HTML

Politikazabáló

Minden, ami politika. Minden politika. Szakmai és szubjektív szemmel. .................................... politikazabalo@gmail.com

Friss topikok

2021.10.08. 21:08 Politikazabáló

Márki-Zay Péter és az őket nem támogatók

Címkék: előválasztás Jobbik MSZP LMP Karácsony Gergely Márki-Zay Péter

Napokig tartó huzavona után eldőlt, hogy Karácsony lép vissza Márki-Zay javára, és ezután az is kiderült, hogy az MSZP, az LMP és a Jobbik sem áll be Márki-Zay Péter mögé, csak a Momentum. Karácsony pártjáról nincs információ, a Párbeszéd mint párt nem nyilatkozott, de Karácsony pártja nehezen nyilatkozhatna a visszalépett jelölt ellenében. Ha ezek a pártok nem állnak be Márki-Zay mögé, akkor passzivitásukkal bizony Dobrevet támogatják.

Az az MSZP és az az LMP, amelyik ha önállóan indulna, az 5%-ot sem érné el a parlamenti választásokon. Az a Jobbik, amelyik a legtöbb helyen az előválasztás előtt megegyezett a DK-val. Szintén mai hír, hogy lemondott Gál J. Zoltán, Karácsony Gergely kampányfőnöke. Nyilván nem értett egyett a visszalépéssel. További mai hír, hogy Molnár Gyula végleg elvesztette az előválasztást a momentumos Tóth Endre ellenében. Az a Molnár Gyula, aki MSZP-tagként, mégis DK-s jelöltként indult - lett is belőle feszültség.

Márki-Zay szempontjából talán nem is baj, ha kihullanak a régi arcok, a régi politikusok, hiszen valódi változást csak nélkülük lehet elérni. Ahogy Zuglóban is csak a javukra váilk, hogy Tóth Csaba visszalépett. A lassan de biztosan veszekedőssé váló előválasztási műsornak lehet, hogy hosszútávon mégiscsak van olyan hozadéka, ami a Fidesz ellenzékét valamennyire megtisztítja a múlt embereitől. 

Karácsony Gergelynek sokkal több vesztenivalója volt, mint Márki-Zay Péternek, a Fidesz is őt gyalázta a legerősebben, az ellenkampányt is Karácsonyra építették fel, sikerült összegyurcsányozni, de a sokakat meglepő visszalépésével éppen azt mutatta meg, hogy neki nem minden a hatalom, hogy tud olyan komoly döntést hozni, ami egy felelős politikusra vall. 

266 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politikazabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr7016715260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eloi 2021.10.09. 22:50:21

@horex: Mind a zsidó-keresztény, mind a szocialista erkölcs bűnnek tartotta és tiltotta!!!!
Ezért bújnak elő mostanában a sötétből, ahová eddig ki lettek űzve.
Nézd meg a történelemben, a pogány társadalmakban!
Az ókori görögöknél, de főleg Rómában bevett szokás volt! Mert miért ne?
Mert az akkori erkölcs és hit/vallás nem tiltotta.
Tehát ez nagy mértékben erkölcsi és hit kérdés.
Akkor is, ha van egy valós kisebbség, amely valamely hiba folytán esetleg valóban hibás hajlammal vagy testtel született.

Meggyőződésem, hogy nem ők vonulnak a Pride-on, és nem ők akarják az óvodákban, iskolákban érzékenyíteni mások gyerekeit.

élhetetlen 2021.10.09. 22:59:42

@otun: Csak annyit szeretnék mondani, hogy valószínű, hogy a te jó édes anyád volt kurva, és már akkor összeszedett valamit, ami fogyatékosságot okozott nálad, mikor még terhes volt veled, nem tudni kitől. Attól, hogy kurvaanyázol, egy kicsivel sem tűnsz kevésbé zakkantnak, mint amilyen vagy. És ne képzeld, hogy minden agymenésedre válaszolok majd, mert annyit nem érsz, tehát dolgozz csak, írj bátran, nem igazán érdekel.

eloi 2021.10.09. 23:09:48

@Boldeone2: Akarod a listát a Gyurcsány-Apró-Dobrev klán vagyonáról, cégeiről, történetéről???

otun 2021.10.09. 23:09:57

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben/full_commentlist/1#c40713796

1) értelmezhetetlen a mondatod. a blogokról csak a jogosultsággal rendelkezők tilthatnak ki embereket. nem értelmezhető az, hogy hogy lehetne megoldani a lehetetlent, és az sem, hogy miért volnék perelhető, ha meg tudnám oldani a lehetetlent, ami ráadásul egyébként egy legális tevékenység. az állításod olyan ostobaság, mintha azt írtad volna, hogy ha egy lábamputált ember át tudna menni a zebrán, amikor zöld a lámpa, akkor a rendőrség megbüntetné, hiszen ő nem tudhat átmenni.

2) te nem az érveimet soroltad fel, az érveimet szépen letagadtad, mert egy pszichopata, hazug, köcsög fasz vagy. látod, az nem vita, az nem érv hogy orrba-szájba hazudsz.

3) "ha valaki a hétköznapokban normálisan kommunikál, és a blogszférában undorítóan romboló. és minősíthetetlen hangnemet használ, kurva anyázik, stb, az csak annyit jelent, hogy"

az azt jelenti, hogy a blog.hu-n idióta pszichopaták vannak, mint például te is. a hétköznapi életben lehet, hogy nem hazudnád a pofámba, hogy nincsenek érveim. a blogon igen, a pszichés problémáid neked vannak. te pszichopata elmebeteg vagy. te rombolod a blogoszférát ezzel a pszichopata viselkedéseddel. ha te a hétköznapi életben is ilyen hazudozós vagy, és nekimész a Ph.D:-s tudósnak, hogy ő a hülye, és te, a 4 elemis paraszt vagy az okos, ha te a valódi életben ámokfutást csinálsz az akadémián, ha te a való életben így hazudozol, mint itt, akkor te a való életben bizonyára kapsz a pofádra időnként türelmetlen emberektől. a blogon azt hiszed, hogy mindennek nincs következménye, hogy itt csinálhatod az ámokfutásodat.

"„Látod, te meg akarsz győzni, amivel elismered, hogy okos vagyok”, ebből hogy következik, hogy én idióta vagyok?"

írtam, hogy ez következik? nem. írtam máshol érveket arra, hogy miért vagy idióta? igen. sokat. megint csak hazudsz. orrba-szájba. egy hazudós, pszichopata elmebeteg vagy. Még cefetül sem állsz érvelésben. A cefet jobb nálad érvelésben. Te egy sorozathazudozós, pszichopata elmebeteg vagy. Nekem nincs arra időm, nincs értelme annak, hogy itt üljek egész nap, és egyenként, türelmesen cáfolgassam az összes hazudozásodat. Ezért kezellek "elektrosokkal", mert elmebeteg vagy.

Miért álljak én le veled "sakkozni", amikor csak leszarod a táblát, és lesöpröd a bábukat? Miért állnék le sakkozni a nácikkal? Egyikőtök sem tud "sakkozni", egyikőtök sem tud vitatkozni. Miért vársz te érveket, amikor hülye vagy az érvek felfogásához? Ti elmebetegek vagytok, titeket kezelni kell!

élhetetlen: a kis önéletrajzi ömlengésednek se füle, se farka. érthetetlen, hogy mit akartál vele. az viszont érthető, hogy élhetetlen vagy, azaz egy pszichopata kretén.

otun 2021.10.09. 23:19:12

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

1) A Fidesz sokkal nácibb párt, mint a Jobbik
2) Orbánnál képmutatóbb, köppönyegforgatóbb, kétszínűbb hazudozósabb politikust én nem ismerek a világon.

például amikor kommunistázik, közben a kínai kommunisták európai szolgája. de ez csak egy a sok ezer közül, Orbán hazugságainak gyújteménye hosszabb, mint a Lenin összes.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Voloka 2021.10.09. 23:21:25

@otun: Te valami OPNI-ból szabadult egyed vagy.
Olyan szadista, aki örül, az embertársai és a saját nyomorának. A léted tragédia Magyarország számára.

eloi 2021.10.09. 23:22:01

@Boldeone2: Egyébként engem tényleg nem zavar, ha másnak jól megy. Csak kapjak én is valamit! És az ország is haladjon!
És most ez van! Én is kapok, fizuban, adóban, ezerféle támogatásban, és az ország is fejlődik!

A közpénzt eddig is egy holdudvar kapta, csak a balosok alatt nem épült belőle szinte semmi, most épül. Vagy kivitték a külföldiek. Most meg itt marad és magyar vállalatokhoz megy, amelyek magyaroknak adnak munkát. EZ SOKKAL JOBB, az egész országnak!
Oké, lesznek belőle jachtok is. Na és?
Kinek legyen, ha nem azoknak, akik építik az országot, százezreknek adnak munkát?
Legyen nekik. Lehet irigyelni, de minek. Ez már kapitalizmus, nem szocializmus. Kár, hogy sokan fejben még ma is ott élnek a szocializmusban.

Pár szaros milliárdot nekem bőven megér ez is, meg az is, ha nem férnek hozzá még sokáig a ballib országrontók a kormányhoz!!! Mert eddig is mindig szétkúrták az országot.
És elnézve ezt a hat piranha pártot, mégis mire legyek optimista?
Katasztrófa kormányzás lesz. Ha nem adj' Isten...
Addig látnak, hogy kormányváltás. És utána? Kinek, milyen ideológiája mentén mennek tovább, amikor azok szögesen ellentétesek?
És ti ezt akarjátok? :-(

A pénz csak pénz. De az ország sorsa az ország sorsa! Nem egy súlycsoport.

otun 2021.10.09. 23:30:09

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

"Miért is jársz a blogokra? Ah, meg akarod menteni a kommentelők életét. "

te miért jársz ide a blogra? elbaszni az életedet? miért csinálod most már hetek óta azt, hogy meg akarod menteni a kommentelők és az én életemet, csak ráadásul még tizedannyi eszed sincs, mint nekem? mi értelme van annak, hogy te, a 4 elemis, idióta paraszt akarja megmenteni az én életemet?

"ha nem tetszik, akkor nem foglalkozol vele. "

ez rád is érvényes akkor, mi a fasznak jársz ide, ha nem tetszik, ami itt van? miért nem takarodsz el a jó édes kurva anyádba?! honnan veszed te azt, hogy a blog.hu-nak kötelező olyannak lennie, és nekem is kötelező úgy viiselkednem, ahogy éppen te szeretnéd? már mi a faszomnak akarnám én azt szolgálni, hogy a blog.hu pont olyan legyen, amilyennek te, a 4 elemis faparaszt akarja? honnan a faszomból veszed te a bátorságot, hogy itt meg akard mondani, hogy milyen legyen a blog.hu, és milyen ne legyen?

"Rosszabb vagy, mint Szancsó Panza, ő csak a szélmalmokat akarta legyőzni, te a kommentelőket, akik emberek"

te még rosszabb vagy, te is le akarsz győzni, engem, aki ember vagyok, de olyan kis idióta selejt vagy, hogy csak rinyálásra futja tőled. azt hiszed, hogy majd én úgy fogom csinálni a dolgokat, ahogy te szeretnél, csak azért, mert rinyálsz, sírsz, hisztizel.

"nekik is joguk lenne úgy szórakozni, ahogy akarnak. , nem úgy, ahogy te meghatározni akarod."

nekem ehhez pont ugyanannyi jogom van, tehát ne pofázz bele, hogy hogyan szórakozom, te kis minidiktátor fasz! te semmi mást nem csinálsz, csak rinyálsz, sírsz, hogy én ne csináljam azt, amit akarok, viszont te csinálhasd azt, amit te akarsz.

Egy minidiktátor szaralak vagy, akinek hatalma sincs, tehetsége sincs, semmije sincs, de szeretné megmondani nekem, hogy én mit és hogyan csináljak. Milyen alapon, te kis idióta fasz?! Miért kellene nekem úgy ugrálnom, ahogy te, a kis nyomorék elmebeteg szeretnéd?! Elmész te a jó édes kurva anyádba, neki sírjál, hogy "bántanak a cúnya bácik"!

