást mondanának. Egyébként mi is abban jó, ha drága az albérlet? Negatív rezsicsökkentés?

"A dolgozó gyerekeket nevelők sokkal többet keresnek."
A dolgozó nem gyerekeket nevelők meg sokkal kevesebbet.

"Az egykulcsos és a chf hitel rendezés is milliárdokat tett az emberek zsebébe."

Miután többször annyit kivett a zsebükből, a forint árfolyamának bedöntésével.

"ezen tök felesleges vitázni, amikor 2 éve folyamatosan nő a kiskereskedelmi forgalom"

Máshol meg még több éve... tudod a válságok után ez így szokott menni, csak nálunk fogta vissza a kormány faszkodása.

"Ha a szemünket Görögországra vetjük, láthatjuk, hogy már 200% az adósságuk giga a munkanélküliség, 40% csökkentek a bérek. Szóval ezt a válságot kategóriákkal jobban kezelte a Fidesz."

Nem azt, hanem egy jóval enyhébbet :)

Undorító sunyi egy agitprop "elvtárs" vagy.

BéLóg 2015.12.01. 22:08:42

@csak egy néző: Kedves Dickhead! MIVEL is mosott le low down! engem? Ne kímélj, mert nem én szartam össze magam, hanem te az erőlködéstől, magad írtad hogy érzed is a szagát, Deggsugasz!
Még annak se néztél utána hogy a Balassa utca 6 alatt low down! anyukáját kezelik a pszihiátria osztályon és szerette volna ha én látogatom meg őt maga helyett!
Ez a legalja lentebb magyargyűlölő xaf mégcsak nem is itthonról osztja az észt, hanem arra vág fel hogy ő már rég itthagyott minden parasztot az országban, bizony, téged is segghülyém, mert ha nem lennél az te is elhúztál volna innen a vérgeztibe (sic). Marha vicces olyan seggét nyalnod aki téged még hülyébbnek néz mint engem? Mert nekem leírhatja hogy orbánhívő, ezért nem megyek el, de rólad, akinek súlyos és kezelendő orbánfóbiája van, csak annyit tud mondani hogy cselédgenetikájú otthonmaradó semmire nem képes veszett kutya!

csak egy néző 2015.12.01. 22:23:01

@BéLóg:
"Itt hagyott minden parasztot" látom te faszfej.
Na mára elég is voltál. Csá.

BéLóg 2015.12.01. 22:31:03

@csak egy néző: A vicc hogy ez éppen rád érvényes, mert én véletlenül legalább 2000 kilométerre vagyok szarszagú szádtól szerencsétlen szemétláda szopósbérenc :-)

mézesmackócskácska 2015.12.09. 19:21:34

Egy nép olyan kormányt választ magának amilyet megérdemel...
Ez egy nemzetszocialista fasisztoid kommunizmusért ácsingozó horda... pont ezt érdemli...

BéLóg 2015.12.09. 21:17:05

@mézesmackócskácska: Váúúú! Mekkora következtetés!
Engedelmeddel ha valaha a ballib oldal újra kormányra kerül ennek a nemzetiszocialista fasisztoid kommunizmusért ácsingózó horda demokratikus jóvoltából, már ha még élek akkor, úgy engedelmeddel majd a képedbe törlöm az egészet!

Mert tudjuk, minden olyan nép amelyik NEM a baloldalra szavaz, a negatív IQ-jú nemzetiszocialista...... (satöbbi).
DE abban a pillanatban hogy másra szavaznak, na akkor lesz szuperintelligens, demokrata, liberális, öntudatos, ájrópéer.... (satöbbi) akár EGYETLEN pillanat alatt!

mézesmackócskácska 2015.12.09. 22:33:03

@BéLóg: ki beszélt itt liberálisokról... meg európárol?
Nehéz megemészteni az elmúlt 25 évet de javaslom kezd el...

csak egy néző 2015.12.09. 22:58:59

Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."

BéLóg 2015.12.09. 23:09:15

@mézesmackócskácska: Áááá. Ezt benéztem.
itt az egész ország és az egész nemzet egy selejt. Látom, te is egy olyan szarjunk-a-saját-fészkünkbe-hiszénmár-nemisvagyok-idehaza-kapjátokbe! faxalap bunkovics vagy!
Utólag is bocsánat!
süti beállítások módosítása