HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2020.03.09. 22:32 Politikazabáló

Dobrev Klárát miniszterelnöknek?

Címkék: választás ellenzék Fidesz Gyurcsány Ferenc Dobrev Klára KESMA

Micsoda böszmeség!

Ha ez Gyurcsány terve, akkor

  • nem sok esélye van az ellenzéknek az összefogásra
  • nem sok esély van a kormányváltásra 
  • továbbra sem érti, hogy ő még mindig inkább gátja a kormányváltásnak, mint a motorja

Dobrev Klárát nem fogja tudni letolni a jobbikos, momentumos, LMP-s szavazók torkán, és talán még az MSZP-nél is megakadna. De a legfontosabb, hogy a Fideszből kiábrándultaknak és az elbizonytalanodó fideszeseknek pont elég ahhoz, hogy ne voksoljanak erre a lehetőségre. 

A Fidesznek ezért is kell Gyurcsány. Nagyon sokaknál még mindig inkább szitokszó. Hiába magas az ismertsége, ugyanilyen magas az elutasítottsága. Dobrev Klárára is mindkettő igaz, még ha kicsit alacsonyabb az elutasítottsága. Ezért sem lett végül semmiféle elszámoltatás, a KESMA 476 (Közép-európai Sajtó- és Média Alapítvány 476 sajtóorgánuma) pedig előszeretettel gyurcsányozik a mai napig. 

Amíg nincs új vezető az ellenzéki térfélen, Gyurcsány könnyen tetszeleg annak vezetőjeként, de amint feltűnik valaki, akinek van elég karizmája, és még nem piszkolta össze a politika, azzal teszi a legtöbbet az ellenzék sikeréért, ha hátralép egyet, vagy inkább kettőt. 

Gyurcsány nyomulása szigorú figyelmeztetés az ellenzék többi szereplőjének is, hogy ne hagyják magukat, se a pártjukat, és találjanak olyan embert, aki mögé érdemes lesz majd beállniuk. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr4415512878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boycie 2020.03.09. 23:27:53

Ha a DK lesz a legnagyobb ellenzéki párt az összefogásban, akkor logikus hogy ők jelölnek miniszterelnök jelöltet. Mondjuk egy Niedermüller vagy Varjú László sokkal nagyobb PR katasztrófa lenne mint a Dobrev Klára. Ez van. A DK tele van teljesen idióta és lejáratódott figurákkal. Ha mégis ők a legnépszerűbbek, annak nyilván oka van: van egy olyan csőcselék akiknek ezek tetszenek :)))
Az MSZP dettó. Nem véletlen hogy a nulla méretű Párbeszéddel kötöttek szövetséget csak azért hogy a jóllakott napközis vigyorú, amúgy kb semmihez sem értő teszetosza Karácsonyt importálhassák.
Végig kéne gondolni hogy miért ilyen silány a "demokratikus ellenzék" emberanyaga. És akkor még a Jobbikról nem is beszéltünk. Adolf Hitler cukiskodik, akkor ő is lehetne lassan közös jelölt.

Tehetetlen Dodó 2020.06.12. 19:42:43

Ha egyáltalán lehetséges, akkor Klárika még egy fokkal visszataszítóbb, mint az ura.

GyMasa 2020.06.17. 01:20:26

"de amint feltűnik valaki, akinek van elég karizmája, és még nem piszkolta össze a politika,..."
... azt záros határidőn belül kicsinálják a saját oldaláról!
Lásd Botka!
(habár tökre nem értem, hoyg a csávó egy igazi politikai veterán, azt' mégis hagyta magát bepalizni a '18-as választások előtt.)
Szóval, normális embernek eszébe sem kellene jutnia, hogy elvállaja ezt a szerepet.
süti beállítások módosítása