Ph.D.: amikor te azzal jössz a 4 elemiddel, hogy sajtból van a Hold, én meg a Ph.D.-mmel, hogy nincs sajtból, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a te idióta szintedről nézve úgy tűnik, mintha én lennék a hülye. Innen nézve meg te vagy a hülye. A Ph.D. meg végül is azt jelenti, hogy sok okos ember azt mondta, hogy én is okos vagyok. Ezek után meg mégiscsak az a valószínűbb, hogy te vagy a hülye, és ezért hiszed azt, hogy én vagyok a hülye, mert te vagy az.

Közted és köztem, azon kívül, hogy hülye vagy, és a véleméyned ennek megfelelően általában hülyeség, nem az a különbség, hogy te nem akarod megmondani az embereknek, hogy mit csináljanak a blog.hu-n. Dehogynem, te is ugyanúgy meg akarod mondani. Csak te vagy olyan hülye, hogy leírod ezt kézzel százszor, én meg vagyok olyan okos, hogy ezt nem kell megcsinálnom. Te olyan hülye vagy, hogy csak rinyálni tudsz, nekem meg vannak hatékonyabb eszközeim. Neked csak az fáj, hogy hülye vagy, nincsenek eszközeid, és csak rinyálni tudsz. Neked fáj az, hogy neked minden nap kézzel újra be kell írnod a hülyeségeidet, és alig látja valaki. De ez azért van, mert hülye vagy.

Te ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, én nem akarom neked százszor leírni az érveimet, csak azért, mert te nem fogod fel őket. AHogy a ruháimat sem mosom kézzel, és nem győzködöm őket egyenként, hogy piszkosak, meg kéne már tisztulni, hanem bevágom őket a mosógépbe, úgy azzal sem akarom elbaszni az időmet, hogy bircának, vagy neked újra és újra megmagyarázzam, hogy miért vagytok hülyék. Te nem kötelezhetsz engem arra, hogy igenis írjam le százszor különféleképpen ugyanazt, csak azért, mert neked az úgy jobban tetszik. Olyat sem mondhatsz, hogy nekem ne legyen jogom százszor kommentelni, ilyen jogod csak neked lehessen. Te egyszerűen egy önző fasz vagy, aki elő akarod írni nekem, hogy úgy kommenteljek, ahogy neked tetszik, miközben miközben persze fenntartod magadnak a jogot ahhoz, hogy teleszard a hülyeségeiddel a blog-hu-t. Ahogy a többi blogger is. És csak rinálsz, csak hisztizel, csak sírsz.

Nekem kurvára jogom van ahhoz, hogy annyiszor, és úgy kommenteljek, ahogy én akarom. Ez teljesen rendben van így, én ezt bárki előtt, teljesen nyugodtan, tiszta lelkiismerettel fel tudom vállalni.

élhetetlen 2021.10.09. 23:32:09

@eloi: „A rendőr eleve nem azért térdelt a fekete srácon, mert az fekete volt! Hanem mert bűnöző és ellenállt a rendőröknek.„. Ebbe nem mennék bele, hogy négy rendőr miért csak úgy tud hatástalanítani egy bűnözőt, hogy egy helyben megfojtja, három meg nézi. De, ha tudsz olyat mondani, hogy négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt, akkor majd átgondolom az esetet.
„A focipályán focizzanak!”. Fociznak, csak a fehér szurkolók inzultálják időnként a feketéket, és nem fordítva.
„Ennek semmi köze ahhoz, hogy egy fehér lányt elvesz egy fekete srác!!! Annak sem, hogy ehhez mit szól XYZ. Felesleges idehozni.”. De van. Kenesén, mivel a strandtól két háznyira van a nyaralóm, a feleség, és az anyja bementek szárazra cserélni a fürdőruhát. Tíz perc, ezalatt a fekete férjbe belekötött négy srác, hogy övé-e a strandtáska, mutassa meg mi van benne, a srác persze egy szót sem értett, napozott tovább. Azért nem fokozódott az inzultus, mert visszaért a feleség, és az anyós, és elhajtották a bandát. De szerinted ez normális? Ennek semmi köze a rasszizmushoz?

otun 2021.10.09. 23:34:34

@élhetetlen:

nem véletlenül "élhetetlen" a neved. tudod te nagyon jól, hogy egy élhetetlen pszichopata vagy.

eloi 2021.10.09. 23:37:22

@élhetetlen: "Csak nem érted, hogy nem erről van szó. Csak arról szól az érzékenyítés, hogy fogadd el azt az embert is, aki nem olyan, mi te. "

Ha csak erről szólna, senkit nem érdekelne! De már régen nem csak ennyiről szól, hanem ideológiai átnevelésről. Ami tudva és akarva egyébként nyíltan keresztényellenes. Hiszen tudják, hogy a keresztények, hithű zsidók, muszlimok, meg még egy sor ember szerint ezek bűnök. Az LMBTQ minden betűje egy bűnt jelöl.

Mindenki olyan bűnben él, amilyenben akar, de ne hozza be a házamba, ne vigye oda a gyerekeimhez!

Majd én megtanítom a saját gyerekemet arra, hogy bár ezek a mi felfogásunk és hitünk szerint bűnök, de csak a bűnt utasítjuk el, a bűnös embert nem.
Őket igyekszünk szeretni és segíteni.
De ezt mindig is így tanítottuk és tanították nekünk, nem az érzékenyítés hatására tanítják az egyházak ezt!

Az LMBTQ lobbinak nem kéne egy határt átlépnie és bejönnie a házunkba is. Mi sem megyünk már régen senkihez Istenről beszélni, ha nem hív be!
Tisztelni kell bizonyos határokat! És nem feszegetni.

otun 2021.10.09. 23:37:53

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

@élhetetlen: annak mi értelme van, hogy minden nap sokszor befosol ide egy csomó idiótaságot? hol a faszomban írtál te bárhol egy érvet vagy tényt? sehol. sok tucat sorban csak azt böfögted ide, hogy te mit szeretsz, mit utálsz. ki a faszt érdekel?! nincs neked feleséged, barátnőd, rokonod, barátod, akinek elmondhassad, hogy már megint fáj a lábad, és nem tudsz rendesen kommentelni, meg a Józsi csúnyán nézett rád, és ez rosszul esett? faszomnak szemeteled tele a netet ezekkel, te kis nyomorék?!

otun 2021.10.09. 23:47:33

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40713150

1) igen, homokvárakat építő gyerekek vagytok. ezen a szinten vagytok. és a ti rombolásotok sokkal nagyobb. azzal, hogy teleszarjátok az internetet a hülyeségeitekkel, sokkal többet romboltok. a nácik meg azzal, hogy ártatlan embereket gyűlölnek, még sokkal többet rombolnak. te is, azzal, hogy itt a nácik rombolási jogát véded. te nácikat téámogató kis féreg vagy magad is. merthogy amikor "vitatkozni" akarsz velük, akkor csak eteted az ocsmány gyűlölködéseiket. támogatod a megjelenésüket. te Orbán hú szolgája vagy.
2) kevesebb időt toltok a blogokon, mint ti.
3) ha szerinted a saját blogjáról mindenki azt tilt ki, akit akar, akkor miért akarsz beperelni engem, aki ki se tiltok senkit?
4) én hivatkozok, érvelek, idézek. ta hazudozol.
5) a minidiktátor te vagy, hiszen már sok napja azt akarod megmondani, hogy én hogy kommenteljek, és hogy ne kommenteljek. ráadásul hülyeségre akarsz rávenni

Látod, te meg akarsz győzni, amivel elismered, hogy okos vagyok. Te ezzel szemben idióta vagy, ezért én meg se próbállak hagyományos módon meggyőzni. Tudod az elmebetegeket nem véletlenül kezelik elektrosokkal. Te pedig azon a szinten vagy. Te hány nácit tudtál eddig meggyőzni? Nullát. Mi értelme van annak, hogy elbaszod az idődet ezzel? Semmi. Se a nácik, se te nem vagytok meggyőzhetőek pár érvvel, hagyományosan, mert ostobák vagytok ehhez, mert pszichopata elmebetegek vagytok. A nácikat, és téged is csak legyőzni lehet, illetve nevelni. Úgy, mint az elmebetegeket elektrosokkal. Azért, mert elmebetegek vagytok. Ti nem láttok be valamit, csak azért, mert egyszer beírtam egy jó érvet. Nektek ismételgetni kell, kurva sokszor. Mert elmebetegek vagytok. Pontosan azért kell ismételgetnem, mert elmebetegek vagytok. Normális emberekkel lehetne vitázni, és elég lenne egyszer beírni egy érvet, és azt válaszolná, hogy "igazad van, meggyőztél". Ti erre képtelenek vagytok, mert nem vagytok normális emberek. Ti elmebetegek vagytok.

Sir Galahad 2021.10.09. 23:49:39

@élhetetlen: Látod, és egyszer még védelmedbe vetted Gendermatyit... nem szép dolog a kárörvendés, de most, hogy rád szállt, jót mosolygok.

eloi 2021.10.09. 23:50:32

@élhetetlen: A házasság egy férfi és egy nő között köttetik, amióta világ a világ. Még a pogány Rómában sem volt házasság két pasi együttélése, még ha meg is tehették, mert az akkori erkölcs engedte.

Ez a vita nem arról szól, hogy együtt élhetnek-e, szexelhetnek-e, mit csinálnak a hálószobában, sőt, ma már örökölhetnek is egymás után..., hanem arról, hogy hívjuk-e házasságnak azt, ami de facto nem lehet házasság?
Vagyis átértelmezzünk-e egy tízen ezer éves fogalmat, mert a mai homokosoknak jól esne, ha a nem házasságot is házasságnak hívnánk, mert attól a mimikrijük úgy nézne ki, mintha...
És ettől ők jobban éreznék magukat és egymást.

Ez nem szól az ő hálószobájukról! Csak arról, hogy hívjunk-e annak valamit, ami nem az? És rendeljünk-e hozzá később olyan jogokat, amikre egyébként nem jogosultak, mivel ez nem házasság? De, ha elérik, hogy annak hívjuk, akkor a mimikri máris olyan, mintha... és akkor a jogok is járnak. (Házassági jog, családjog, családi támogatások...)
Ez a cél.
Ez a kormány, helyesen, ezt nem teszi nekik lehetővé.
Az idő és az ideológiai átnevelés/érzékenyítés persze nekik dolgozik. Látjuk nyugaton.

otun 2021.10.09. 23:53:02

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

mondom, te egy idióta, tudatlan fasz vagy, aki a jó édes kurva anyját is letagadja.

itt egy részletes videó, merthogy majdnem az egészet levideózta több forrás is

www.youtube.com/watch?v=kiSm0Nuqomg

1) Amikor Chauvin FLoyd nyakára lépett, akkor Floyd meg volt bilincselve. Olyan nagyon ellenállni, hogy drasztikus eszközöket kelljen bevetni nem tudott.
2) Floyd láthatóan totál zavart állapotban volt, kétszer elesett. Igazából már a legelején mentőt kellett volna hívni. Az az agbszurdum, hogy hívtak is mentőt, és CHauvin azután térdepelt FLoyd nyakáéra. Érted, te kis köcsög?! Chauvin egy olyan ember nyakára térdepelt, akihez már mentőt hívtak. Micsoda embertelen idióta fasz az ilyen?!
3) A nyakra térdeplés Minneapolisban tilos a rendőröknek.
4) Chauvin egész biztosan nem térdepelt soha fehér ember bűnöző nyakán, és soha nem is tett volna ilyet. Csak a fekete ember nyakán térdelt, mert egy büdös rasszista, akárcsak te.

A bíróság egyértelműen elítélte Chauvint 22,5 év börtönre. ugathatsz itt, hogy sajtból van a Hold, de csak azt reklámozod, hogy a monmgolFidióták micsoda elmebeteg pszichopata selejtek.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

sírjatok 2021.10.09. 23:53:07

@otun: "Le is győztem"

azt tudod, hogy ha a sakkban felborítod a táblát és ordítasz, akkor nem győztél? :)

otun 2021.10.10. 00:03:11

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

mondom, te egy idióta, tudatlan fasz vagy, aki a jó édes kurva anyját is letagadja.

itt egy részletes videó, merthogy majdnem az egészet levideózta több forrás is

www.youtube.com/watch?v=kiSm0Nuqomg

1) Amikor Chauvin FLoyd nyakára lépett, akkor Floyd meg volt bilincselve. Olyan nagyon ellenállni, hogy drasztikus eszközöket kelljen bevetni nem tudott.
2) Floyd láthatóan totál zavart állapotban volt, kétszer elesett. Igazából már a legelején mentőt kellett volna hívni. Az az abszurdum, hogy hívtak is mentőt, és Chauvin azután térdepelt Floyd nyakára. Érted, te kis köcsög?! Chauvin egy olyan ember nyakára térdepelt, akihez már mentőt hívtak. Micsoda embertelen idióta fasz az ilyen?!
3) A nyakra térdeplés Minneapolisban tilos a rendőröknek.
4) Chauvin egész biztosan nem térdepelt soha fehér ember bűnöző nyakán, és soha nem is tett volna ilyet. Csak a fekete ember nyakán térdelt, mert egy büdös rasszista, akárcsak te.

A bíróság egyértelműen elítélte Chauvint 22,5 év börtönre. ugathatsz itt, hogy sajtból van a Hold, de csak azt reklámozod, hogy a monmgolFidióták micsoda elmebeteg pszichopata selejtek.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Boldeone2 2021.10.10. 00:03:50

@eloi: milyen ideológiája mentén mennek tovább, amikor azok szögesen ellentétesek?"

Senkinek az ideológiája mentén , hiszen a plurális demokrácia - szemben a jelenleg átideologizált, egypárti rezsimmel - nem ideológiai alapon működik, hanem a sokszínű politikai erők koalícióján
A kormányzás alapvető irányelvei megvannak:

kozosalap.hu/

Egyébként engem tényleg nem zavar, ha másnak jól megy. Csak kapjak én is valamit! És az ország is haladjon!
És most ez van! Én is kapok, fizuban, adóban, ezerféle támogatásban, és az ország is fejlődik!"

Ez egy közpènzeket elsinkófáló, tolvaj , korrupt banda: közpènzekből èrdemtelenül gazdagodó here rèteg , aki ezt támogatja az az erkölcstelensèget támogatja !
Orbán persze most osztogat a választások előtt , ezèrt újra jelentős mèrtèkben eladósodik az ország , gazdasági fejlődès felemás eredmènyeket hozott: a nyugati cègek beruháztak, az EU küldte a pènzt a GDP 4-5 % - át kitevő nettó forrast, , mègis az EU 3. Legszegènyebb orszaga vagyunk. Románia mind reálbárben , mind mininalbèrben utolérte Magyarországot
A nyugdíjasok 11 èv alatt rendkívüli rossz helyzetbe kerültek : elinfálódott a nyugdíj èrtèke, "inflaciókövetès " fèlmillió ember nyugdíja mèg 100 ezer forint alatt...
A pedagógus bèrek arcpirítóan alacsonyak , az egèszsègügy válságban , ahogy az oktatás ès a kutatás is : megszűnt a normatív finanszírozás , az MTA kiherèlve, a kultúr- gleichschaltung ...Millió problèma !
Orbánèk hazug manipuláción alapuló GDP- számaitól legyek elájulva ?
A legfőbb probléma nem a nyugati cègek üzemeltette gazdasággal van, hanem a korrupt , pártállami politikai rendszerrel!

Boldeone2 2021.10.10. 00:08:31

@eloi: Legyen nekik. Lehet irigyelni, de minek. Ez már kapitalizmus, nem szocializmus"

Pontosabban ez nem szabadpiaci kapitalizmus , hanem haveri , tolvaj , rabló kapitalizmus , ahol az orbáni elit lerabolja az országot ! Aminek az árát KÖZÖSEN fizetjük meg , azèrt ilyen ganè az egèszsègügy ès azért nincs pènz pedagógus bèremelèsre!

otun 2021.10.10. 00:09:59

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962984

nem az LMBTQ lobby rontja meg a gyerekeket, te homofób fasz, hanem pont a keresztény papjaid! bazdmeg, miközben fóbiázol, tétlenül nézed, hogy a pap seggbebassza a fiadat, te szerencsétlen, húgyagyú, keresztény fasz! azokat bezzeg beengeditek az iskolába, sőt, bekülditek hozzájuk a gyerekeiteket megrontani! állami támogatással, a te pénzedet ellopva bassza a pap a fiadat, és te ennek örülsz, te szerencsétlen selejt!

"Egy jelentés szerint nagyjából 216 ezer gyereket molesztáltak francia katolikus papok"
24.hu/kulfold/2021/10/05/francia-katolikus-egyhaz-molesztalas-jelentes/

Boldeone2 2021.10.10. 00:11:07

Mèszaros ( Orbán ) nem kockáztat semmit, ha nem jön be az üzlet, majd a magyar állam , vagyis az emberek majd helytállnak :

g7.hu/vallalat/20210601/az-allam-43-milliardos-veszteseget-vallalt-at-meszaros-lorinctol-a-matrai-eromu-megvasarlasaval/

Ez a fidesz tolvaj , haveri kapitalimus!

eloi 2021.10.10. 00:11:55

@élhetetlen: Nézd, egy nem ártatlan ember meghalt egy rendőri RUTIN intézkedés során, mert volt valamilyen rejtett betegsége (ez a rátérdelős módszer bevett és tanított az amerikai rendőröknél). Sajnálatos, nem így kellett volna történnie. Gondolom a rendőr is ezt mondta.
Utána jött egy hisztéria, amely ebből faji ügyet csinált, égtek a városok, dőltek a szobrok, fehéreket inzultáltak...!!!
Aztán lecsuktak egy fehér embert 22,5 évre, aki csak a munkáját végezte, úgy, ahogy azt a rendőrségen tanították neki!
Csak azért csukták le egy fél éltre mert ment a hisztéria. És a FÜGGETLEN bíróság nem mert enyhe ítéletet hozni! :-(

Egyébként csak felfüggesztették volna egy időre. Ami a valóban jogos büntetése lett volna. Ehhez képest többet kapott, mint aki előre megfontolt szándékkal szándékosan gyilkol egy rablás közben!!! Igazság?

Szóval a feketék és pártolóik nyomására ül húsz évet!!!
És ez a fordított rasszizmus miatt van így. Ennek az egésznek a jelképe ez a térdelés.
Szolgálni fogja ez a faji megbékélést? Nem.
Mert ahogy igazságtalan, hogy a fekete meghalt véletlenül, éppen olyan igazságtalan az is, hogy a bevett fogást alkalmazó rendőrtől szándékosan elvették az életét, meg a családjától is. Huszonkét évet!
És ennek a szimbóluma a térdelés.

Igen, fekete rendőrök is megölnek időnként fehéreket! Rá lehet keresni! Csak az nem hír, és nem égetnek fel miattuk városokat.

birkamenet 2021.10.10. 00:14:17

@sírjatok:

Igy van fidernyák félkegyelmű bértroll, sirhatsz meg toporzékolhatsz te itt, az nem jelenti azt hogy győztél. Ma meg már ráadásul a balkáni Albánia is elpüfölte az illibernyák stadion rezsimeteket.

birkamenet 2021.10.10. 00:18:15

@eloi:

Te félkegyelmű náci, majd akkor kérd a rendőrbácsi felmentését, ha a te nyakadon térdepel az "előirásoknak megfelelően" (jaj de hüllye vagy te haver!), te meg kileheled a lelked. Majd jelentkezz be, hogy nincs itt semmi látnivaló!

otun 2021.10.10. 00:23:03

@sírjatok: amikor a táble mellett sírsz, akkor nem győztél. én mindig onnan tudom, hogy győztem, hogy visítotok, mint egy kismalac a toron.

egyébként a mai nap termése:

1) Babis megbukott
2) Kurz lemondott.
3) Orbanisztán- Albánia 0:1

sírjatok!

sőt, szerintem akaszd is fel magad, parce, que vous le valez!

szerencsétlen mongolFidióta selejt vagy!

eloi 2021.10.10. 00:23:36

@Boldeone2: Tények: most jól megy az országnak és az embereknek is. Tény 2: mindenki a maga holdudvarát eteti! Itthon is, Németországban is, az USA-ban is! Különben nem lenne tétje a választásoknak és milliárdosok nem tolnák a lóvét a politikusok kampányaiba, aztán nem lennének nagykövetek, miniszterek...!!!! Értsétek már meg!

Álmodoztok. Vagy hazudtok.

Elég megnézni az ellenzék által elvitt önkorikat! Hogy ott is milyen kiegyensúlyozott a helyzet, annyi megbízást kapnak a "fideszes", jobbos vállalkozók is, mint az övéik! Ja, nem.
Ne játsszuk már a hülyét!

A hat párt hat haveri és rokoni köre visz majd mindent! Mert ez a valóság, nem az utópia.

otun 2021.10.10. 00:26:18

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962952

nyuszika, Mészáros és Tiborcz soha az életében nem épített semmit. nem is értenek hozzá. Mészáros a gázszereléshez ért maximum, Tiborcz még ahhoz sem.

mások építik meg a dolgokat fele pénzből, ezek meg az Ardián, Dubajban, a Földközi tenger összes nyaralóhelyén kokóznak, kurváznak, jachtoznak, repülőznek, és hasonlók.

csak egy olyan elmeroggyant mongolFidióta öról ennek, mint te.

ami a gazdaságot illeti: -14 százalékos GDP zuhanás. magyar rekord a rendszerváltás óta. Orbánnak köszönheti az ország.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Boldeone2 2021.10.10. 00:27:24

@eloi: Nézd, egy nem ártatlan ember meghalt egy rendőri RUTIN intézkedés során, mert volt valamilyen rejtett betegsége "

Ez hazugság! Azèrt halt meg , mert a rendőr rosszindulatúan ès gondtalanul járt el: az áldozat többször könyörgött az èletèèrt , hogy nem kap levegőt , a rendőr mègis tovább tèrdelt a nyakán , 9,5 percig, vagyis megölte!
Second -degree murder, third -degree mansloughter

otun 2021.10.10. 00:29:15

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok?full_commentlist=1#c40962216

figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) Orbán harminc évig barätja volt a buzi Szájernek, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt. Orbán azért homofób beteg, mert a fia homoszexuális.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

élhetetlen 2021.10.10. 00:33:08

@eloi: Jó! „Majd én megtanítom a saját gyerekemet arra, hogy bár ezek a mi felfogásunk és hitünk szerint bűnök, de csak a bűnt utasítjuk el, a bűnös embert nem.”. Egy kérdés, akkor bűn feketének lenni, de azért aki az, azt elítélhetjük e, mert gyakorolja, hogy fekete? Bűn a homoszexualitás, de a homo ember az nem bűnös, csak ha partnere van, és gyakorolja? Ha a vallást nézzük, és isten csak Ádámot és Évát teremtette, akkor a teljes népesség csak vérfertőzés útján jöhetett létre. Azt, hogy mi a bűn, csak sokkal-sokkal később írták le. Miről beszélsz?
És, ha ezt, ha elmondják a gyerekeknek, hogy nem bűnös, ezzel mennyit ártanak? Vagy, hogy érted? A másik kérdés, hogy hány család van nálunk, aki azt mondja a gyerekeinek, hogy fogadjátok el a másságot, akár szex. akár bőrszín alapján, és hány, akik azt mondják a gyereknek, hogy a homók undorítóak, a feketék meg buták, mint a majmok?
Hát igen, az ismeretterjesztés a határok feszegetése, de nem biztos, hogy ártalmas.
Szerintem az a bűn, ha valakit a természete elleni életvitelre akarnak kényszeríteni, mint, hogy az egynemű párok nem házasodhatnak, a nőneműek nem vehetik igénybe a spermabank szolgáltatást, a hímneműek a béranya szolgáltatást, amik igénybevételével saját, vér szerinti gyerekeik lehetnének.
„Tisztelni kell bizonyos határokat! És nem feszegetni„. Esetleg átgondolni?

Boldeone2 2021.10.10. 00:37:29

@eloi: Tények: most jól megy az országnak és az embereknek is.

- Egy rèszüknek jól megy , főleg annak a politikaközeli elitnek , akik milliárdos közpènzeket akvirálnak
Egyèbkènt HSzi- Csin - Ping is ugyanezt mondja: Ha fejlődik Kína , akkor minek nyugati típusú demokrácia?

Tény 2: mindenki a maga holdudvarát eteti! Itthon is, Németországban is, az USA-ban is!

- Ez megint kamu! Nyugaton plurális rendszer van : a pártok ellenőrzik egymást ès a hatalmi ágak el vannak választva - a legfőbb ügyèsz , a hatóság lecsap a vezető politikusokra is, ha korrupció gyanúját merül fel . Lsd : Kurz
Vagy : Merkel is milliárdost csinált a rokonaiból, mint Orbán ? Ugyan már ! A korrupció kismèrtèkben nyugaton is lètezik , de az Orbán - rendszer maga a korrupció!

otun 2021.10.10. 00:39:03

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

"Miért is jársz a blogokra? Ah, meg akarod menteni a kommentelők életét. "

te miért jársz ide a blogra? elbaszni az életedet? miért csinálod most már hetek óta azt, hogy meg akarod menteni a kommentelők és az én életemet, csak ráadásul még tizedannyi eszed sincs, mint nekem? mi értelme van annak, hogy te, a 4 elemis, idióta paraszt akarja megmenteni az én életemet?

"ha nem tetszik, akkor nem foglalkozol vele. "

ez rád is érvényes akkor, mi a fasznak jársz ide, ha nem tetszik, ami itt van? miért nem takarodsz el a jó édes kurva anyádba?! honnan veszed te azt, hogy a blog.hu-nak kötelező olyannak lennie, és nekem is kötelező úgy viiselkednem, ahogy éppen te szeretnéd? már mi a faszomnak akarnám én azt szolgálni, hogy a blog.hu pont olyan legyen, amilyennek te, a 4 elemis faparaszt akarja? honnan a faszomból veszed te a bátorságot, hogy itt meg akard mondani, hogy milyen legyen a blog.hu, és milyen ne legyen?

"Rosszabb vagy, mint Szancsó Panza, ő csak a szélmalmokat akarta legyőzni, te a kommentelőket, akik emberek"

te még rosszabb vagy, te is le akarsz győzni, engem, aki ember vagyok, de olyan kis idióta selejt vagy, hogy csak rinyálásra futja tőled. azt hiszed, hogy majd én úgy fogom csinálni a dolgokat, ahogy te szeretnél, csak azért, mert rinyálsz, sírsz, hisztizel.

"nekik is joguk lenne úgy szórakozni, ahogy akarnak. , nem úgy, ahogy te meghatározni akarod."

nekem ehhez pont ugyanannyi jogom van, tehát ne pofázz bele, hogy hogyan szórakozom, te kis minidiktátor fasz! te semmi mást nem csinálsz, csak rinyálsz, sírsz, hogy én ne csináljam azt, amit akarok, viszont te csinálhasd azt, amit te akarsz.

Egy minidiktátor szaralak vagy, akinek hatalma sincs, tehetsége sincs, semmije sincs, de szeretné megmondani nekem, hogy én mit és hogyan csináljak. Milyen alapon, te kis idióta fasz?! Miért kellene nekem úgy ugrálnom, ahogy te, a kis nyomorék elmebeteg szeretnéd?! Elmész te a jó édes kurva anyádba, neki sírjál, hogy "bántanak a cúnya bácik"!

Ph.D.: amikor te azzal jössz a 4 elemiddel, hogy sajtból van a Hold, én meg a Ph.D.-mmel, hogy nincs sajtból, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy a te idióta szintedről nézve úgy tűnik, mintha én lennék a hülye. Innen nézve meg te vagy a hülye. A Ph.D. meg végül is azt jelenti, hogy sok okos ember azt mondta, hogy én is okos vagyok. Ezek után meg mégiscsak az a valószínűbb, hogy te vagy a hülye, és ezért hiszed azt, hogy én vagyok a hülye, mert te vagy az.

Közted és köztem, azon kívül, hogy hülye vagy, és a véleméyned ennek megfelelően általában hülyeség, nem az a különbség, hogy te nem akarod megmondani az embereknek, hogy mit csináljanak a blog.hu-n. Dehogynem, te is ugyanúgy meg akarod mondani. Csak te vagy olyan hülye, hogy leírod ezt kézzel százszor, én meg vagyok olyan okos, hogy ezt nem kell megcsinálnom. Te olyan hülye vagy, hogy csak rinyálni tudsz, nekem meg vannak hatékonyabb eszközeim. Neked csak az fáj, hogy hülye vagy, nincsenek eszközeid, és csak rinyálni tudsz. Neked fáj az, hogy neked minden nap kézzel újra be kell írnod a hülyeségeidet, és alig látja valaki. De ez azért van, mert hülye vagy.

Te ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, én nem akarom neked százszor leírni az érveimet, csak azért, mert te nem fogod fel őket. AHogy a ruháimat sem mosom kézzel, és nem győzködöm őket egyenként, hogy piszkosak, meg kéne már tisztulni, hanem bevágom őket a mosógépbe, úgy azzal sem akarom elbaszni az időmet, hogy bircának, vagy neked újra és újra megmagyarázzam, hogy miért vagytok hülyék. Te nem kötelezhetsz engem arra, hogy igenis írjam le százszor különféleképpen ugyanazt, csak azért, mert neked az úgy jobban tetszik. Olyat sem mondhatsz, hogy nekem ne legyen jogom százszor kommentelni, ilyen jogod csak neked lehessen. Te egyszerűen egy önző fasz vagy, aki elő akarod írni nekem, hogy úgy kommenteljek, ahogy neked tetszik, miközben miközben persze fenntartod magadnak a jogot ahhoz, hogy teleszard a hülyeségeiddel a blog-hu-t. Ahogy a többi blogger is. És csak rinálsz, csak hisztizel, csak sírsz.

Nekem kurvára jogom van ahhoz, hogy annyiszor, és úgy kommenteljek, ahogy én akarom. Ez teljesen rendben van így, én ezt bárki előtt, teljesen nyugodtan, tiszta lelkiismerettel fel tudom vállalni.

eloi 2021.10.10. 00:40:42

@Boldeone2: Ez a térdelés egy rutin, ha az intézkedés alá vont ellenáll és veszélyesnek tűnik a rendőrre nézve. Pl. ha be van drogozva, agresszív vagy csak száz x kiló izom.
Sajnálatos, hogy ez halállal végződött.

De emiatt miért is kellene pl. a magyar focistáknak a meccsek előtt térdelniük?

Az örmény népirtás miatt nem kellene, vagy a tuszik és hutuk népirtása miatt, valami szintén szimbolikusat csinálni? Vagy a Franciaországban lefejezett idős pap miatt? Vagy a...
Érted. Ha egy ügyet bevisznek a sportba, akkor a többit miért nem? És, ha mást is, mi lesz a sportból, amelynek összekovácsolnia kellene, nem konfliktusokat gerjesztenie?

Ez ugyanaz az erőszakos, kierőszakolt letérdeltetése a focistáknak, mit az LMBTQ erőszakos nyomulása.
Ha nem csinálod, homofób vagy meg rasszista.
Akkor is, ha nem, csak ezzel a kötelező nyomulással, térítéssel, átneveléssel nem azonosulsz.

eloi 2021.10.10. 00:42:44

@Boldeone2: Ja, ha a mesékben hiszel...

Szép álmokat!

otun 2021.10.10. 00:42:49

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

1) A Fidesz sokkal nácibb párt, mint a Jobbik
2) Orbánnál képmutatóbb, köppönyegforgatóbb, kétszínűbb hazudozósabb politikust én nem ismerek a világon.

például amikor kommunistázik, közben a kínai kommunisták európai szolgája. de ez csak egy a sok ezer közül, Orbán hazugságainak gyújteménye hosszabb, mint a Lenin összes.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

Boldeone2 2021.10.10. 00:46:26

@eloi: Hogy ott is milyen kiegyensúlyozott a helyzet, annyi megbízást kapnak a "fideszes", jobbos vállalkozók is, mint az övéik! " nem"

Egy többpárti kormányszövetsèg, ha a hatalmi ágak valóban szèt vannak választva , mèg mindig ezerszer hatèkonyabb korrupcióüldözèsben , mint bármilyen egypárti rezsim
Nyugat- Európában ahol plurális demokratikus rendszer van , jóval kisebb a korrupció mint a kelet- európai , balkáni szarfa..zúak által vezetett rezsimek esetèben
Bojko Boriszov megbukott
Babis megbukott
Orbán megbukik , ahogy az összes ,korrupt szarfas..ú!

otun 2021.10.10. 00:46:51

@sírjatok:

elegemvan.blog.hu/2021/09/26/elegem_van_szegeny_viktorbol?full_commentlist=1#c40939572

Megnézed ezt a listát, szinte teljesen jobboldali a top 100 leggazdagabb magyar, annyit loptatok. Aztán magadba zuhansz, és jó mélyen kussolsz, mongolFidióta!

Ebbe a körbe soroltuk a kormányfő legszorosabb szövetségesét, Mészáros Lőrincet, valamint a csúcsmilliárdos bejáratott üzleti partnereit: a jachttulajdonos útépítő Szíjj Lászlót, az MKB, a Budapest Bank és a Takarék-csoport fúziójából létrejött Magyar Bankholdingban, illetve a TV2-ben is meghatározó befolyással rendelkező Vida Józsefet és Gál Miklóst, továbbá a biztosítási és az agrárintegrátori piacon a „felcsúti lobbinak” besegítő Keszthelyi Eriket. Ugyancsak itt kell említenünk a kormányfő vejét, Tiborcz Istvánt, valamint a vele rendre együttműködő West Hungária Bau-főnök Paár Attilát és a Magyar Építő Zrt.-ben társtulajdonos ifj. Szeivolt Istvánt, s nem mellékesen: az általunk a NER új üstökösenként „körberajzolt” Balázs Attilát. Az élcsapat tagja továbbá a Mol Fehérvár futballklub és a Market Építő Zrt. főalakja, Garancsi István, a vele szimbiózisban működő, eredetileg inkább balos bekötésű – a hazai McDonald’s éttermeket is megszerző – Scheer Sándor. Utóbbi rendszeres üzlettársa még a kormánybiztosi stallumot viselő Wáberer György. Szintén a rendszer alapemberei közé tartozik a vagyonkezelő alapítványok ügyében is aktív Mol-vezér, Hernádi Zsolt, a Magyar Hírlappal „önazonos” Széles Gábor, a vagyonát az elhunyt férjétől öröklő Schmidt Mária, az egykori Simicska-műveket NER-kézre juttató Nyerges Zsolt, a Mészáros mellől önállósult Jászai Gellért, a dohánynagykereskedelmi monopóliumon ülő Sánta János, továbbá Matolcsy György jegybankelnök bankügyekben megégő unokatestvére, Szemerey Tamás, illetve a kommunikációs szektor csillaga, a titokzatos B., aki ugyan nem járult hozzá, hogy A 100 leggazdagabb szerkesztői leírják a nevét, de azért nem nehéz kisakkozni, kiről lehet szó.

II. A NER-ből kipottyant csúcsragadozók (3 fő)

Az orbáni politikát 2014–2015-ig pénztárnok-társutasként segítő Simicska Lajost, a takarékszövetkezeti integráció első kulcsfiguráját, a Mathias Corvinus Collegiummal nemrég nagy könyves üzletet kötő Spéder Zoltánt, valamint a TV2 környékéről elvonuló Rákosi Tamást sorolhatjuk ebbe a pontba.

III. Jobboldalra beköthető milliárdosok (29 fő)

Ide régi, közismerten jobboldali üzletembereket, illetve a csúcskategóriás fideszesekhez így-úgy kapcsolódó potentátokat válogattunk. Például az első Orbán-kormány sztrádaépítőjeként és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mai elnökeként jegyzett Nagy Eleket, a gyógyszergyáros Béres Józsefet, a konzervatív üzletembereket tömörítő Széll Kálmán Alapítvány volt elnökét, Lantos Csabát, a Varga Mihály pénzügyminisztert tanácsadóként segítő ipargurut, Felcsuti Zsoltot, a Tiborcz István és „vidékével” gigaüzleteket kötő Jellinek Dánielt, a teherautók díjfizetési rendszerével berobbanó mai Mészáros-partnert, Emőri Gábort, a Malév éléről – a szocialisták által – a Wizz Airbe „kényszerített” Váradi Józsefet, a gázkereskedő MET Csoportot fémjelző Lakatos Benjamint, a Puskás Akadémia fiókcsapatát szponzoráló Soltút fejét, Rencsár Kálmánt, a BMW-beszállító, valamint a részben állami Rába Nyrt. igazgatóságába is beválasztott Majoros Csabát és családját, a fuvarpiacon érdekelt – Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó köreivel is összefüggésbe hozott – Illés Tamást, a somlói pincészetéről ismert, az állami turisztikai támogatásokból jelentőset hasító Kreinbacher Józsefet, a Mészáros Lőrinccel nagy gabonabizniszt bonyolító Kárpáti Lászlót, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének elnökét, Harsányi Zsoltot, a Kossuth tér átalakításával maradandót alkotó KÉSZ Építő urát, a balatoni szállodabizniszbe is beszálló Varga Mihályt, a Halker Kft.-vel a politika figyelmét felkeltő Gödry Zoltán–Gregorics László párost, illetve a letelepedésikötvény-konstrukción kereső Földvári Gábort. A vidéki Fidesz-barát „bárók” közül ide sorolhatjuk a jászberényi Kasza Lajost, Szatmári Zoltánt és a Pócs János fideszes képviselő rokonszenvét ugyancsak bíró Birgés Tibort, a kisvárdai focicsapatot szponzoráló Bárány Lászlót, a győri Borkai-klubtag Gasztonyi Lászlót és a Gyirmót FC-t birtokló Horváth fivéreket, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei földárverések egyik sikeremberét, Fülöp Gábort, a Tolna megyei agrármilliárdos Varga Józsefet, valamint a nyíregyházi logisztikai és energetikai mágnás Révész Bálintot. A debreceni különítmény tagja pedig a DVSC-t támogató Szabó család, a Kósa Lajos–Habony Árpád-tengelyen is elhelyezhető Herdon István, illetve a Kósát festményen ábrázoltató, az Aranybikát nemrég az MCC-nek átadó Boros József.

www.a100leggazdagabbmagyar.hu/index.html

élhetetlen 2021.10.10. 00:47:18

@Sir Galahad: Hát igen, nem csak négy lábon, kettőn is meg lehet botlani. Néha tényleg írt értelmes dolgokat, csak első körben nem jöttem rá, hogy zakkant. „nem szép dolog a kárörvendés, de most, hogy rád szállt, jót mosolygok.”. De nagy bukta után megengedett a kárörvendés is. Jogos a megjegyzésed, ezen már én is csak mosolygok.És már régen nem tudja, hogy kinek miért, mit ír.

otun 2021.10.10. 00:50:20

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962984

nem az LMBTQ lobby rontja meg a gyerekeket, te homofób fasz, hanem pont a keresztény papjaid! bazdmeg, miközben fóbiázol, tétlenül nézed, hogy a pap seggbebassza a fiadat, te szerencsétlen, húgyagyú, keresztény fasz! azokat bezzeg beengeditek az iskolába, sőt, bekülditek hozzájuk a gyerekeiteket megrontani! állami támogatással, a te pénzedet ellopva bassza a pap a fiadat, és te ennek örülsz, te szerencsétlen selejt!

"Egy jelentés szerint nagyjából 216 ezer gyereket molesztáltak francia katolikus papok"
24.hu/kulfold/2021/10/05/francia-katolikus-egyhaz-molesztalas-jelentes/

otun 2021.10.10. 00:54:49

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40208976

figyusz már, te idióta!

1) a blog.hu tele van olyan idiótákkal, mint te, akik állandóan azt hiszik, hogy ők a helikopterek, és lehülyéznek mindenkit, miközben olyan sötétek, mint te. ezeknek az idiótáknak beolvasni miért volna káros dolog? ha ezeknek az idiótáknak megszűnik a hülye játéka hülyegyerekeknek, mert bezárják a kommentelést, abban mi a kár? én pont nem akarom azzal elbaszni az életemet, hogy 123-szor megválaszoljam ugyanarra a kérdésre ugyanazt a választ. ti, blogfüggő idióták vagytok azok, akik ezzel töltitek az egész életeteket. nem akarom a bolgár elmebetegnek 123-szor elmagyarázni, hogy nincs sajtból a Hold, csak azért, mert ő képes bekommentelni, hogy sajtból van a Hold. neked is már annyiszor magyaráztam el a dolgot, de nem bírod felfogni, olyan idióta vagy. nektek az az életcélotok, hogy egy blogon kurva sok időt basszatok el a semmire. és ez kurmánypárti elmebetegekre és ellenzéki blogfüggőkre is vonatkozik
2) nekem a blog.hu-n nincs életcélom, én erre az időm pár százalékát fordítom. nem én baszom el itt az egész napot, hanem ti.
3) sokszor megírtam, nagyjából az összes ellenzéki blog már attól jobb lenne, hogy ha azokat a nácikat kibasznák, akik letagadják a jó édes kurva anyjukat is, de akkor is bekommentelik, mert hát Orbánhívő faszok. mi értelme van nem kidobni őket? egyszerűbb megoldás lenne. miért jó az egy bloggernek, hogy teleszarja egy náci a blogját? hogy egy náci 123 álnéven beírja, hogy "pedofil buzi", az mire kell? kap érte a náci selejt Habonytól, meg a blogger a google-tól tíz forintot havonta? ezért a tíz forintért engedi összeszarni a blogját? mindegyik blogger, aki szembeszáll velem, sokkal többet szívott mint, ha a nácikat dobta volna ki. nem fogják fel. hülyék. ők a hülyék, nem én. nem én szívok, ők szívnak.
4) ha te azt hiszed, hogy attól, hogy napi 16 órában itt elmondod 3 nácinak, hogy "igazad van", akkor a világnak mondtad el, akkor idióta vagy. én nem hiszem ezt. nekem bőven jó az, hogy lezárják egy blog kommentelését, és nem egy nácitenyészet. nekem nem hiányzik az, hogy 2-3 degenerált nácinak vagy Lencsés István degenerált baromnak, vagy Ivan Marinov, maxval bircaman bolgár autista elmebetegnek minden nap kézzel beírjam ugyanazt a választ ugyanazokra a hülyeségekre, amelyeket 123-szor elismételnek. ezt meg tudom oldani úgy is, hogy egy scripttel beszélgetnek.

ezt a választ meg fogod kapni sokszor, mert te is ugyanolyan gyengeelméjű selejt vagy, mint a többi, és nem fogod fel egy olvasásra, megkérdezed 123-szor ugyanazt. és még te hülyézel le engem.

Boldeone2 2021.10.10. 00:55:39

@eloi: a térdelés egy rutin, ha az intézkedés alá vont ellenáll és veszélyesnek tűnik a rendőrre nézve"

Hagyjuk már ezt bullshit dumát ember! Chauvin már règen meg volt bilincselve, ès könyörgött az èletèèrt! Mi!yen veszèlyről beszèlsz?

egy ügyet bevisznek a sportba, akkor a többit miért nem?

- Ahhez neked mi közöd, hogy MAS országok sportoló mit visznek a sportba ? Semmi

És, ha mást is, mi lesz a sportból, amelynek összekovácsolnia kellene, nem konfliktusokat gerjesztenie?

- Ezèrt kellene hallgatni ès respektálni az ellenfèl tiszteletadását , nem huhogni , meg fütyölni , a " nem náciknak" !
Kit zavar mások tèrdeplèse ? Csak a rasszista idiótákat!

otun 2021.10.10. 00:58:24

@eloi: politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40963050

tények:

soha nem volt még ekkora a magyar államadósság a GDP százalékában sem, mint Orbán alatt
soha nem zuhant 14%-ot a GDP ebben az évezredben
soha nem volt még 500 forint a benzin
soha nem volt még 400 körül az euro

Orbanisztán a lakosságarányos halálozásban világbajnok dobogós helyezett a koronavírus alatt

az emberek ROSSZABBUL élnek.

mondom, ti mongolFidióták pofán szarjátok a jó édes kurva anyátokat is.

otun 2021.10.10. 01:02:10

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40962802

1) A Fidesz sokkal nácibb párt, mint a Jobbik
2) Orbánnál képmutatóbb, köppönyegforgatóbb, kétszínűbb hazudozósabb politikust én nem ismerek a világon.

például amikor kommunistázik, közben a kínai kommunisták európai szolgája. de ez csak egy a sok ezer közül, Orbán hazugságainak gyújteménye hosszabb, mint a Lenin összes.

ti mongolFidióták egy "másik univerzumban" éltek. ti pszichopata elmebetegek vagytok. fingotok nincs a valóságról és letagadnátok a jó édes kurva anyátokat is. ti vagytok a magyar genetikai selejt, a hulladék. a legalja. olyan sötétek vagytok, mint a bányató.

élhetetlen 2021.10.10. 01:23:29

@eloi: „mert attól a mimikrijük úgy nézne ki, mintha...”. Azt hiszem, itt feladom, mert az életben nem fogod megérteni, hogy két házas nőnek lehetne két, négy gyereke, ha igénybe vehetnék a spermabank szolgáltatást, mint azok a házaspárok. ahol a férfi meddő, a másik oldalt nem magyarázom újra. „és akkor a jogok is járnak. (Házassági jog, családjog, családi támogatások...) Ez a cél.” . És, ha két nő.vagy két férfi nevel házasságban két,.négy saját gyereket, az mennyivel rosszabb, mintha azt egy férfi és egy nő teszi?
„Ez a kormány, helyesen, ezt nem teszi nekik lehetővé.”. Miért is helyesen? Láttam már özvegy nőt, is férfit is, aki fel tudta nevelni a gyerekeit, csak te nem tudod elképzelni, hogy két nő. vagy két férfi, házasságban, igen, olyan családjogi kedvezményekkel fel tudjon nevelni gyerekeket. De ez csak arról szól, hogy ugyanolyan gyöpös vagy, mint a kormány döntéshozói, vagy csak vakon követed őket.

otun 2021.10.10. 01:49:45

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40211436

Úgy tűnik, nem érted. A te levesedbe nem tudom, ki köp bele, én rá sem néztem a blogodra. De te minden elérhető blog kommentelőinek levesébe beleköpsz, miközben a te blogodat senki nem bántja.
Mint már írtam, te nem kommentelsz, hanem szemetelsz. Sajnos, csak a közterületen büntetnek ezért, a blog felületen még nem. Te еgу húgуаgуú, ѕеlејtеѕ fаѕz vagy, aki úgy érzed, hogy neked kell vitatkozni az összes nácival, mindenki más tűnjön el a blogról! Fordulj orvoshoz, vagy, ha már kezelnek, akkor hallgass rájuk!

otun 2021.10.10. 01:52:42

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok/full_commentlist/1#c40963050

tények:

soha nem volt még ekkora a magyar államadósság a GDP százalékában sem, mint Orbán alatt
soha nem zuhant 14%-ot a GDP ebben az évezredben
soha nem volt még 500 forint a benzin
soha nem volt még 400 körül az euro

Orbanisztán a lakosságarányos halálozásban világbajnok dobogós helyezett a koronavírus alatt

az emberek ROSSZABBUL élnek.

mondom, ti mongolFidióták pofán szarjátok a jó édes kurva anyátokat is.

otun 2021.10.10. 01:57:00

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40211436

Úgy tűnik, nem érted. A te levesedbe nem tudom, ki köp bele, én rá sem néztem a blogodra. De te minden elérhető blog kommentelőinek levesébe beleköpsz, miközben a te blogodat senki nem bántja.
Mint már írtam, te nem kommentelsz, hanem szemetelsz. Sajnos, csak a közterületen büntetnek ezért, a blog felületen még nem. Te еgу húgуаgуú, ѕеlејtеѕ fаѕz vagy, aki úgy érzed, hogy neked kell vitatkozni az összes nácival, mindenki más tűnjön el a blogról! Fordulj orvoshoz, vagy, ha már kezelnek, akkor hallgass rájuk!

élhetetlen 2021.10.10. 02:00:08

@eloi: Nem vitatkozom., mert már nem emlékszem a részletekre, de azt nem tudom elképzelni, hogy négy rendőr nem tud ártalmatlanná tenni egy már földön fekvő embert, csak úgy, hogy megfojtja. Ezt csak te érted.

otun 2021.10.10. 02:00:46

@eloi:

politikazabalo.blog.hu/2021/10/08/marki-zay_peter_es_az_oket_nem_tamogatok?full_commentlist=1#c40962216

figyusz, te kis homofób, beteg, tudatlan, idióta, sötét selejt!

1) A fél Fidesz kormány buzi. Nemcsak Szájer.
2) Orbán harminc évig barätja volt a buzi Szájernek, és még alkotmányt is íratott a buzival.

3) Orbán Viktor buzinak nevelte a fiát, Orbán Gáspárt. Orbán azért homofób beteg, mert a fia homoszexuális.

ellenszel.hu/2021/06/16/kikerult-a-netre-orban-gaspar-szakdolgozata-ezt-a-fidesz-tuti-hogy-ledaralna/

444.hu/2018/09/06/nem-alig-leplezett-homoszexualis-utalas-hogy-orban-gaspar-szektaja-olyan-izmos-fiukat-keres-hirdetesben-akik-jezus-menyasszonyai-szeretnenek-lenni

tudom, hogy szereted magad pofán szarni, ahogy a Fideszesek már csak szokták, mert elmebeteg, pszichopata genetikai selejtek vagytok, a magyar nép legalja, de én meg csak kérek egy kávét.

otun 2021.10.10. 02:04:36

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

egyébként igen, a script egyik üzenete pontosan az bircának, hogy azt, hogy minden nap gondolkodás nélkül arról érdeklődik, hogy mikor lesz a következő seggtánc, mert menni akar seggtáncolni, azt egy script is meg tudja csinálni. ahhoz nem kell ész, az egy olyan alacsony IQ, hogy én arra scriptet tudok írni. mivel én tudok olyan scriptet írni, ami képes arra, amire ő képes, ezért az én IQ-m nyilván sokkal nagyobb. ugyanez igaz rád is, és neked is ez az üzenet: hülyeségeket minden nap beírni, azt egy script is tud. attól nem vagy intelligensebb, hogy ugyanazt a hülyeséget enyhén máshogy írod be minden nap. egyébként, ha nem sajnálnám rá az időt, ezt is képes lennék leprogramozni. manapság a chatbotok már ilyet is tudnak. a te IQ-d tehát szintén nem több, mint egy chatbot IQ-ja. az én IQ-m meg magasabb, mert én képes vagyok leprgogramozni egy chatbotot. az én chatbotom IQ-ja még magasabb, is mint a tied, mert az én chatbotom nem hülyeséget kommentel, mint te, hanem olyan értelmes véleményt, amit én fogalmaztam meg. ennyikeh.

otun 2021.10.10. 02:07:35

@élhetetlen:

nem véletlenül "élhetetlen" a neved. tudod te nagyon jól, hogy egy élhetetlen pszichopata vagy.

otun 2021.10.10. 02:11:24

@élhetetlen:

szeka.blog.hu/2021/05/03/lazar_janos_jelezte_hogy_a_fideszen_belul_is_megkezdodott_az_elovalasztasi_kampany?full_commentlist=1#c40211436

Úgy tűnik, nem érted. A te levesedbe nem tudom, ki köp bele, én rá sem néztem a blogodra. De te minden elérhető blog kommentelőinek levesébe beleköpsz, miközben a te blogodat senki nem bántja.
Mint már írtam, te nem kommentelsz, hanem szemetelsz. Sajnos, csak a közterületen büntetnek ezért, a blog felületen még nem. Te еgу húgуаgуú, ѕеlејtеѕ fаѕz vagy, aki úgy érzed, hogy neked kell vitatkozni az összes nácival, mindenki más tűnjön el a blogról! Fordulj orvoshoz, vagy, ha már kezelnek, akkor hallgass rájuk!

otun 2021.10.10. 02:15:08

@Sir Galahad:

szeka.blog.hu/2021/04/23/biztos_hogy_ilyen_nyitast_akarunk/full_commentlist/1#c40173552

a kérdés már nem az, hogy a mostani nyitással Orbán elbaszta-e, mert már régen világbajnok elbaszásban. nálunk halt meg lakosság-arányosan a világon a legtöbb ember. Orbán a világ legynagyobb népirtó elmebeteg pszichopata diktátora. ez már eldőlt.

te már a múltkor is azt írtad, hogy:

"Várjuk ki a végét. "
szeka.blog.hu/2020/04/05/szajmaszkok_helyezett_szajzar_valsagkezeles_helyett_kormanypropaganda/full_commentlist/1#c38377958

te csak ennyit tudsz, Orbán újabb és újabb lebaszásai után mindig csak vársz. olyan hülye vagy, mint egy ostoba légy, amelyik újra és újra odabassza magát az ablaknak, de nem tanul belőle semmit. genetikai selejt vagy. ezek vagytiok ti, Fideszes szavazók: a magyar társadalom legalja, a selejt.

otun 2021.10.10. 02:19:43

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

"Neked ugyanúgy nem érdemes válaszolni"

akkor mi a faszomnak válaszolsz, te idióta?!

neked nem érdemes válaszolni, csak egyetlen esetben érdemes neked is , meg bircának válaszolni, ahogy én csinálom. gyengeelméjű barmok vagytok, ezért nagyon sokszor kell a fejetekre koppintani, és a lehető legkevesebb energiaráfordítással.

"Ha te benyomsz 100, 200 kommentet, azt már senkinek sincs kedve átlapozni."

akkor ne lapozd át?! csinálj valami értelmesebb dolgot, mint azt a sok sületlenséget, amit eddig csináltál itt! olvass, tanulj, szerezz IQ-t! nem kell idejönnöd, nem kell átlapoznod semmit. mi lenne, ha végre leérettségiznél, te kis nyomorék?!

"perelhető lennél."

próbáld meg beperelni a bloggereket, akik napi szinten tiltanak le embereket, te kis szerencsétlen! olyan sötét vagy, mint a főd.

"Mennyivel vagy jobb bircánál. aki egy-egy kommentben leírja, hogy sajtból van a hold, mikor te százszor, több százszor floodolod, hogy „te idióta”, „gyengeelméjű selejt vagy”, stb, és félrevezetésül fidiótázol?"

1) én hivatkozok, érvelek, idézek.
2) birca egy autista beteg. vele csak annak van értelme, hogy addig ismételgetem az érveimet, amíg meg nem unja. veled is csak ennek van értelme. ti ezt a viselkedést azzal vívtátok ki magatoknak, hogy egy szóból nem értetek. na most én nem fogom azzal elbaszni az időmet, hogy százszor leírjam neked, hogy miért vagy hülye, hátha feléfogod.

3) azt mondd meg nekem, hogy annak mi értelme van, hogy te ide jössz minden nap, és minden nap újra megfogalmazva floodolod ide a hülyeségeidet? miért lesz a te hülye kommented értelmesebb attól, hogy minden nap újra megírod, mert egy idióta fasz vagy?!

élhetetlen 2021.10.10. 02:36:20

@otun: Hát ez jó! „nincs neked feleséged, barátnőd, rokonod, barátod, akinek elmondhassad, hogy már megint fáj a lábad, és nem tudsz rendesen kommentelni, meg a Józsi csúnyán nézett rád, és ez rosszul esett?”. Neked van? Te vagy az, aki itt telehányja a komment folyamokat, úgymond kompenzálva a lelki sérüléseidet, és ezek szerint azért, mert ezen kívül nincs kivel kommunikálnod. Különben miért szednél elő több hónapos kommenteket, ha lenne épeszűbb elfoglaltságod? „te kis nyomorék”. Nekem csak a térdem sérült, neked az agyad. Szellemi nyomoréknak lenni jobb? Biztosan, mert azt már nem érzékeled a fogyatékosságod miatt. Nekem tényleg rosszabb, mert én érzem, ha fáj a lábam, neked jobb, mert nem érzékeled, hogy megzakkantál. Élvezd!

élhetetlen 2021.10.10. 03:33:20

@otun: „akkor mi a faszomnak válaszolsz, te idióta?!„.Tudod, néha szórakozok. Tehetem? Igen.Te azzal szórakozol, .hogy ugyanazt a, néha már több hónapos szöveget lököd be újra, és úgy érzed. csinálsz valamit. És jaj, de fáj már a fejem, mert annyiszor rákoppintottál. Ne röhögtesd ki magad.” „mi lenne, ha végre leérettségiznél, te kis nyomorék?!”. Nem érzem szükségét két diplomával, de te, mint agyilag leépült Phd-s tudós, már megmérettethetnéd magad egy érettségin. Nekem még nincs szükségem rá.
Te annyira megzakkantál, hogy már régóta azt sem tudod, ki szólt melletted, és ki szólt ellened. Már csak annyira telik, hogy minden kommentelő hülye, csak te vagy helikopter, mindenit ki akarsz irtani, csak te maradj egyedül,mint kommentelő, mert rajtad kívül mindenki kártékony. Ha eléred,.mi lesz, hülyegyerek? Magaddal beszélgetsz? Ezt megteheted a saját wc-dben is. Ezért nem kell blog komment folyamokat tönkrevágni. Maradt még annyi eszed, hogy ezt megértsd?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.10.10. 06:55:11

@élhetetlen: Brendel Mátyás elmebeteg. Mindenhonnan kivágták előbb-utóbb, mert összeférhetetlen, mániás, nárcisztikus, küldetéstudatos. A sztakis kollégákon akik ismerték, kitör a röhögés ha szóba kerül a neve. :-))
Én meg remekül szórakozom rajta.

apro_marosan_petergabor 2021.10.10. 07:34:50

Ha megnézem Karácsony arcát, viselkedését - már szemben áll azzal, hogy politikai felelősségérzete késztette visszalépésre. Nem, az Apró villában találták túl könnyűnek, hebrencsnek, alkalmatlannak(egyébként helyesen, sokszor bizonyította), s olyannak, aki túl korán - az első lehetsége pillanatban -
kenyéradó gazdásának a kezébe. Egyből ki is készült, s sírásra görbült a szája.
Így egy másik újjbábot tolltak előtérbe, ezt MZP-nek hívják. Gyurcsányékat MZP azonnal biztosította soha el nem múló hűségéről, mert Gyurcsány mindent alúlmúló öszödi beszédét azonnal elkezdte mosni, erőteljesen - mondván az egy öszinte beszéd volt - igaz a gyilkos is beismerésekor életfogytiglan helyett helyett 30-öt kap csak, s a közügyektől való örök eltiltást...
Most az Apró villa úrnője komoly gondban van. Ő, és férje politikai ambíciói a miniszterelnöki szék megpályázására, ezt szeretné a globalista háttér is (csak ezt nem nyeli le még az ország fele sem, sőt...) - vagy MZP élre tolása, taszajtása, amiben szintén vannak kockázatok - hiszen lám KaliGeli is az első lehetséges alkalommal a kezükbe harapott, amellett ki tudja mire tanították, képezték az USA-ban a gyerekpofozó, hőbörgő, lámpavassal fenyegető egészségügyi "nagyvállalkozó" (bábaszülés otthon, k vitamin nélkül...), adócsaló gyanús - kisstílü - figurát az ottani erők...?
Gyurcsányné nagyon szeretne miniszterelnök lenni, s Gyurcsány ezt mégjobban szeretné, hisz így közvetlen a távirányítás, de van azért talán valóság érzéke is, s tudja, így biztosan nem fog menni, az 56-os megtorló kommunista nagyhangú, sipítozó unokája, aki ráadásul a 2006-os lövető felesége és egy zsidóktól kommunisták által ellopott rózsadombi villában laknak, nem adható el Magyarországon.
Marad MZP. Na ezt kell megemésszék, nem egyszerű, Karácsony kinyírása hiba volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.10.10. 07:54:14

@apro_marosan_petergabor: Egy pszichiáter doktorit lehetne írni erről amit összehordtál. :-))

otun 2021.10.10. 08:07:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik/full_commentlist/1#c40807522

itt órákig magyaráztad a scriptnek, hogy nem script, illetve, hogy nem működik. sorozatban küldted a választ, és szívattad magadat a scripttel.

de nekem teljesen megfelel, ha te azt hiszed, hogy a script nem script, és egész nap szívatod magad vele. én ezzel elértem a célomat.

otun 2021.10.10. 08:11:52

@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40713150

1) igen, homokvárakat építő gyerekek vagytok. ezen a szinten vagytok. és a ti rombolásotok sokkal nagyobb. azzal, hogy teleszarjátok az internetet a hülyeségeitekkel, sokkal többet romboltok. a nácik meg azzal, hogy ártatlan embereket gyűlölnek, még sokkal többet rombolnak. te is, azzal, hogy itt a nácik rombolási jogát véded. te nácikat téámogató kis féreg vagy magad is. merthogy amikor "vitatkozni" akarsz velük, akkor csak eteted az ocsmány gyűlölködéseiket. támogatod a megjelenésüket. te Orbán hú szolgája vagy.
2) kevesebb időt toltok a blogokon, mint ti.
3) ha szerinted a saját blogjáról mindenki azt tilt ki, akit akar, akkor miért akarsz beperelni engem, aki ki se tiltok senkit?
4) én hivatkozok, érvelek, idézek. ta hazudozol.
5) a minidiktátor te vagy, hiszen már sok napja azt akarod megmondani, hogy én hogy kommenteljek, és hogy ne kommenteljek. ráadásul hülyeségre akarsz rávenni

Látod, te meg akarsz győzni, amivel elismered, hogy okos vagyok. Te ezzel szemben idióta vagy, ezért én meg se próbállak hagyományos módon meggyőzni. Tudod az elmebetegeket nem véletlenül kezelik elektrosokkal. Te pedig azon a szinten vagy. Te hány nácit tudtál eddig meggyőzni? Nullát. Mi értelme van annak, hogy elbaszod az idődet ezzel? Semmi. Se a nácik, se te nem vagytok meggyőzhetőek pár érvvel, hagyományosan, mert ostobák vagytok ehhez, mert pszichopata elmebetegek vagytok. A nácikat, és téged is csak legyőzni lehet, illetve nevelni. Úgy, mint az elmebetegeket elektrosokkal. Azért, mert elmebetegek vagytok. Ti nem láttok be valamit, csak azért, mert egyszer beírtam egy jó érvet. Nektek ismételgetni kell, kurva sokszor. Mert elmebetegek vagytok. Pontosan azért kell ismételgetnem, mert elmebetegek vagytok. Normális emberekkel lehetne vitázni, és elég lenne egyszer beírni egy érvet, és azt válaszolná, hogy "igazad van, meggyőztél". Ti erre képtelenek vagytok, mert nem vagytok normális emberek. Ti elmebetegek vagytok.

hoplita 2021.10.10. 08:34:01

@Ekrü:

"...a Pálinkás József aki 20ezer aláírást is képtelen volt összeszedni?Biztos nagy segítség lesz..'

A tefajtádnak egy Pálinkás smafu, téged a hat elemis pártgeci oktatott, most meg a rezsisziszik szoptatnak, majomfasz.:)

hoplita 2021.10.10. 08:51:54

@eloi:

Ezt ha megpróbálod beadni egy átlagosan értelmes húszévesnek, még az is furcsán néz rád, én, aki hasonló korosztály vagyok és olvasom...hát, a bicska nyílik a zsebemben, IRL ezért hangulatomtól függően kiröhöglek, elküldelek a faszba és/vagy szemközt köplek. A szerecsenmosdatásnak is van határa, de ha ezt itt komolyan gondolod, akkor kár volt a templom ajtaját valaha is megnyitnod.
Tudod, azon a bizonyos damaszkuszi úton meg lehet fordulni, de fel-alászáguldozni...na azt nem.

hoplita 2021.10.10. 08:55:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ugyan...az összes fityiszes félkegyelmű papagáj, vagy gyakorló elmebeteg. A helyesírásukat elnézve pedig tuti, hogy az iskola mellé járt a sok majomgeci.:)

Ekrü 2021.10.10. 09:28:20

@hoplita:
Láthatóan az egész jobboldalnak smafu,mégis erőlködtök vele és megpróbáljátok jobboldali választóknak eladni eladni. Mikor jöttök rá végre ,hogy nem elég rámutatnotok valakire, hogy az jobboldali és mi majd engedelmesen rászavazunk csak azért ,hogy ti kényelmesen választást tudjatok nyerni....
Marki-Zayjal pont így járnátok.Baloldaliak közül sokan azért nem fognak rászavazni mert nem elég baloldali, jobboldaliak meg már megtanulták az SZDSZ,a Centrum Párt,a Jobbik és hasonszőrű társaik esetében,hogy ha nyerni akarnak akkor az ilyen jobboldaliaknak álcázott ballibekre nem szabad szavazni.Főleg nem ha a Gyurcsány kandikál a válla fölött....

miért baj ha telefon vagyok 2021.10.10. 09:56:21

@jotunder51:
Még mindig itt csaholsz meg vinnyogsz kicsi korcs?
Imádod,hogy van akit folyamatosan idegesít a szerencsétlen szánalmas kis erölködő nyüszítésed!

hoplita 2021.10.10. 10:01:52

@Ekrü:
Hol van itt jobb, meg bal, te nyomi? Anyád kibaszott fityiszparaszt majma?:)))))

apro_marosan_petergabor 2021.10.10. 10:05:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: -no mivan, 2000 karakter között találtál egy elütött ékezetet? (van több is). Nagyszerű, örvendezz neki, én meg annak, hogy mást nem tudtál hozzá kínlódni...
Ami a pszichiátriát illeti, mindegyik miniszterelnök jelőlteteknek jót tenne, valóban...

hoplita 2021.10.10. 10:09:38

Amúgy nem rémlik senkinek 2005-06?
Olyan elképesztő osztogatás folyik a semmiből, ami az elkúrtuk 2.0.

CSOKKI MÁLNA 2021.10.10. 10:37:42

@otun: Ezer néven másolgatod magadat egész nap, mert már lecsípték a floodlódat Matyesz. Normális életed pedig nincs és nem is volt soha te kis szervi aszexuális cincogi kisasszony. Pinát sem láttál még, max. a képernyőn keresztül.:))

arthurthedent 2021.10.10. 12:11:42

@eloi: "A házasság egy férfi és egy nő között köttetik, amióta világ a világ. Még a pogány Rómában sem volt házasság két pasi együttélése, még ha meg is tehették, mert az akkori erkölcs engedte."

Nem, nem engedte. A homoszekszualitást nem tekintették erkölcsösnek és a jog nem ismerte el. Ennek ellenére voltak férfiak akik férfiakkal kötöttek házasságot, bár ez nem volt érvényes a jog szerint. Nero például kétszer is házasodott férfival császár létére.

És nem, nem azóta korlátozódik a házasság férfira és nőre amióta "világ a világ". A földi élet négymilliárd éves, az emberi faj cirka 100-150 ezer éves, aminek a nagy részéről fogalmunk sincs. Ráadásul sok kultúrában még ma sem férfi nő közti a kapcsolat, sok helyen például a többnejűség a szokás.

És végül tök mindegy, hogy mi volt a szokás "amióta világ a világ". A dolgok változnak. Ma már például nem tartjuk erkölcsösnek vagy elfogadhatónak a rabszolgakereskedelmet, ami bevált szokás volt "amióta világ a világ".

C. Robert 2021.10.10. 12:22:30

@eloi: "Akarod a listát a Gyurcsány-Apró-Dobrev klán vagyonáról, cégeiről, történetéről" Én kérném, ha lehet.

C. Robert 2021.10.10. 12:36:30

@Ekrü: "Láthatóan az egész jobboldalnak smafu,mégis erőlködtök vele és megpróbáljátok jobboldali választóknak eladni eladni..." Van még egyáltalán valami értelme ennek a jobb-bal felosztásnak. Szerintem már vagy 31 éve nincs. Vö. pl.: szocialista párt privatizál.

Ekrü 2021.10.10. 13:30:08

Miközben itt az Indexen gőzerővel megy a kampány a Marki-Zay mellett, Karigeri és a Párbeszéd szóvivője nyilvánosan leadta a szavazatát a Dobrevre... Hogy értsük, Miközben a 27%-os Karigeri lemond a 20%-os Zayos Bukta javára,addig a saját pártja+ az MSZP a Dobrevet támogatja. Egyáltalán, van még valaki a Karácsony mögött? Mert úgy látszik még saját pártján belül is megbukott. :))))))))))
És ha már előválasztás,akkor ugye megint egy "kis" technikai probléma....:))))
Ha jól látom az ellenzék épp most hullik atomjaira.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.10.10. 13:35:49

@Közlekedő tömegközlekedő: "Na megint itt vagy Matyi, hogy vernéd anyád urnájába..."

Ez a kis népművészeti gyöngyszem nagyon tetszett. :D

jancsi_41 2021.10.10. 13:43:36

@Androsz:

korbely.blog.hu/2021/07/24/lenge_17_eves_lanyok_a_kesma_portaljain?full_commentlist=1#c40809984

"tilos tizennyolc éven aluliak számára ... a ...
jeleníti meg.”

csak a problémás részt idéztem.

1) a jó édes kurva anyádban sincs itt szó semmiféle pornóról, ez alapján egy mesekönyvet be lehet tiltani, ha két fiú vagy lány szerelmesen kezet fog. ez pedig kurvára nulla egy bikinis szépségverseny szexualitásához képest. pláne, hogy nem aktív szexualitás.

2) szülői engedélyről sincs szó. azaz a mesekönyvet a szülő sem veheti meg a gyereknek, mert be van tiltva

felfogod, te kis mongolFidióta húgyagyú selejt?!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.10.10. 13:44:47

@jotunder51: Ne magyarázd, te kretén, hogy miért csinálod, amit csinálsz, mert csak még hülyébbnek nézel ki tőle. Rendben, óriási munkát fektetsz bele abba, hogy floodolhass, noha valójában ez már bűncselekmény, de senki nem fog ezzel bíbelődni, egyszerűen lapozunk. A nickjeidet már mindenki ismeri, az új nickjeidről pedig azonnal kiderül, hogy hozzád tartoznak, mert kényszeresen újra meg újra ismételgeted ugyanazokat a szellemes fordulatokat. Menjél, sírjál egy kicsit, klimaxra az a legjobb orvosság.

gergely_3 2021.10.10. 13:48:03

@Androsz: korbely.blog.hu/2021/07/24/lenge_17_eves_lanyok_a_kesma_portaljain?full_commentlist=1#c40812558

"Ha egy apa a 12 éves lányával szexel (de mellesleg a kedves anyukát is döngeti, ha hozzájut, mondjuk), az ettől még nem lesz pedofil, csak megrontó, bár ezt ma már nem így hívják. A köznyelv pedofilságnak nevezi a dolgot, de igazából ez nem az."

nálatok legalábbis, a családban, te kis pedofil selejt!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.10.10. 13:49:25

@jancsi_41: Azt, hogy ideteszed nekem egy júliusi okádásodat egy másik blogról, valamilyen csapásnak szántad? Még csak nem is értettem, mit akarsz. Te kis rühes patkánypöcs, biztos vagy abban, hogy érdekel bárkit is, amit csinálsz?

miklos_1 2021.10.10. 14:00:43

@Ekrü:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40767678

@Ekrü: te hülyébb vagy, mint egy betonkocka.

1) Én ugye egy kérdést írtam, te ezt úgy állítottad be, mintha én ezt állítottam volna, ezt szűrtem volna le a kommentedből. egy kérdést. elmebeteg vagy, egy kérdést se tudsz értelmezni.

2) Az olasz-belga Münchenben volt, és én ott nem emlékszem a letérdelésnél olyan nagy kifütyülésre. pedig Münchenben nem kevés olasz szurkoló volt.

ergo, a kis náci olasz szurkolóid kis törpe minoritás. Orbán, a magyar nácik törpe kis minoritáshoz csatlakoztak az EU-ban. a szemétdomb szélén vagytok, ti kis elmebeteg, náci pszichopaták!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.10.10. 14:27:38

@jancsi_41:

A gyerkmegmegrontó kedvenc irodalmadat ezután is szabadon megveheted törzshelyeden, az Angyal utcai homokklubban, szóval nincs betiltva.

miklos_1 2021.10.10. 14:53:01

@Androsz:

korbely.blog.hu/2021/07/24/lenge_17_eves_lanyok_a_kesma_portaljain?full_commentlist=1#c40809984

"tilos tizennyolc éven aluliak számára ... a ...
jeleníti meg.”

csak a problémás részt idéztem.

1) a jó édes kurva anyádban sincs itt szó semmiféle pornóról, ez alapján egy mesekönyvet be lehet tiltani, ha két fiú vagy lány szerelmesen kezet fog. ez pedig kurvára nulla egy bikinis szépségverseny szexualitásához képest. pláne, hogy nem aktív szexualitás.

2) szülői engedélyről sincs szó. azaz a mesekönyvet a szülő sem veheti meg a gyereknek, mert be van tiltva

felfogod, te kis mongolFidióta húgyagyú selejt?!

miklos_1 2021.10.10. 15:02:44

@CSOKKI MÁLNA:

gnlszinfolt.blog.hu/2021/06/11/a_cancel_kultura_a_tuneteket_kezeli_nem_a_betegsegeket?full_commentlist=1#c40709758

és amilyen náci köcsög vagy, te nyivákolsz, ha megkérdőjelezik az erkölcsi jogodat ahhoz, hogy náci köcsög legyél. szánalmas véglény vagy.

Sir Galahad 2021.10.10. 15:05:27

@élhetetlen: Én már nagyjából abbahagytam az itteni hozzászólást, van nekem jobb dolgom is, mint hogy ezzel a szerencsétlen langyos Gendermatyival vitázzak. Néha benézek, jókat röhögök... azt azért majd szeretném látni, hogy őrjöng, amikor tavasszal megint pofára esik :)

miklos_1 2021.10.10. 15:15:11

@Androsz:

zarralszemben.blog.hu/2021/07/03/foci_terdeles_naculas?full_commentlist=1#c40768578

@Androsz: a magyar náci szurkolókat, amikor bevitte a rendőrség, akkor sírtatok, hogy miért vitte be őket. amikor meg a szivárványos zászlóst viszi be, akkor sírtok, hogy miért nem akasztják fel, miközben egyébként nem tudtok semmit.

és miközben a szivárványos zászlós senkinek nem ártott. neked miért fáj a szivárványos zászló?

ellenben a magyar szurkolók a rendőröket megdobálták, és elhagyták a szektorukat. ezért nem nyivákolsz, mi, rohadt kis náci, csak a szivárványos zászló fáj neked, mert egy beteg állat vagy.

infostart.hu/sport/euro-2020/2021/06/24/masfel-tucat-magyar-drukkert-allitottak-elo-munchenben

horrorpornó bábszínház 2021.10.10. 21:56:05

@Lesz még Magyar Köztársaság:
Miért rohangálsz tátott szájjal a faszerdőben, és miért jelented ezt be nyilvánosan, annak kíséretében, hogy megérkeztél?
Jó, persze, ma divat buzinak lenni, de ennyire?

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Sajnos, nem lehet leváltani, de bárki lesz a legközelebbi választáson az ellenfele, arra szavazok. Akkor is, ha fideszes. Ha Fürjes lesz, akkor meg pláne.

Paraszt Karácsonynak egy kurva sürgős tennivalója lenne: időalapúvá tenni a BKV-jegyeket, mert ebben 25 évvel vagyunk lemaradva Európától. Mivel ma már mindegyik tömközl. eszközön bélyegzős jegykezelő van, elég lenne egy rendeletet kiadni, hogy holnaptól minden jegy 1,5 óráig érvényes (a város mérete és a járatsűrűség ezt indokolja, az 1 óra kevés, olyan kisvárosokba elég, mint Helsinki). És a seggfej nem is foglalkozik vele, senki által nem használt biciklisáv meg egyéb kurva anyja, persze előzetes felmérés nélkül.

@Közlekedő tömegközlekedő:
Egyrészt nekem nincsenek elvtársaim, te vagy a narancskomcsi fidesztálib segg, neked vannak.
Másrészt hazudsz is, faszfej, az EU már a gazdáidra is rábizonyította (tudod, Elios-ügy). És ha nem egy láncos kutya lenne a főügyész, akkor már a gazdáid mind börtönben lennének. Remélhetőleg veled és a többi hasonló agyatlan fasz fidesztálibbal mint bűnpártolóval együtt.
És akár Fletóval együtt is, szerintem is börtönben a helye neki is. Csak míg nektek többszörös életfogytiglan (ha arányosítjuk az összeget ahhoz, menyiért kapott a viszkis 17 évet), neki max. 10 év.

@eloi:
Szarba az lép, aki rád lép.

GyMasa 2021.10.11. 15:17:48

@Ekrü:
"A bizonytalanok meg majd messzire elkerülik a választást ha meglátják,hogy a DK-ra kell szavazni a Gyurcsival az élen."
Ja, vagy, ha már ott vannak, akkor vagy érvénytelenül szavaznak, vagy dühükben mégis inkább a fideszre.
Vérmérséklettől függően.

GyMasa 2021.10.11. 15:31:02

@élhetetlen:
"Ebbe nem mennék bele, hogy négy rendőr miért csak úgy tud hatástalanítani egy bűnözőt, hogy egy helyben megfojtja, három meg nézi."
Nem csak a baléos sajtóból kellene tájékozódnod.
Esetleg meg is nézhetnéd a teljes videot is az ügyben.
Ott szépen látszik, hogy pl. eléggé lincshangulat volt a rendőrök körüli, számbeli fölényben lévő "nézelődők" között

A nyakra térdelés akkor normális, és bevett intézkedési forma volt annál a rendőrségnél, olyannyira, hogy a rendőri (továáb)képzésnek a része volt.

George Floyd annyi drogot vett be, hogy valószínűleg attól is meghalt volna, ha hozzá sem érnek.

" De, ha tudsz olyat mondani, hogy négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt, akkor majd átgondolom az esetet."
Látod, ez egy óriási bűne az USA balos sajtójának, hogy ezekről az esetekről semmiféle hír nem lesz.
Csak a "fehér rendőr öl meg feketét" leosztású esetek hírértékűek.

GyMasa 2021.10.11. 15:36:45

@Boldeone2:
Nézd!
Az orbán rezsim egyszer véget fog érni.
Akkor pedig, amint megszűnik a korlátlan pénz utánpótlás a NER lovagoknak, akkor csak azok fognak talpon maradni, é a vagyonukat megtartani/gyarapítani, akiknek megvan hozzá a tehetsége.
Akinek nincs, az el fogja veszíteni/herdálni azt a vagyont.
És, akkor az majd olyanokhoz fog kerülni, akik viszont ügyesek és tudnak gyarapodni.
(Mondjuk, politikai hátszél nélkül, de sajnos kicsi esélyt látok rá, hogy egy balos kormány alatt megszünne a korrupció...)

élhetetlen 2021.10.11. 18:35:37

@GyMasa: Okfejtésed „logikus”. „pl. eléggé lincshangulat volt a rendőrök körüli, számbeli fölényben lévő "nézelődők" között”. Úgy gondolod, hogyha nem beviszik, hanem megfojtják, azzal elejét veszik a lincselésnek? Furcsa ötlet.
„Látod, ez egy óriási bűne az USA balos sajtójának, hogy ezekről az esetekről semmiféle hír nem lesz.”. Azt akarod mondani, hogy az USA-ban csak balos sajtó van? Nem hiszem, és ha az USA jobb oldali sajtója lehozná az ilyen ügyeket, akkor a magyar baloldali sajtó is átvenné, de nem találkoztam ilyenekkel. Ez is furcsa, nem? Már az Origo is baloldali? Mert ott sem olvastam olyat, hogy „négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt”.

GyMasa 2021.10.11. 19:26:48

@élhetetlen:
" Úgy gondolod, hogyha nem beviszik, hanem megfojtják, azzal elejét veszik a lincselésnek? Furcsa ötlet."
Bazzeg, ne legyél már demagóg!
Nyilván az volt a céljuk, hogy megölik, nem?
Te hogy lehetsz ilyen idióta?
Kérlek, nézd végig a teljes felvételt az esetről!
Nagyon jó magyarázatokkal ellátott elemzések vannak fent a YOutube-on.

"Azt akarod mondani, hogy az USA-ban csak balos sajtó van?"
Nem. Nem az mondtam.
Az volt odaírva?

"Nem hiszem, és ha az USA jobb oldali sajtója lehozná az ilyen ügyeket, akkor a magyar baloldali sajtó is átvenné, de nem találkoztam ilyenekkel."
Attól még vannak! Eleve miért gondolod, hogy Magyarországon hírétéke lenne, hogy Colorado Bivalybasznádon 2 rendőr véletlenül lelőtt egy fehér embert???

" Ez is furcsa, nem?"
Cska neked furcsa, mert kettős mércéd van, és kognitív disszonanciád, így az agyad megpróbálja racionalizálni a világképedre merőleges infromációkat.

" Már az Origo is baloldali?"
Nem tudom, szinte soha nem olvasom. (kb évente 1x van olyan, hogy egy origos cikkre rá is kattintok. Azt sem értem, hogy te mi a csudának olvasod? Mazochista-e vagy???)

" Mert ott sem olvastam olyat, hogy „négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt”. "
Attól, hogy nem olvastad, még lehetne ilyen hír.
De, lényegtelen is, mert látom, tényleg jó nicket választottál magadnak.

élhetetlen 2021.10.11. 22:58:32

@GyMasa: "Úgy gondolod, hogyha nem beviszik, hanem megfojtják, azzal elejét veszik a lincselésnek? Furcsa ötlet.". Ez nem demagógia. „Nyilván az volt a céljuk, hogy megölik, nem?”. De megölték, nem?
„ha az USA jobb oldali sajtója lehozná az ilyen ügyeket, akkor a magyar baloldali sajtó is átvenné, de nem találkoztam ilyenekkel.". Ezt eltoltam, azt akartam mondani, hogy, ha az USA jobboldali sajtója lehozna ilyen híreket, azt a magyar JOBBOLDALI sajtó biztos lehozná. Az azért abszurd feltételezés, hogy a hírértékű, hogy négy fehér rendőr megöl egy feketét letartóztatás körben, ez viszont fordított bőrszínnél mindkét oldal elhallgatja.
„még LEHETNE ilyen hír”. Igen, de nincs. A ninckemről meg semmit nem tudsz, úgyhogy ez nem érv, de egy másik blogban is ezt hozta fel valaki, mert ettől hátha igaza lesz. Jók vagytok.

GyMasa 2021.10.11. 23:14:35

@élhetetlen:
Két eset van:
Vagy játssod a hülyét...
vagy hülye vagy.
Őszintén, nekem nincs kedeven ezen filózni, mert van elég bajom.
Ha nem akarod rászánni azt a pár tíz percet, hogy megnézd mi történt, akkor nekem az is oké, csak akkor ne okoskodjál itt anélkül, hogy tudnád miről van szó, mert csak hülyét csinálsz magadból.
Részemről itt befejeztem, mert nekem erre nincs időm.

élhetetlen 2021.10.11. 23:37:50

@GyMasa: Nem a konkrét esetről van szó, hanem arról, amit te leszűrtél belőle. Elég lenne csak átgondolni, de, ha nem, hát nem. Nem érzem úgy, hogy a gondolatmenetemmel hülyét csináltam volna magamból. Befejeztük.

eßemfaßom meg áll 2021.10.12. 06:54:33

@élhetetlen: ott van előtted a gugli rákereshetsz hányan haltak meg nyaktérdelés közben és milyen bőrszinnel. Több fehéret fogsz találni mint feketét. Az utolsó akiről tudok egy usa-japán pár fehér bőrű extengerészgyalogos gyermeke.

eßemfaßom meg áll 2021.10.12. 06:55:36

@GyMasa: Ha ismeréd a munkásságát ez nem lenne két opció. Nem játékot látsz, ez ilyen.

élhetetlen 2021.10.12. 14:30:14

@eßemfaßom meg áll: „hányan haltak meg nyaktérdelés közben és milyen bőrszinnel. Több fehéret fogsz találni mint feketét.”. De nem ez volt a felvetés, hanem, hogy „Mert ott sem olvastam olyat, hogy „négy fekete rendőr, mert vannak, így öl meg egy fehér elfogandó bűnözőt””.
Ez már csak adalék: Minneapolisban nagyobbrészt feketék nyakára térdeltek a rendőrök (theworldnews.net) . „a kényszerintézkedést elszenvedők KÉTHARMADA (mintegy 280 fő) fekete volt Minneapolisban, abban a városban, ahol a lakosság 19 SZÁZALÉKA afroamerikai”, ennyit az arányokról.
Más. Nyáron itthon volt az unokahúgom a fekete férjével. Kenesei strand, a srác 10 percig maradt egyedül, míg a felesége és az anyósa száraz fürdőruhára cseréltek. Ezalatt négyen körbevették, övé-e a strandtáska, mutassa meg, mi van benne stb. Szerinted ez normális, nincs itt semmi baj.
És az utolsó: „ez ilyen”. Nagyon zavar, ha valaki képes logikusan gondolkodni? Igen?
süti beállítások módosítása